TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1163
24.9.19 22:34

@Kája322 kolikrat kdyz jdu malemu neco koupit, zaseknu se u regalu pro holcicky a koukam na sukynky, saticky a ozdubky do vlasu… Pak se mi chce brecet… Ale treba jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
25.9.19 06:15

@Ann_2019 ja to mam zase opacne, moc jsem si prala chlapecka a je to holcicka.Moc uz se na ni tesim, hlavne, ze je zdrava, ale tam nekde v zadu ta myslenka na chlapecka tam je.Pak se podivam na 3D fotku a hned me to prejde😁,asi normalni, predpokladam, ze po narozeni uz nas tyto myslenky ani nenapadnou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
25.9.19 06:21

Jinak, co se tyce kosmetiky, tak u me vyhrava weleda.mela jsem ji u obou deti a byla jsem spokojena.Ted byl v casopise maminka kupon na slevu, tak ho vyuziju.
Kocarek bude hot mom. O spokojenosti nemuzu rict nic, vybrala ho tchyne a ted pluje nekde po mori k nam, ale az dorazi, tak hned prozkoumam, uz jsem zvedava😀.
No a moje tehotensky hormony jsou celkem dobry.Hned se mi chce brecet, kdyz neco, jsem nejak vic citlivejsi k detem, jako az moc ochranitelsky, takze kdyz je prit za neco kara, tak to ve me buble, ale drzim se :lol:
A chute? Ujizdim na grepu, jinak ovoce ve velkem, sladke a porad mam chut na pivo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.9.19 10:09

@mauglie11 my deti jeste nemame, ale beda chlapovi jak zvysi hlas na psa, to bych ho nejradsi kousla za nej :lol:… Navic je to ted muj ochrance, porad se lisa k brichu, nejradsi by mi ho i olizal, ale to lechta :mrgreen:, a nemuzu bez psa jit ani na zachod :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.9.19 12:13

@LentilkaL to víš, my nefacebookovi jsme totálni looseri a nevíme nic :mrgreen: já chci fialovej, ae zas si s manželem pohráváme s myšlenkou i na 3.dite tak případně ten svetle sedej, ale prý ten sedej haze odstín do zelena tak nevím, ještě to pujdem asi obcihnout, radsi. A co se ti na tom fusak nezdá, ať můžu případně popřemýšlet o jiném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.9.19 12:24

@Ann_2019 já ti rozumím, já taky strašně chtěla holčičku, máme syna, je uzasnej, miluju jo, a je to takovej můj mamanek. Teď čekáme druhé a já tak od začátku měla tucha že je to ten druhej kluk, a už jsem to i obrecela. Styděla jsem se, hlavně před manželem. O miminko jsme se dlouho snažili a já byla najednou tak nevdecna, ae nešlo s tím nic dělat. O to větší radost jsem měla když nám potvrdili tu holčičku. Takze moc tě chápu, ae myslím si, že až si malyho porodíš tak to bude laska a nedáš na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
25.9.19 14:25

@Ann_2019 @mauglie11 ja tim že nevíme tak mam pripravene oblečení převážně neutralni po Tonickovi a pak samozřejmě mam kupicku modrého a kupicku růžové nad kterou se rozplývam a rikala.jsem.manzelovi až ji budu vracet švagrové ze to obrecim :) :srdce: ale tak nějak uvnitř cítím že je to ta vysmena holčička :) :srdce: ale určitě nemůžu říct ze budi zklamaná až bude chlapeček preji si jen ať je miminko zdravé a uz se na nej strašně těšíme ale chápu jaké to je :srdce:

Dneska je tu pochmurno u nás :) :? Malý se tet probudil a tak půjdeme na chvili ven :) snad nebude pršet :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
25.9.19 15:37

@Kája322 no u nas pochmurno uz asi 2 dny tak sem se hecla a vyprala pracku a asi sem to prepiskla malem sem to neodnesla dolu na zahradu cast sem musela hodit pres rameno abych ten kos unesla a co se nestalo ani ne za hodinu mi tchan rika ze tam prsi grrrrrr tak sem si to zase posbirala a odnesla domu smerem dokopce a povesila na chodbe na susak. Myslela sem ze to alspon z toho nejhorsiho venku vyfouka a prd no doufam ze to stihne uschnout driv nez to zacne nevonet :roll: podruhe se mi to prat nechce mam toho tu este na dalsi asi 3 pracky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.9.19 16:03

@Petulina90 ja zacala prat na malyho, mam toho 3 krabice takze se pracka toci od rana… v tomhle pocasi dekuju chlapovi ze koupil susicku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
25.9.19 17:36

Já teď nebudu čtvrtek, pátek v práci, tak přemýšlím, že bych si taky vyprala na malou… Dneska jsem byla nakupovat :roll: :mrgreen: Ale Roze jen dvě slabé čepičky, ještě potřebuju nějakou teplou… zato pro kluky jsem se vyřádila..I na miminka chlapecký tam měli nádherné věci ;) Krásné barevné:)

A kosmetiku a na koupání budu kupovat od Uretram a Lavera.
Pleny Babylove nebo Parasol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.9.19 18:43

Vy jste vzorny holky ze už perete, já se chystám vše prat až tak začátkem listopadu.
Tak se přidávám k vám nachlazenym, taky mám rymecku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.19 18:50

@89Luca on je ten fusak takovej neforemnej, ale do sporťáku v pohodě :). Na šedej jsem taky koukala, ale byl všude vyprodanej a dostupnost nejistá :lol:. Na druhou stranu šedých kočárků jezdí až až. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
25.9.19 19:08

@LentilkaL to je pravda proto jsem řekla že pokud bude kluk tak chci ten modrej, pokud holka tak fialovej. Vseci mi tvrdí že i kluk v té fialové může být ae já bych pocitově v té fialové toho kluka nechtěla. A pokud nemáme doresenou otázku v počtu kolik dětí chceme tak zatím nekupuje mě kočárek. Paní na prodejně nám řekla že do října máme čas, aby pro klid duše stihl dojet na prodejnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.9.19 20:12

@89Luca já si třeba myslím, že v tom modrým může být i holka. Je to moc pěkná modrá. Tak šťastnou ruku při výběru barvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.9.19 20:26

@Ann_2019 Zamilujes se do mimca bez ohledu na to, co má mezi nozickama :hug: Hlavně, že bude zdravé.
Holky, my jsme už dva dny s mužem taky takový podrážděný.. asi něco ve vzduchu :?
Kočárek máme Camarelo Alicante a spokojenost. Po 16m bez závad a má vše, co je třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí