Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 a jaaaa. Dnes kontrola. Ozvy v poradku a opet bez gyn. vysetreni. Jen pohmatavala bricho a rekla at prijdu v pondeli pokud neporodim. Termin 23.11.
@Kariss tak uvidíš, mě po Hamiltonu odešla hlenová zátka, ale kdy přesně jsem začala rodit si uz nepamatuju
@lebambule tak to je pucliiik, moc gratuluji
hlavne zdravicko
@Pavlyynka to se divím, že nemáš vyšetření vnitřně
mě ho teď Dr. dělala už podruhý a posun tam je, akorát neříkala na kolik jsem teď otevřena a ani mi to nenapsala do prukazky
@Ajka90 u me se nic nedeje. Taky se citim dobre. Dnes jsem sla z porodnice pesky pres centrum tak jsem se prosla pekne. Vecer me akorat tahne pupik do spodku kdyz stojim u plotny ale jakmile si lehnu vse je dobry. Zitra se chystam do zahradnictvi na vanocni vyzdobu mrknout na ozdoby a tak ![]()
@Majinka7 no vnitrne naposled pred 2tydny.
jsem se ptala jestli to je vse a rekla, ze jo. Ze monitor je v poradku, bricho napohmat taky a me nic neni.
pohyby citim a to jim asi staci bo co
@Majinka7 no vudis to je Škoda a to by mě zrovna zajímalo
mě teď bolí břicho tak co půl hodiny, nebo čtvrt někdy.. snažím se to moc nevnimat… doufám ze to zaspím a něco z toho bude ![]()
@Ajka90 takže Se tam sejdem? ![]()
@Barunka456 vitej,taky prvorodicka a taky termin 23.11. a odkud jsi a jak jsi dopadla dnes?
@Kariss no to mě mrzí, že nemůžu něco napsat bližšího, ale ono to bude jak u koho, někomu zabere ještě ten den a někdo jde za týden znovu na kontrolu
@Pavlyynka aha, tak asi není potřeba, mě ještě minulý týden kontrolovala polohu miminka a teď už taky ne, ale těžko by se někam otočilo, takže to chápu, monitor se jí líbil, ale moc jsem se toho nedozvěděla, prostě buď porodim nebo přijdu na další kontrolu ![]()
@Majinka7 tak to stejny mi rekla taky. Akorat, te tam je pokaždé jiny doktor. Poprve tam byl chlap, ten me vysetroval a potom dve mlady holky a ty nic ![]()
@Majinka7 šla jsem hnedka spát, ale furt jsem se budila ![]()
@Kariss stále to tak nevypadá
![]()
@Pavlyynka to jsi dobrá
když se rozchodit, tak taky můžu trajdat půl dne
ale večer mi to dá tělo pěkně sežrat
![]()
@Pavlyynka tak kontrola dopadla dle ocekavani. Na porod to ani zdaleka nevypada. Asi se ji nechce vubec ven.
ja jsem kousek od olomouce.