Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 no takový nechtěný
ono se nechtělo ukázat, takže se uvidí, ale doma už holku a kluka máme, takže si už vymýšlet nemůžeme ![]()
@Majinka7 aha
to je dobrý.. Já bych ráda teď kluka aby jsme měli to i to, ale v podstatě je mi to jedno. Hlavně když to bude zdravé
manžel chce holku a při prvním těhu na pupek mluvil jak na holku
a zrovna se trefil ![]()
@Ajka90 a jak to cítíš ty, spíš kluk nebo holka? já se teď víc přiklánímbk té holce, mám stejne chutě a nechute jako s první dcerou, ale dokud se nenarodí tak to není 100%
@Majinka7 těhotenství mám jiné než s dcerou, tak si většina myslí, že to bude ten kluk(až na manžela) ale já netuším
je to prostě 50 na 50
ať je v bříšku cokoliv tak se to změnit nedá
![]()
@Ajka90 však co to bude, za to může manžel
a rozhodnutý je to už od začátku
Tak mě začal bolet podbrisek
schválně jestli z toho něco bude ![]()
Potřebuju poradit nebo se asi zblázním.. Naše miminko od narození což už je osmnáct dnů každý večer několik hodin řve.. Já už vážně nemůžu. Co s ním mám dělat?? Kapky na prdíky dáváme, je přebalenej, chování ani mazlení nepomáhá, nakojenej je.. Jak dlouho ještě tohle potrvá
nějaký tip na uklidnění..
@Sandy15 každé miminko je jiné. Já třeba zpívala, hladila po obličeji nebo jen pohupovala ze strany na stranu. Kamarádka ale musela skakat jen na gymnastickém míči jinak ji dítko neusnulo..nemůže mít prostě hlad i když je nakojeny?
třeba mu to nestačí ![]()
@Ajka90 tak kéž by, alespoň u někoho
mě bolí taky a do toho občas vystřelí bolest do zad, ale pořád to není ono, třeba v noci ![]()
@Ajka90 nápodobně
pořád jsem 2v1,po včerejší kontrole jen bolest spodku, žádný odchod hlenové zátky, špinění atd. proste se mimcu ven nechce
@Majinka7 hazim na to bobek, ve čtvrtek si nechám udělat asi toho Hamiltona a uvidím
dneska se vrhnu na nákup dárků pro chlapa a asi i nějaké zabalím, ať nedělám pak vše najednou
![]()
@Ajka90 mám stejný plán, akorát budu objednávat hračky pro děti, ať to stihne vše přijít, nez začne ten blázinec na poště, akorát balit budu později
@Majinka7 to je jediné co mám všechno. Hračky a krámy pro holku
to bylo to první co se nakupoval a objednával, aby to přišlo vcas ![]()