Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 ale zase poznáš začínající porod
ka jak mám furt nějaký píchání, bolení, tak pak nevím jestli už je to ono
@Majinka7 to se obávám, že právě ne
pokud mi nepraskne voda jako prvně, tak budu asi přemýšlet, zda je to kontrakce nebo jen trénink ![]()
@Ajka90 ahoj, dlouho jsem tu nepsala.. ja mam termin 28.11. tedy ted ve ctvrtek.. a kontrolu v patek 29.11. tak taky premyslim, jestli si nechat udelat Hamiltona.. ale zatim se priklanim spis k tomu, ze pokud se to do patku nerozjede, tak do toho asi pujdu..
uz je to dost narocne a dole je pry vse v celku pripraveno, tak to muzu zkusit.. nez pak prenaset a brat si tablety na vyvolani.. ![]()
@Monikaxi hojda, já právě přemýšlím, že bych počkala do pondělí. V pondělí Hamilton a popřípadě středa nebo čtvrtek už ta tableta Bo co to dávají.. Jsem z toho ale taková nesva ![]()
Ahoj holky, tak co? u mě nic, pořád drzim, jen se mi zdálo, že už mám po porodu a máme holčičku ![]()
@Ajka90 jo to je taky možnost
chapu, taky jsem z toho takova nesva… u nas se take nic nedeje.. ![]()
@Ajka90 hele,to se mi teď od víkendu stalo už párkrát taky
dokonce mám nechuť k jídlu, takže asi se tělo připravuje na porod, do toho ještě častější návštěvy WC, jak se tělo chce procistit a dneska zase malinko hlenové zátky, ale jinak taky nic, bolesti jen minimálně, ale třeba teď už jsem tak otevřena, že budou až ty porodní
Taky nic, manzel se me pokazde kdyz jsem se otocila nebo povzdechla ptal tak uz
![]()
U me taky porad nic. Vcera jsem mela trochu bolesti. Ale jak rychle prisly tak taky odesly a nic z toho. Musim ale rict, ze dneska jsem se az podivuhodne dobre vyspala, to se mi dlouho nestalo.
![]()
@Ajka90 @Majinka7 jojo tu nevolnost mam taky nekdy ale ted jsem posledni dva dny byla jak kontejner asi jsem dohanela dny predtim, kdy se do me nic neveslo. A dnes je mi nejak soufl po snidani ![]()