Poradna duly
Jana Čurdová
Ja obdivuji svoji nej kamosku, ta v zari porodila holcicku 4,5 kila bez poraneni, bez nastrihu. Říkala, ze to byla teda sila hlavne prej raminka ale jako kobouk dolu pred ni. Jestli je to fakt
@Pavlyynka doktor mi rikal, ze na porod to jinak nevypada. Ze bych rodila strasne dlouho. Ze porodni cesty nejsou pripravene a vyvolavani by bylo na dlouho. A nakonec by to treba ukoncili cisarem. Tvoji kamaradku teda obdivuju. ![]()
@Barunka456 no malou mi naposled pred mesicem merila moje dr a to mela 2,5 kila a ted se me ptal dr naposled jaky je odhad. Tak rikam, ze dle mych vypoctu kdyz pribira 150-200g tydne, ze tak tech 3200g. Ale pak zase ctu, ze to je prej odhad +/- 500g tak si vyber
a taky mi ted hodne narostlo bricho a tim padem i strie ale me zacly uz v 6 mesici v podbrisku a tam zustaly. Teda moc jsem nepochopila proc mam strie i na pahorku
![]()
@Barunka456 tyjo ta moje se taky nikam nechysta jako. My jsme mely stejne ten termin, ze? Jsem zvedava co zitra reknou jestli se neco poposunulo. Furt doufam, ze to o vikendu vypukne, jinak utery nastup ![]()
@Pavlyynka ja ty strie mam snad po celym brise
sem zvedava jak budu vypadat pak. Uvidis co ti zitra reknou. Budu drzet palce. Aby se ti to o vikendu hnulo kupredu. A nemusela si na vyvolani. Na jednu stranu jsem rada, ze to budu mit za sebou. Ale strach mam. To bude noc. Je mi jasny ze neusnu ani kdybych chtela. ![]()
@Barunka456 strach je prirozeny myslim, ze malo kdo usne pred nejakym zakrokem. Vim, ze budu taky nervozni pokud budeme muset nastoupit v utery na vyvolani. Co jsem cetla tak posilaji partnety pryc a volaji se tehdy az se rozjede porod. Takze kdyz treba zacnou mirne kontrakce tak nevim jestli tam bude moct byt nebo ne ![]()
@Pavlyynka ja prave byla rada, ze se přítel nakonec rozhodl byt u porodu. Nakonec to nevyjde skrz toho cisara. Ale hned jak to pujde tak ho myslim zavolaji hned i na to prevazeni a mereni mimca. Dneska se toho asi dozvim vic. Tak jsem zvědavá.
@Barunka456 tak on muze byt i u cisare preci. Uvidis co vam reknou pri nastupu. My jsme domluveni, ze ikdybych sla na cisar tak ze pujdu jen do te polovicni narozky a bude tam semnou jako psychicka podporad a aby jsme videli i malou hned. Pokud to samo zdravotni stav vse dovoli. Jsem zvedava jak dopadly holky dnes.
Takže u nás všechno v pořádku, monitor teda děs neb se mimčo celou dobu vrtelo
v neděli jdu zase na monitor ![]()
@Pavlyynka ja prave nevim. Kamaradka, co byla na cisaru tak tam s ni byt manzel nemohl. Ale nevim jestli byla pod celkovou narkozou nebo jen polovicni. Ja chci taky jen polovicni abych byla co nejdriv v pohode. Joo taky sem zvedava jak dopadly holky.
@Barunka456 s moji kamoskou byl manzel. Mela taky planovany pac mala byla prdelkou dolu, takze sla do polovicni a byl u toho. I ja mam napsany, ze muze byt manzel u toho pokud zdravotni stav dovoli a stoji to myslim 1500.
@Pavlyynka tak to se kdyztak dneska poptam. Uvidim co mi reknou.
@Pavlyynka to teda, nevím zda to je v pohodě, nebo zda je to kvůli tomu monitoru ![]()
@Ajka90 no kdyby byl hodne spatnej monitor tak te poslou jeste jednou na monitor ten den. A ve vnitr se nic nechysta teda jo