Poradna duly
Jana Čurdová
@Lea491 je dobře, že je malý při chuti
bradavky si časem zvyknou ![]()
@Lea491 urcite se to zlepsi vsechno
,taky mam ten puralen s sebou zabalenej, mazu uz obcas doma, zacly malinko praskat a delaly se mi malinky stroupky.
@Kariss je,tak že by už? já bych chtěla teď o víkendu, ale i přes ty bolesti si myslím, že to nedopadne
@Pavlyynka Že nemůže být na tom plození taky něco lehkého, co?
I když vlastně jo. Pro mě bylo docela snadný otěhotnět ![]()
@Lea491 tohle jsem měla taky u prvního, strašně to bolelo, ale vydržela jsem a nakonec kojila dlouho, ale chce to opravdu větrat, ať máš bradavky v suchu a snad zabere i to mazání a u druhého dítka bradavky vpohode, ale taky nepribyval, už mi ho i dokrmovali, ale ono to bylo i tím, že jsem byla v HK a měli narvano, ležela jsem na gynekologii, pořád tam někdo coural, zapomínala jsem pít, byla jsem nevyspala. Nakonec jsem se rozkojila a malý mi doma krásně přibyral, tak hlavu vzhůru, ono to pujde
@Lea491 kdybych věděla, že otehotnim, užívala bych si ten sex mnohem víc
u nás stačila kapka a bylo hotovo, to zas budu manželovi věřit, že si dává pozor
@Majinka7 Tohle já už chlapům dávno nevěřím ![]()
Snad se to poddá co nejdřív. Přitom mě to kojení jinak i baví, cvrček je u toho kouzelnej ![]()
@Lea491 a počkej až to všechno bude vpohode, bradavky nebudou bolet, malej bude krásně pít a hlavně už budete v klidu doma, to je pak tak krásný pocit ![]()
@Lea491 musim zaklepat, ze nam se to taky povedlo hned
ani jsem to necekala, okolo me furt samy problemy jen ![]()
@Majinka7 já tomu taky nevěřím
před chvíli to bylo po 7 min a po sprše to přešlo ![]()
Tak uz aby holka vylezla
ceka urcite na to aby byla střelec po mamince ![]()
@Kariss takze asi zatim poslicci? Ale tak pokud spinis tak ono se to uz nejak rozjede určitě.
@Kariss jé,tak třeba se to ještě rozjede, já zatím vždycky rodila vnoci a myslím, že i teď to tak bude, tak uvidíš, třeba opravdu ještě dnes pojedete