Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kája322 kolikrat kdyz jdu malemu neco koupit, zaseknu se u regalu pro holcicky a koukam na sukynky, saticky a ozdubky do vlasu… Pak se mi chce brecet… Ale treba jednou…
@Ann_2019 ja to mam zase opacne, moc jsem si prala chlapecka a je to holcicka.Moc uz se na ni tesim, hlavne, ze je zdrava, ale tam nekde v zadu ta myslenka na chlapecka tam je.Pak se podivam na 3D fotku a hned me to prejde😁,asi normalni, predpokladam, ze po narozeni uz nas tyto myslenky ani nenapadnou ![]()
Jinak, co se tyce kosmetiky, tak u me vyhrava weleda.mela jsem ji u obou deti a byla jsem spokojena.Ted byl v casopise maminka kupon na slevu, tak ho vyuziju.
Kocarek bude hot mom. O spokojenosti nemuzu rict nic, vybrala ho tchyne a ted pluje nekde po mori k nam, ale az dorazi, tak hned prozkoumam, uz jsem zvedava😀.
No a moje tehotensky hormony jsou celkem dobry.Hned se mi chce brecet, kdyz neco, jsem nejak vic citlivejsi k detem, jako az moc ochranitelsky, takze kdyz je prit za neco kara, tak to ve me buble, ale drzim se ![]()
A chute? Ujizdim na grepu, jinak ovoce ve velkem, sladke a porad mam chut na pivo ![]()
@mauglie11 my deti jeste nemame, ale beda chlapovi jak zvysi hlas na psa, to bych ho nejradsi kousla za nej
… Navic je to ted muj ochrance, porad se lisa k brichu, nejradsi by mi ho i olizal, ale to lechta
, a nemuzu bez psa jit ani na zachod
![]()
@LentilkaL to víš, my nefacebookovi jsme totálni looseri a nevíme nic
já chci fialovej, ae zas si s manželem pohráváme s myšlenkou i na 3.dite tak případně ten svetle sedej, ale prý ten sedej haze odstín do zelena tak nevím, ještě to pujdem asi obcihnout, radsi. A co se ti na tom fusak nezdá, ať můžu případně popřemýšlet o jiném?
@Ann_2019 já ti rozumím, já taky strašně chtěla holčičku, máme syna, je uzasnej, miluju jo, a je to takovej můj mamanek. Teď čekáme druhé a já tak od začátku měla tucha že je to ten druhej kluk, a už jsem to i obrecela. Styděla jsem se, hlavně před manželem. O miminko jsme se dlouho snažili a já byla najednou tak nevdecna, ae nešlo s tím nic dělat. O to větší radost jsem měla když nám potvrdili tu holčičku. Takze moc tě chápu, ae myslím si, že až si malyho porodíš tak to bude laska a nedáš na něj dopustit.
@Ann_2019 @mauglie11 ja tim že nevíme tak mam pripravene oblečení převážně neutralni po Tonickovi a pak samozřejmě mam kupicku modrého a kupicku růžové nad kterou se rozplývam a rikala.jsem.manzelovi až ji budu vracet švagrové ze to obrecim
ale tak nějak uvnitř cítím že je to ta vysmena holčička
ale určitě nemůžu říct ze budi zklamaná až bude chlapeček preji si jen ať je miminko zdravé a uz se na nej strašně těšíme ale chápu jaké to je ![]()
Dneska je tu pochmurno u nás
Malý se tet probudil a tak půjdeme na chvili ven
snad nebude pršet
![]()
@Kája322 no u nas pochmurno uz asi 2 dny tak sem se hecla a vyprala pracku a asi sem to prepiskla malem sem to neodnesla dolu na zahradu cast sem musela hodit pres rameno abych ten kos unesla a co se nestalo ani ne za hodinu mi tchan rika ze tam prsi grrrrrr tak sem si to zase posbirala a odnesla domu smerem dokopce a povesila na chodbe na susak. Myslela sem ze to alspon z toho nejhorsiho venku vyfouka a prd no doufam ze to stihne uschnout driv nez to zacne nevonet
podruhe se mi to prat nechce mam toho tu este na dalsi asi 3 pracky
@Petulina90 ja zacala prat na malyho, mam toho 3 krabice takze se pracka toci od rana… v tomhle pocasi dekuju chlapovi ze koupil susicku ![]()
Já teď nebudu čtvrtek, pátek v práci, tak přemýšlím, že bych si taky vyprala na malou… Dneska jsem byla nakupovat
Ale Roze jen dvě slabé čepičky, ještě potřebuju nějakou teplou… zato pro kluky jsem se vyřádila..I na miminka chlapecký tam měli nádherné věci
Krásné barevné:)
A kosmetiku a na koupání budu kupovat od Uretram a Lavera.
Pleny Babylove nebo Parasol.
Vy jste vzorny holky ze už perete, já se chystám vše prat až tak začátkem listopadu.
Tak se přidávám k vám nachlazenym, taky mám rymecku. ![]()
@89Luca on je ten fusak takovej neforemnej, ale do sporťáku v pohodě
. Na šedej jsem taky koukala, ale byl všude vyprodanej a dostupnost nejistá
. Na druhou stranu šedých kočárků jezdí až až. ![]()
@LentilkaL to je pravda proto jsem řekla že pokud bude kluk tak chci ten modrej, pokud holka tak fialovej. Vseci mi tvrdí že i kluk v té fialové může být ae já bych pocitově v té fialové toho kluka nechtěla. A pokud nemáme doresenou otázku v počtu kolik dětí chceme tak zatím nekupuje mě kočárek. Paní na prodejně nám řekla že do října máme čas, aby pro klid duše stihl dojet na prodejnu.
@89Luca já si třeba myslím, že v tom modrým může být i holka. Je to moc pěkná modrá. Tak šťastnou ruku při výběru barvy ![]()
@Ann_2019 Zamilujes se do mimca bez ohledu na to, co má mezi nozickama
Hlavně, že bude zdravé.
Holky, my jsme už dva dny s mužem taky takový podrážděný.. asi něco ve vzduchu ![]()
Kočárek máme Camarelo Alicante a spokojenost. Po 16m bez závad a má vše, co je třeba.