Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 tak ta mi nepraskla ani u jednoho, třeba teď jo, ale vidím to na kontrolu v pondělí, možná se mi to konečně rozjede po ní.
@Majinka7 manžel si myslí, že když to nebude teď o víkendu, tak že si mě tam v pondělí už nechají
tak jsem zvědavá jak se mu jeho předpověď vyplní.
@Majinka7 a co to je vlastne ten prekotny porod? @Ajka90 to by musela byt rychlovka teda
coz by mi nevadilo ![]()
@Pavlyynka pokud by to byla ta rychlovka, tak mám pocit, že by to byl ten prekotny porod
tam je hodně zkrácená jedna doba porodní, ale víc urco ví @Majinka7
@Ajka90 a proc si mysli, ze si te tam rovnou nechaji? @Majinka7 no ja jsem zvedava jestli me budou vysetrovat konecne
ale myslim, ze uz jo ![]()
@Pavlyynka @Ajka90 jj,vlastně se přeskočí první doba porodní a začnou hned kontrakce, já ten druhý porod měla za 45.min za sebou a to jsem z toho byla asi 15-20 min. ve vaně, v domnění že buď bolesti odezní nebo naopak a pojedeme, když nepřešli zavelela jsem k odjezdu, ale v tu chvíli jsem musela na WC na velkou, protože se tělo začalo čistit a do toho začali kontrakce, takže bylo jasné, že se nikam nejede a manžel volal rychlou, malý se nám narodil v jídelně
@Majinka7 tak to je slušný mazec
bych neřekla, že to takhle rychle vůbec jde
@Ajka90 no já taky ne
proto si teď nedávám ani horkou sprchu na rozehnání poslicku a čekám co z toho bude.ja teda měla rychli i první porod, to jsem od první malé bolesti porodila za nějakých 5 hodin, z toho asi 2.hodiny v porodnici, takže to taky šlo, horší je, ze prostě nepoznám, že začíná porod díky těm bolestem ![]()
@Majinka7 to nezavidim
já bych mohla být ve vaně od rána do večera a to ne kvůli bolestem, ale protože se ráda kachnim. Tak tfuj tfuj aby to teď bylo tak akorát ![]()
@Pavlyynka jj,doma v jídelně, jinam už jsem odmítala jít, už to neslo, ale zase lepší doma, než na půl cesty do porodnice v autě, bylo mi jasný, že by to tak dopadlo, když všechny porodnice máme cca 20.min. od domu
@Pavlyynka to jo, když jsem na to zpětně vzpomínala, říkala jsem si, co se všechno mohlo stát, naštěstí všechno dopadlo dobře, ale znovu bych to zažít nechtěla, tak doufám, že to tentokrát dopadne v té porodnici, ikdyz každý straší, že třetí porod je ještě rychlejší
ale to už by ze mě snad musel prcek vypadnout za chůze
Už asi blbnu, zdálo se mi, že pro mě jede sanitka protože rodim
když jsem se probudila okolo baráku sanitka projela
začínám magorit
![]()