Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@plainy píše:
Holky díky za odpovědi
Jinak dneska si užívám domácí pohodičku, venku začíná být hnusně a tak mě opouštějí výčitky, že se mi nechce nikam chodit ven a vždy se k tomu musím dokopat.Teď „bohužel“ musím být převážně doma u telky, nebo si něco rovnat…
![]()
A také jíst že jo…já mám o kilo víc od neděle…
U nas je jeste dneska hezky, tak mam vycitky, ze se valim doma
ale treba to sem taky brzo prijde, at mam „alibi“ ![]()
@monicskaa píše:
U nas to je podobne jako to ma @Majule1811 nechapu, proc delame porodopis driv, kdyz pri prijmu se ptali uplne stejne zase na vse, to sem myslela, ze jim dam tecku jako, takze doufam, ze se to za tech 8 let, co jsem tam nebyla zmenilo![]()
Holky koukate nekdo na recenze porodnic kde budete rodit??
ja se tim trochu probiram a nejak nevim..Ja sama mam spatnou zkusenost od sebe, ale trmacet se v zime buhvi kam
Na recenze uplne ne, ale chodim do nasi porodnice na predporodni kurzy a pusobi tam na me hodne sympaticky, uz se nam vystridalo na kurzu nekolik porodnich asistentek a vypadaji moc prijemne
navic tam chodim i na cviceni ve vode s jednou porodbi asistentkou, ktera nam se vsim radi a uklidnuje nas, tak mam z toho vseho moc dobry pocit a snad se nezmeni ![]()
Holky, podelily byste se prosim o odkazy na vami vybrane kocarky?
uz z toho silim, vubec tomu nerozumim a netusim, co mam vybrat, termin porodu uz jen za 2 mesice, tak nejvyssi cas!
kdybyste k tomu pridaly i par veticek, proc jste si vybraly zrovna ten, budu moc rada, pomihlo by mi to!
![]()
Holky já včera k večeři měla napr. 6 toastu se sunkou syrem kecupem pak 3 makove buchty ns nich ujizdim a pak musli s mlékem
Mám furt hlad a to i přes den žeru.. To počasí se zhoršuje už prší
A kočárek tento https://www.detskydum.cz/…nuova-city-2 měla ho kámoška před 2 rokama a pořád je moc spokojená. Německá výroba, lehký, velky akorát a cena tak průměr. ![]()
@Emka1990 ja cybex priam, je lehky, snadno skladny, troj combo, jako jediny sportak se da dat do uplneho lehu, v lete ma super pruduchy.. mam mensi auto a vybirala jsem i kvuli tomu ![]()
Holky, je tu nekdo kdo bude porizovat kocarek s kulatou korbickou? Me se ty hranaty nelibi, mento proste pripomina rakev a ne roztomily kocarek pro miminko
vubec nevim, jaky kocarek vybrat. ![]()
Ahoj holky ![]()
Ja jsem lehla, rýma jako blázen, z očí mi teče, škrábe mě i trochu v krku
Normálně nebývám nemocná skoro vůbec, ani když leží kluci i s Vojtou a teď za dobu těhotenství už podruhy… Navíc já tu rýmu prožívám snad hůř jak chlap ![]()
Kočárků mám víc
Od sestřenice dostanu dvojkombinaci sporťák + hlubokej (autosedačku jsme chtěli jinou, jinak byla i k tomu kočárku)… Značku nevím, ale příští týden si ho vyzvednu, tak vyfotím
Ale klasika, nafukovací otočná kola, prostorná korba, sporťák taky super, obojí lze na dát po i proti směru… Splňuje všechno, co jsem chtěla.
A pak máme, protože dost cestujeme, tak ještě Stokke Scoot.. Ten jde taky po i proti směru, je lehounkej a skladnej, plus jde na něj i ta naše autosedacka (cybex).
Ten už mám na dvoře v kocarkarně, tak si tam s ním chodím jezdit
![]()
@zuz1206 myslela jsem takto kulatou (viz. obrazek),nejaky takovy by se mi libil, jen ty recenze jsou takovy 50/50. ![]()
@Majule1811 my máme tanhle ![]()
Jsem s nim spokojena jak s hlubokou tak se sportakem
https://kocarky.heureka.cz/…autosedacka/?…
Taky se mi ty hranate nelíbí
Švagrová maji a strašně se mi ovladal a jsem rada že máme tenhle
![]()
@Kája322 a.mas dvoj nebo trojkombinaci? Ja na tyhle typy koukam iz dlouho prave
děkuji za nazor ![]()
@Majule1811 mam trojkombinaci ale to vajicko me prijde takove nevim. divné, jak hracka… přemýšlím ze tet na druhe koupim cybex ale ještě jsem se nerozhodla ![]()
@Kája322 ja prave přemýšlela, ze koupím dvojkombinaci a vajicko jiny no, jen nevim jake. vubec se v tom nevyznam
v patek jdeme tady u nas do prodejny, tak jsem zvedava, jak poridime. ![]()
@Majule1811 my sme objednali tiez tento a 3 kombinacii, plus sme priplavali za kolieska mejake lepsie tak verim ze bude fajn ![]()