TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
26.11.19 17:00

Mě dneska vytahl manžel na oběd do města, dala jsem si ostrá játra, která nakonec ostrá vůbec nebyla, takže nic.Ted do sebe zase leju čaj se skořicí, ale myslím, že je to úplně zbytečný :mrgreen: bohužel víno nemám, normálně ho nepiju natož v tehotenstvi :D ale teď by se hodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.19 17:24

@Majinka7 uvidime uvidime aby jsme pak vsechny nemely prosincatka, teda me by to nevadilo mam narozky pristi týden :mrgreen: takze krásnej darek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 17:33

@Majinka7 naštěstí zatím nehrozí, že by malá smejdila :mrgreen: a manžel tak vysoko nedosáhne, takže další jistota :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 17:35

@Pavlyynka jen to ne. Bych nestíhala pak v prosinci vůbec nic :mrgreen: stačí, že dcera má narozeniny na Nový rok :lol: takže dárek co by mohl být k Vánocům je k narozkam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.19 17:53

@Ajka90 ja si furt rikam cim pozdeji se narodi tim pozdeji a nejlee treba az po novym roce prijede tchyne :mrgreen: pac jsem manzelovi rekla, ze bych rada aby jsme prvnich 14 dni byli doma jenom my tri. Jako nasi asi dojedou na otocku ale bydli jen v brne takze fakt na otocku. Ale manzelovi rodiče dojedou az z kosic a to znamena, ze minimalne tak na 3 dny. A nejsem na ne tady zvedava. Hlavne na ni 8o moc se nemilujeme :mrgreen: chovam se k ni slusne pokud ona se chova ke me. Jinak samo moc neni zvykla, ze by ji nekdo odrikaval coz ja svuj nazor mam a uz jsem ji jednou malem poslala do… a hodila dort do ksichtu. Doted lituju, ze jsem to neudelala :mrgreen: :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 17:59

@Pavlyynka :mrgreen: no jo, není nad rodinné vztahy.Taky máme doma občas veselo, nejlépe se moc často nevidět a je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 18:02

@Pavlyynka @Ajka90 holky, tak mi začíná odcházet hlenová zátka, ale víte jak, to nemusí ještě nic znamenat :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 18:03

@Pavlyynka takhle to mám s tchanem :lol: :lol: není zvyklí na to, že by někdo řekl svůj názor natož mu odporovat. U mě hold narazil :mrgreen: :lol: jsme na sebe taky slušní, ale je to jen přetvářka nic víc.. Naštěstí manžel mě chápe, svého otce taky nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.19 18:03

@Majinka7 jako horsiho zlyho, zakernyho, falesnyho cloveka neznam, hlavne, ze je verici :zed: nejvic je mi vzdy lito manzela, kdyz se neco semele pac ja mu odcsrdce uz rekla, ze horsiho cloveka neznam. Plakala jsem u toho a on chudak taky. Nejhorsi bylo to, ze to bylo den po nasi svatbe :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 18:04

@Majinka7 ty jo holky Vám se to hezky posouvá kupředu a u mě furt nic :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 18:06

@Ajka90 tak o tchanovy mi ani nemluv, tchýně dobrý, ale tchán :roll: to je kapitola sama o sobě, oni jsou manželovi rodiče rozvedení, tak mám ještě jednu novou tchýni v záloze a s tou to stojí za to, naštěstí se moc nevídame, ono by to ani nešlo, by jsme s manželem přišli o nervy :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 18:11

@Ajka90 abys nakonec neporodila dřív než my  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 18:13

@Pavlyynka věřící bývají kolikrát nejhorší, ještě že nebydlí hned vedle vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 18:30

@Majinka7 manželovi rodiče jsou taky rozvedení, ale pozor BYDLÍ POŘÁD SPOLU :roll: prostě nechápu :nevim:

@Pavlyynka ou, to je pak na prd no, já zase brečela v den kdy jsem se s manzelovymi rodiči viděla poprvé a to jsem brečela ze strachu, jakou udělal tchán scénu.. Od té doby ho nesnáším a on to ví moc dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 19:18

@Ajka90 no jo, co s takovým člověkem, nevím kde se v některých to zlo bere, když si mě chtěl manžel vzít, řekl mu táta ať není blbej jako on, že se oženil, ale že už je potřetí ženatý a všechny ženský podvadel na každém kroku je vporadku.my jsme letos oslavili 15 let od svatby a 18 let jsme spolu celkem a zatím dobrý, no a teď ještě třetí mrnous :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí