Poradna duly
Jana Čurdová
@Majinka7 Ty jo, takhle dlouho tam jsi. To by mě asi kleplo. Dneska jak jsem byla v poradně, tak tam zrovna přijímali asi 4 maminky. Jen za ty 2 hodiny co jsem tam byla. Dneska měli opravdu frmol a to je přijímali asi na vyvolání nebo na císař neb si to tam štrádovaly maminky hezky s věcmi a v klidu ![]()
@Ajka90 jo nakonec jo, i když i při druhém monitoru nechtelo miminko moc spolupracovat, ale srdíčko se jim už libilo, tak mě propustili a v pondělí na kontrolu
@Majinka7 tak super, já si taky myslela, že půjdu až v pondělí a jdu v neděli
tak jsem zvědavá co se tentokrát dozvím
@Ajka90 to je zvláštní v neděli a to jdeš přímo do porodnice?
@Majinka7 jojo už delší dobu chodím do porodnice na monitor ![]()
@Ajka90 aha,já byla právě na gynekologické ambulanci, tam se jim nezdál monitor, tak mě poslali přímo na porodnické oddeleni
@Majinka7 aha, no vidíš. Já chodím do porodnice do těhu poradny nějak od 35tt a dneska jsem měla možnost omrknout nové porodní boxy protože měli všude plno, tak mi monitor dělali tam ![]()
@Ajka90 a pěkný? mě ho dělali v malinký mistnustce, sestřička říkala, že je to jen vyšetřovna, že by se jim tam porodnické křeslo nevešlo, ale monitor jsem měla na pravém, levém boku a na zádech
nejdřív tam mimco řadilo, na pravém boku uslo, pak ho sestřička budila, no sranda, já už se modlila, aby se povedlo něco natočit a mohla jít domů
a pak přišla taková mladounka doktorka, potkat ji na chodbě, řekla bych, že je to sestra a ještě po škole ![]()
@Majinka7 jojo úplně jsem cucela. Pidi predsinka s dveřmi do soukromé koupelny a s dveřmi na porodní sál kde je zatahovatelna stěna a za ní mají sestry průchod k dalším boxum. Fakt supr i světlo se dalo ztlumit knoflíkem aby jsi měla šero
příjemné to tam bylo. Mě teda nevadil ani ten předchozí sál kde jsem rodila poprvé ale tohle je takové intimnejsi ![]()
@Majinka7 teda to jsi mela pekne na dlouho dnes. Holky a jak vy se stavite kvtomu Hamiltonu?
@Ajka90 tak to je dobře, tady u nás je to taky pěkný, i když přímo na sál jsem nešla, ale zahlédla jsem ho odpoledne, to tam ještě žádná maminka nerodila
to by koukali ženský, co rodili třeba před 30 lety jaký je to teď servis a stejně se kolikrát všem personál nezavdeci
@Pavlyynka já už teď byla pro cokoliv, co by mi porod vyvolalo, ale jak vidíš, je čtvrtek večer, dělala mi ho v pondělí a nic
a pořád mi odchází zátka, říkala jsem to dnes doktorce a nijak to nekomentoval, takže to asi až tak podstatné není. Asi není špatný, ten Hamilton pokud je vše připraveno k porodu a stačí to jen popostouchnou a asi lepší to, než vyvolaní ![]()