Glykovaný hemoglobin a těhotenství

Anonymní
7.4.19 12:55

Glykovaný hemoglobin a těhotenství

Ahoj holky, najde se mezi vámi diabetička? měla bych pár otázek? Když jste otěhotněly, kolik jste měly glykovaný hemoglobín, jaké bylo těhotentví? nějaké komplikace? děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
26.4.19 07:20

Ahoj,
jsem diabetička, jsem 8 tt a glykovaný hemoglobin byl 47 v době otěhotnění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.19 11:20

@Tatra1212 Ahoj, děkuji za odpověd, co na to lékař na tu hodnotu? Pícháš si inzulín?

• Citovat
  • Upravit
9
29.4.19 07:42

Jsem na inzulínové pumpě, v té době jsem měla otěhotnění povolené, chodila jsem 2 měsíce na prekoncepční péči k Apolináři, kam chodím i nadále, v současné době mám glykovaný 40 :D Ale vím, že některé holky otěhotněly i s vyšším hemoglobinem třeba i 60, a co mi psali, bylo všechno v pohodě, ono to po otěhotnění jde samo dolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.25 21:07

Glykovany hemoglobin a tehotenstvi

Ahoj vsem,
nevim zda se ke konverzaci nekdo prida ale chtela bych se optat.
Jsem diabeticka 1.typu na inzulinu uz 11 let.
Otehotnila jsem a v 7 tydnu jsem potratila. Glykovany hemoglobin byl 75 myslite ze je to 100% pricina potratu? Cukrovku od zacatku moc nezvladam tehotenstvi nebylo planovane. I kdyz sem mirne vedela ze mohou prijit komplikace nejak jsem se do toho vzila a mela radost ze i ja budu konecne maminka.
Dite zatim nemame a nikdy jsme se nepokouseli prislo to uplne samo od sebe.

Moje otazka je tedy myslite ze pokud dam do pul roku/rok glykovany hrmoglobin na 40-50 ze to bude v pohode nebo je to kratka doba? Ja vecne celych 11 let mela strasne vysoke hodnoty s pritelem jsem otehotnila hnedka takze tam asi zadny jiny problem nebude nejspis byl problem ten ze jsem to neudrzela z duvodu toho vysokeho gly. Hemoglobinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí