TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
24.11.19 20:37

@Barunka456 taky mi to minule bylo nepříjemné, ale ona šla docela hluboko, což u normální prohlídky asi není potřeba, říkala, že už tam mám jen malinký kousíček hrdla, to bylo v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.11.19 20:41

@Majinka7 tak dekuju za uklidneni holky. Uz aby to bylo za nama. :lol: zitra hlavne napiste jak vam dopadla kontrola. Jsem zvedava :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.11.19 20:53

Ja s tim počítám, ze ty prohlidky u porodu nebudou moc prijemny. Ale co nadelame :nevim: myslim, ze vsichni vime, ze porod neni prochazka ruzovym sadem, proto uz chci aby vylezla at uz to mame za sebouu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
24.11.19 21:12

@Pavlyynka já nad tím raději ani nepremyslim, ono to tím porodem teprve začíná a jaké bolesti při tom byli, člověk brzy zapomene, naštěstí. Hlavne ať to zvládneme my i miminka a vše je v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.11.19 21:17

@Majinka7 ja zhruba pred mesicem jsem z toho byla celkem nesva ale uz me to preslo a vubec na to nemyslim. Tak to bylo i pred svatbou. Byla jsem mesic predtim strasne nervozni a v den svatby absolutne. Samo svatba a porod se neda srovnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
24.11.19 22:13

@Pavlyynka jako pokud nezazijes u porodu něco opravdu strašnýho, tak brzy si ty bolesti ani nebudeš umět představit, jen si vzpomeneš, že to hodně bolelo, ale to je tak vše a jak ti dají mimco, tak ani nebudeš mít čas se k tomu vracet, jo, ono je to dobře zařízený od přírody, jinak by už lidstvo dávno vymřelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
25.11.19 07:37

Děvčata, to byla noc. 8o :zed: furt jsem se budila, otočit jsem se nemohla, jak mě bolí prdelni sval nebo jestli je to kycel :think: :lol: no děs.. Do toho holka se prisourala do ložnice a nemohla usnout, manžel spal jak dřevo a na,, mlácení,, stouchani ani ukradeni polštáře nereagoval :lol: fakt můžu říct, že takhle unavená jsem dlouuuho nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.11.19 07:57

@Ajka90 to mi povídej, já zase litala na malou, jenže vstát z postele, s plným mocakem, to byl výkon. Mrnousek se od včera pořád vrtí, teď sedím u doktora, ještě že jsem objednaná, tady je lidí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
25.11.19 08:32

Poslušně hlásím, že u mě vše v pořádku.. Monitor krásný a jelikož mě zkoumali minule, tak dneska to bylo na mě zda chci ale já nechtela :mrgreen: Pokud neporadím do čtvrtka, kdy jdu na kontrolu, tak mi nabídli Hamiltna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.11.19 08:40

@Ajka90 no pekne. Tak to ja spala jak zabita skoro az do ted :mrgreen: jen jsem byla jednou na wc. Takze ja se vyspala krasne a muzu jit na kontrolu :) hlavne, ze je mimco v poradku. A ty mas termín 27 nebo uz jsi mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
25.11.19 09:04

@Pavlyynka 27.11 mám termín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.11.19 09:10

@Ajka90 a uz ti takhle nabidli hamiltona jo. To jsem zvedava co bude dnes u me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
25.11.19 09:20

@Pavlyynka jojo a když jsem se ptala sestry jak to je když teda do termínu neporodím, tak říkala, že mě nechají týden ještě zda to půjde samo jinak příští středu nebo čtvrtek by mě přijali do porodnice a šla bych na vyvolání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.11.19 09:42

Holky, tak pokud do čtvrtka neporodim, jdu do poradny už v nemocnici a tam mi řeknou jestli a kdy budem vyvolávat. Ale vše mám připravený, hrdlo není, doktorka se ve mě postourala, dneska to teda bolelo, tak snad už konečně se to rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
25.11.19 09:54

@Majinka7 jo ty jsi do ted chodila jeste ke sve jo. To mas fajn. Noo kdyz uz jsi tak hezky nachystana to se urco rozjede, nebo ti to aspon preju. Kdyz jsi mela oba takovy rychly, tak, ze by se to treti tak loudalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí