Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
jsem diabetička, jsem 8 tt a glykovaný hemoglobin byl 47 v době otěhotnění ![]()
@Tatra1212 Ahoj, děkuji za odpověd, co na to lékař na tu hodnotu? Pícháš si inzulín?
Jsem na inzulínové pumpě, v té době jsem měla otěhotnění povolené, chodila jsem 2 měsíce na prekoncepční péči k Apolináři, kam chodím i nadále, v současné době mám glykovaný 40
Ale vím, že některé holky otěhotněly i s vyšším hemoglobinem třeba i 60, a co mi psali, bylo všechno v pohodě, ono to po otěhotnění jde samo dolu ![]()
Ahoj vsem,
nevim zda se ke konverzaci nekdo prida ale chtela bych se optat.
Jsem diabeticka 1.typu na inzulinu uz 11 let.
Otehotnila jsem a v 7 tydnu jsem potratila. Glykovany hemoglobin byl 75 myslite ze je to 100% pricina potratu? Cukrovku od zacatku moc nezvladam tehotenstvi nebylo planovane. I kdyz sem mirne vedela ze mohou prijit komplikace nejak jsem se do toho vzila a mela radost ze i ja budu konecne maminka.
Dite zatim nemame a nikdy jsme se nepokouseli prislo to uplne samo od sebe.
Moje otazka je tedy myslite ze pokud dam do pul roku/rok glykovany hrmoglobin na 40-50 ze to bude v pohode nebo je to kratka doba? Ja vecne celych 11 let mela strasne vysoke hodnoty s pritelem jsem otehotnila hnedka takze tam asi zadny jiny problem nebude nejspis byl problem ten ze jsem to neudrzela z duvodu toho vysokeho gly. Hemoglobinu…
Ahoj holky, najde se mezi vámi diabetička? měla bych pár otázek? Když jste otěhotněly, kolik jste měly glykovaný hemoglobín, jaké bylo těhotentví? nějaké komplikace? děkuji za odpovědi