Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky vybavicku i kočárky i péči partnerů či manželů vám závidím, mě manžel před dvěma týdny oznámil že už mě nemiluje a nechce se mnou být a že je zamilovanej do jiné ženské, sbalil se a odešel ode mě a dvou dětí a ukázal se tu za ty 2 tydny jen 2× na zprávy moc nereaguje a když tak negativně, domlouvala mu i tchyně s tchanem ale marně a dělá si co chce, nejhorší je že ziju v jeho rodné chalupě s tchyni i tchanem a nevím co bude dál, rodiče mě nepomůžou a sama to budu těžko zvládat až mě odtud vyhodí a tohoto jsem se dočkala po 14-ti letech a 2a půl měsíce před porodem, když ženská chlapa nejvíc potřebuje, je me hrozne a z radostnyho očekávání teď jen depky a pláč 😭
@Vierullinka teda, to je fakt sobecký k…!!!
a myslíš, ze tě vyhodí? Cekas jejich vnouče.
A když on takhle na tebe, tak ty na nej stejně. Má 2 roky výživovací povinnost vůči tobě, musí dat půlku nákladu na porod a těhotenství. Na děti nějaký alimenty. Žádná paráda, ale aspoň se takhle finance zabezpečit a asi bych to řešila co nejdřív. Tobě držím palce a přeji pevné nervy. Je to ubožák
@Vierullinka to je teda vul (slusne to rict nejde), ted kdyz mas byt nejvic v klidu na tebe hodit takove starosti.. Ja bych ho vzala necim po hlave aby se mu rozsvitilo… Hold mysli “spodnim mozkem”, az se mu krev vrati do hlavy, dojde mu co udelal… Bud silna a drz se
.. Kdyby bylo nejhur mam ryc, lopatu a dobre alibi
![]()
@Vierullinka to me.mrzi,tohle je fakt hnus a je to kus vola
drz se, uz kvuli malemu v brisku
myslis, ze te tchanovci vyhodi, kdyz mu sami domlouvali? Přece nevyhodi na ulici tehotnou s dvema detmi. Ale jak píše @Teris195 zacla bbych to resit hned, at ti z toho spadne nějaká koruna. ![]()
@Vierullinka někteří chlapi by fakt zasloužili, pro ně je všechno jednoduchý. Připojuji se k @Ann_2019 v poskytnutí aliby ![]()
@Vierullinka holka moje drž se
my tu na tebe vsechny myslime
ukaž tomu darebakovi že jsi silná soběstačná ženská a neukazuj mu ze ti tak ublížil
vim že jsou to jen slova od nekoho kdo to nezažil nechápu co ty chlapy tak tahne za iinou sukni kdyz maji doma rodinu a zenu ktera pod srdcem. nosí jeho miminko
a snad tchanovi mají soudnost a nevýhodi vas prosim te to byl fakt hnus… my taky bydlíme v manželově baraku a pod nami tchanovi… taky jsem uz premyslela co by kdyby…
ale vím te oni jsou soudní ![]()
@Vierullinka jezismarja, to je mi moc líto
To je neskutečnej hajzl, tohle fakt nikdy nepochopím ![]()
A jak píšou holky, tchani tě s dětmi určitě ve stychu nenechají
Je to fakt blbec, že tě nechá takhle se trápit chvíli před porodem…
Holky, uz jste byli na ten kontrole v 3trim? me to ceka ted v ct
budu 30+1, tak jsem zvedava na vahu ![]()
@Teris195 rodicak se vybehava az po materske. A na mateřskou ti dava papiry doktor.
@zuz1206 ja byla, vzala mi krev, moc a pak delal delsi utz, koukal na placentu, plodovku, jestli je mala hlavickou dolu nebo jeste nahoru a premeroval ji…bohuzel my jsme mensi nez bysme meli byt ![]()
Dnes dle utz zacinam 32.tt,uz na me trochu doleha stres porodu apod. ![]()
@Majule1811 hele ja to cetla, ale o 2 tydny ze? ja kdysi cetla, ze 2 tydny +- se neresi, ze jako nekdo se narodi v terminu s vahou 4kg a nekdo 3kg…mozna i dle tebe by se to melo hodnotit, kolik si mela:) ja vazila jako mimco 2,8kg…dneska radi stresuji..
@Vierullinka to mi je moc líto drz se
Ty chlapy sou hrozny…nejdřív chce dítě a pak se toho boji a zdrha jinde…na to není omluva. Myslím že prarodiče budou mít rozum a nikam vás nepozenou. Spíš jestli třeba synacka nevypoklonkuji když se jim to taky nelíbí to jeho chovani. ![]()
Jinak @zuz1206 já jdu na kontrolu teď ve čtvrtek na 3.screening (30+3)
@Majule1811 také jsem to četla buď vklidu. Kamaradka byla zase na vyšetření a řekli ji že má mimco o 4 týdny dopředu váhou…A že to není možný kůli 1.screeningu a tak…Tak byla vydesena. Pak šla za 2 tydny na kontrolu a mimco v normě…
Prostě doktori
Nestresuj se určo bude vše ok.
Jinak i mě tenkrát doktorka vystresovala že mám určitě cukrovku 2.typu a taky že budu mít 100pro tehotenskou…No a nemám ani jedno. Ono ten „lidsky“ přístup se v tom doktorovani taky odrazi. Uvidíš že bude vše ok ![]()
A teda holky včera k obědu párky v rohlíku a cesnecka..sme to ale s malinkou prasátka
![]()
@plainy @zuz1206 no jsem zvedava, co mi rekne příští tyden na kontrole.
ja vim holky, on sam to nerikal, jako velkou pohromu, jen ze je to na hranicni a ze to musime sledovat uz i kvuli tlaku vysokemu co mam, jelikož ten zuzuje pupecnik, tudiz ma mala min živin. Ja mela při narozeni 47cm a 2,45kg. A ted mam 160cm…na to mi doktor neodpověděl, kdyz jsem mu to rekla.
Ja se ted musim nutit do obedu, cim dal hur snasim maso, takže vybrat si, co budu varit k obedu je sileny ![]()