Poradna duly
Jana Čurdová
@Kariss Hvězdová
tak u pedimudr se nepotkáme, třeba nakonec v porodnici
![]()
Uaaa, zeny, ráno jdu na řez. Držte mi palce, trošku strach mam, je to hrozně zvláštní, kdyz je to takhle naplánovaný. Malej je pořád konec pánevní a navíc to bude asi macek… ![]()
@lebambule Hodně štěstí, ať vše proběhne bez problémů
Ber to tak že zas už brzy budeš mít broučka bezpečně u sebe ![]()
Příspěvek upraven 18.11.19 v 19:32
@jezz1e píše:
@lebambule Hodně štět, ať vše proběhne bez problémůBer to tak že zas už brzy budeš mít broučka bezpečně u sebe
Diky, jo, těším se, ale mam virozu a jizva dost boli, tak mam strach z kaslani, no co uz zmuzu… ![]()
Ze jizva boli vim z minula, ted samozřejmě ještě neboli ????
@Kariss
já k ní šla jen kvůli doporučení od sousedky
(moc dlouho tu nebydlime) a na Zemanka mi právě nic dobrého neřekla. Tak jsem to zkusila ![]()
@Ajka90 tak to chápu, já k ni chodila jako malá a pak jsme přešli k nemu, tak teď k nemu chodím s detma ![]()
@Kariss
však jo, já bych taky dala děti k doktorce kam jsem chodila já, ale ta je hoooodne daleko
![]()
@lebambule nezávidím ten řez, ale závidím, že už budeš mít malého u sebe
tak pak dej vědět
@Majinka7 píše:
@lebambule nezávidím ten řez, ale závidím, že už budeš mít malého u sebetak pak dej vědět
Dám, a vam ostatním, co ještě čekáte, drzim palce ![]()
@Ajka90 no já
ale po té dnešní kontrole, kdy mě opravdu důkladně kontrolovala vnitřně, mám dole takový tlak, hemilton mi snad nedelala
doufám, že bych to poznala, minule to dost bolelo, porod teď uspíšit nepotrebuju
@Majinka7 mě dneska taky kontrolovala dole a už to bolelo (ne nijak moc, ale šlo to znát) chodím od té doby jak naprcanej kačer
![]()