Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem těhulkám ![]()
Jsem z Brna, tedy kousek od Brna, a ráda bych našla kamarádky, které mají podobně jako já TP na podzim 2012 a jsou z této lokality. Pojďte se podporovat a sdílet zkušenosti a radit kde, co a jak ![]()
Ahoj pod se přidat k nám jestli chceš Maminky z Brna
Jsme tam všichni tak všechny měsíce ![]()
Ahoooj, já jsem z Brna, jsem v 11 tt a TP mám přelom září/říjen ![]()
Ahoj ![]()
Já jsem ze Šlapanic, momentálně jsem v 8tt, termín mám na konci října. Jsem na neschopence a strááášně se nudím ![]()
Taky jsem na neschpence, ale docela to i utíká, z čehož jsem měla strach, že to potáhne, ale zatím to jde ![]()
jjj, vycházky mám 13-19 hod. ted to jde, ale co v létě, nevím. A taky co s dovčou, chtěli jsme někam jet, ale mám strach, aby nepřišla kontrola. A jsi na rizikovém, že máš neschpenku? Kolik ti je a máš už děti, nebo poprvé? Já jsem ve všem nováček ![]()
Já mám náročnou práci, která se nedá v těhu vykonávat. A ze začátku mě bylo dost blbě, nedovedu si představit, že bych chodila do práce, nedala bych to
eetel píše:
Taky jsem na neschpence, ale docela to i utíká, z čehož jsem měla strach, že to potáhne, ale zatím to jde
A co děláš celé dny? Já přemýšlím, že se třeba zapíšu do nějakého výtvarného kurzu nebo tak. Zatím většinou sjíždím seriály a částčně pracuju z domu.
No, celkem nic. Uvařím, uklidím, vyperu, vyžehlím. Občas jedu do města nebo tak. Často ale odpočívám a polehávám. Jsem unavená. Já přemýšlela, že bych začla chodit do jazykovýho kurzu.
Já jsem taky unavená. A nemám chuť k jídlu, i když mám hlad.
Tak to já bych jedla pořád
Taky je to už na mě vidět. Ale když nejím, je mi špatně, na zvracení. Tak si vyber................
Na zvracení mi není, jen mám pocit, jak kdybych měla kocovinu, žaludek na vodě. A mám zácpu, že nic nepomáhá.
Bereš nějaké léky? Já kromě Femibionu ještě Ultrogestan, Anopyrin a Prednison.
A jaké máš zaměstnání, že nemůžeš pracovat?
Taky beru Utrogestan a Femibion, jinak nic. Hele, na zácpu zkus: sušený švestky zalít perlivou nebo jemně perlivou vodou, nech to přes noc vyluhovat a ráno tu vodu vypij, mě stačilo pul hrníčku na lačno a bylo. Hned to zabralo!!! Pokud ti švestky nevadí, můžeš je i sníst ![]()