Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky, já bydlím v Komárově a termín mám v listopadu:) kdybych jednou za měsíc nešla na ultrazvuk, tak bych měla pochybnosti, že jsem těhotná, protože netrpím nevolnostmi, ani nejsem unavena a přecitlivělá
akorát jsem teda pořád buď přejezená nebo mám hlad. Teda, příjde mi, že je to pořád ten samý pocit, takže nevím, jestli, když se najím, to pomůže nebo mi bude hůř:)))
Ahoj holky, jak je po dlouhé době??? Už jsme za půlkou, toto letííííííííí. Já už se tak těším na mimčo. Kde budete rodit, už víte? Já pořád ne…A co výbavička?
@eetel ahoj, já zvažuju Bohunice a výbavičku už nějakou mám
myslím, že je ještě dost času, ale mě to nikdy nedá, když vidím nějaký hezký dupačky za výlohou ![]()
Ahoj
, já jsem z Brna, TP mám v listopadu. Ale koukám, že vás tady zatím moc není
. Jinak porodku teda ještě vybranou nemám, váhám mezi Bohunicema a Obilňákem (klasika
, ale zatím vůbec nevím. Hlavně všechny kamošky rodily v Bohunicích, ale zase jsem slyšela, že když je něco v nepořádku s miminkem, stejně ho pak vezou na Obilňák. Ale je fakt, že ty podmínky se mně tam moce nelíbí
. Podívat jsem se tam sice nebyla, zatím jen co čtu tady na netu. Tak nevím…
@lulu11 ahoj, ona ta diskuse docela stoji
já přispívala před měsícem a pak dloouho nic:D no a me se na obilňáku teda vůbec nelíbilo (byla jsem tam na pohotovosti) a miminkovskou jipku maj, pokud se nemýlím, i v Bohunicíc:)
Tak to musíme rozpohybovat
O té jipce jsem taky četla…A nemají teda na obilňáku ještě něco speciálního? Ale kamarádka rodila v dubnu v Bohu a právě když jsme se bavili kam půjde, tak říkala do Bohunic, i když tam není ta jipka
, tak já fakt nevím. Možná ji tam mají fakt chvíli. To by mně asi dost ulehčilo rozhodování. Ale i tak-třeba návštěvy- vadí mně, že na Obilňáku jsou jen cca2-3hod denně a ještě na chodbě, ale v Bohunicích zas celej den a na pokoji. To si nevybereš, sedět s prckem na chodbě, nebo vychytat nějakou maminu, u které bude celej den někdo otravovat ![]()
Ahoj, já taky vůbec nevím. Ale Obilnák jsem vyloučila. Tak uvidím, jak to dopadne..... Oblečení mám dost zděděný, na doma, náky nový kousky mám nakoupeny a zbytek dostaneme
Z oblečení dokoupím už jen pár věciček. Ale musím vybrat hlavně kočárek
To se nemůžu rozhodnout. Budete kupovat mantinely?
@eetel mantinely do postýlky myslíš? nad tím jsem ještě nepřemýšlela, ale asi jo, aby se mimi nezašprajclo mezi šprušlema:) co se týká kočárku tak nám se hned jako první líbil quinny speedi, pak jsme to xkrát změnili, ale nakonec jsme se stejně vrátili ke quinnymu ![]()
@MiriKuc Jasně, že do postýlky
Já jediný co vím, že nechci pevnej podvozek a ty malý kolečka.
@eetel co znamená „pevnej“ podvozek?
po dvou kolech v řadě, že vždycky, když ho chceš otočit, ho musíš nadzvednout?
tohle já taky nechtěla a pak jsem se rozhodla pro trojkolku ![]()
jjj,přesně to, přijde mi lehčí manipulace. Že to při každým pohybu nemusíš nazvedávat…A je to pohodlnější třeba v obchodě nebo mhd…
Jaký mantinely do postýlky? To zas něco nestíhám
. Je toho tolik, to je děs
. Kočár taky nevím, ze začátku jsem furt hledala na netu, teď už mně to ani nebaví, mám zatím tři favority :alpiron, espiro vector pro, babyactive jet. Ale do porodu to možná ještě změním
. Vy píšete tříkolky, já jsem slyšela, že jsou nestabilní, ale jinak se mně taky líbí. Jinak nějaký věci už mám od kámošek a kupovat budu až budu znát pohlaví, což je cca za 3 týdny, tak pak to rozjedu
.