Dnes necítím pohyby – strach

Anonymní
7.4.19 10:56

Dnes necítím pohyby strach

Ahojky omlouvám se za tuhle otázku…
A rovnou k věci jsem ve 21+1
Mimi cítím od 19 TT…
Spím na zadech nebo boku jen se občas probudím a zbudim se na břichu… A dneska jak jsem se vzbudila… A pak me cca 5 sekund bolelo na levém podbřišku šlo to i od zad a táhne mě břicho a malého jsem dneska ještě necítila :(
Myslíte že je Málej ok?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.4.19 10:59

bojíš kvůli tomu, že jsi spala na břiše? Já jsem celé těhotenství spala na břiše. Jinak jsem prostě neusnula. A prcek je naprosto v pořádku. :hug:

• Citovat
  • Upravit
36187

Tím, že spíš na břichu mu nic neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850

dej si cokoladu, na sladke mimi reaguje… a pokud nic, jed k dr.

pokud - doufam ze ne, ale pokud - neco neni ok, nezpusobilas to lezenim na brise :hug: neboj, bude to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
7.4.19 11:01

Zřejmě se jen přizpůsobilo situaci a otočilo se tak, že pohyby nejsou tak zřetelné. Na pravidelné jasné pohyby několikrát do hodiny máš ještě pár týdnů čas. Taky mám dny, kdy mi bublá snad pořád a dny, kdy cítím nula nula nic. Jsem 19+3. Pokud jsi opravdu hodně vyplašená, tak jedině UTZ. Nikdo z nás ti tu konkrétní odpověď nedá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
7.4.19 11:02

Určitě, takhle brzy se mi to také stávalo, že své jinak až moc akční dítě jsem nějaké dny vůbec necítila. Je to ještě brzy, pravidelné pohyby máme cítit až od 28tt, na dříve neexistuje žádné pravidlo. Později je třeba dobré zajet na kontrolu do nemocnice, ale před 25tt stejně miminku nemohou pomoci, tak bych zbytečně neplašila. Miminko je ještě malé, někdy je dobře nasměrované a kope hodně, jindy si jen přelehne a už nemáme šanci to cítit. Není důvod k obavám, pokud se neděje něco horšího. A bolesti mám pořád někde nějaké, všechno se roztahuje, přizpůsobuje a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
7.4.19 11:09

Buď v klidu :hug: To se občas stane, nemusíš ho cítit každý den. Může být jinak otočené. Já měla klidně dvoudenní výpadky během celého těhotenství kdy jsem ho vůbec necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
7.4.19 11:11

Neplaš,nestresuj a počkej až se prcek ozve. Já jsem v tehotenství četla hrozné příběhy zde a na emiminu a pořád jsem se potom pozorovala a vsugerovávala si něco… i jsem jednou jela (zbytečně) v neděli na pohotovost :lol: to u prvního před lety jsem žádné emimino neznala a celkově jsem byla klidnější, to až zde jsem se dozvěděla o zamlklém tehotenství, infarktu placenty, preeklampsii a kdesi cosi.. a pak jsem plašila a zdálo se mi že mám všechny příznaky. Určitě bude všechno v pořádku, uvidíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.19 11:14

Chtěla jsem dodat že placentu mám ve předu

• Citovat
  • Upravit
737
7.4.19 11:17
@Anonymní píše:
Chtěla jsem dodat že placentu mám ve předu

Což znamená, že ty pohyby navíc tlumí. Buď v klidu. Jen má prcek relaxační den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
7.4.19 11:51

zlatý angelsounds :) neplaš, je ještě brzy na to aby si pravidelně cítila pohyby. Každopádně, jestli se ti něco nezdá s klidem navštiv nemocnici :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18055
7.4.19 11:53

Hele, pokud to jen trochu jde, buď v klidu… já to měla stejně (ale v minulosti jsem v poměrně pokročilém stádiu těhot o miminko přišla, takže si říkám, že obavy byly oprávněné… ) plašila jsem mnohokrát, holčička nereagovala na sladké, na studené, na dloubání… na každý „zaražený prd“ jsem čekala, jako na smilování… vždy, ale opravdu vždy byly obavy zbytečné… prostě spala, relaxovala, neměla chuť se hýbat… výsledkem je krásná zdravá tříletka, co tu teď pobíhá po zahradě… přeju pevné nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.19 12:13

Azaleila mužů se zeptat jaktoze jsi o Mimi přišla??

• Citovat
  • Upravit
31
7.4.19 18:40
@Anonymní píše:
Ahojky omlouvám se za tuhle otázku…
A rovnou k věci jsem ve 21+1
Mimi cítím od 19 TT…
Spím na zadech nebo boku jen se občas probudím a zbudim se na břichu… A dneska jak jsem se vzbudila… A pak me cca 5 sekund bolelo na levém podbřišku šlo to i od zad a táhne mě břicho a malého jsem dneska ještě necítila :(
Myslíte že je Málej ok?

Já to měla podobně minulý týden jen s tím rozdílem, že jsem ve 23.tt. Malou cítím od 17.tt a najednou večer slabounce a další ráno už nic. Dala jsem si sladké, kávu… A bez změny. Odpoledne jsem zašla k doktorce a vše v pořádku. Prostě měla jen nějaké klidnější období. Teď už zase kope jako divá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.19 09:58

Ja jsem taky plasila, ale ten druhy trimestr byva jeste takovy nepravidelny. Pokud jsem mela strach, pomohlo mi lehnout si na zada nebo na bok, pustit muziku, dat si cokoladu… :)

A ted jsem ve tretim trimestru a doktor mi rikal, ze pohyby mam citit kazde max. dve hodin, jinak volat, tak to radsi hlidam:)

A obecne plati, ze radsi dvakrat zbytecne jet, nez jednou zanedbat. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky