Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@plainy píše:
@GabiJen ne ne mám PN od obvodniho, ke gyn jdu prvně pristi tyden objednala jsem se až na 8tt…na co mi to obvodni dal nevím, ale v práci sem to chtěla mít pres neho a ne pres gyn…čím déle jim to řeknu tím lépe. Nevím jak dovolenkuale máme naplánovanou svatbu na léto to teprve bude…to mi je teď úplně jedno jak to bude probíhat a organizace…:poblion: nemám na nic energii
![]()
@Anndy9 presnidavky jsou fajn a lépe pak jdou i do záchodu
![]()
![]()
Jee, tak to jsme dve, taky musim v lete zvladnout i svatbu ![]()
Ahoj holky, hlasim se po par dnech
vcera jsem byla na druhem ultrazvuku a nase fazolka uz ma 2,5 cm a vse v poradku
jen jsem trochu zklamana, ze jsem nedostala fotku ultrazvuku.. Myslela jsem si, ze to davaji automaticky, nebo si o ni musim sama rict? A celkove je ta pani gynekolozka takova nijaka, bez emoci, skoro nic nerika, uz aby se vratila z marodky ta moje uzasna, treba se i neco vice dozvim
jsem prvorodicka a mam miliony otazek a ta doktorka je takovy studeny psi cumak. Ani mi jeste nerekla predbezny termin porodu podle ultrazvuku. Podle posledni menstruace jsem dneska 9+1, utika to
nevolno mi byva hodne, ale jeste jsem nastesti nezvracela, tak snad to ani neprijde. Jen kazdy den po praci si jdu na 1-2h lehnout a spat
Ceho si ale hodne vsimam, strasne se mi meni nalady a casto me vytoci uplne prkotiny. Chystame svatbu a je neskutecne, co si vsechno hoste naporouci a navymysli, vubec nemam energii jim neco navic zarizovat a jsem hrozne vytocena, i kdyz bezne byvam klidas ![]()
Všem gratuluji ke krásným fotkam
a @Emka1990 tobě ke svatbe ![]()
Já mám dneska krizi stále na zvracení
naštěstí jsem
jen jednou ale jinak hrozný pocit stále…
Ahojte holky, já se také přidávám přesný datum porodu nevím ale mělo by to podle mého vychází koncem prosince a začátkem ledna.. Jsem teprv cca 5 týden, těhotenství jsem zjistila po 10dnech zpoždění kolem 14dubna a včera byl na ultz vidět už gestacni Vacek 3mm
je to moje druhé tehu ale nečekané hooodne..
ovulka se mi zpozdila o mesiiiic, nevěřila jsem tomu že se to mohlo stát, podle MS bych měla být 7tyden a doktoři mě právě strasily mimoděložním neboť pořád nic nebylo vidět.
to byly nervy, ale prej je zmatla ta MS přitom jsem jim to říkala mám hodně dlouhé cykly nepravidelně, no tak snad bude vše ok
jinak zdravím všechny tehule ![]()
@GabiJen @Jezelia holky strasne moc dekuji
@mauglie11 super gratuluji krásné zprávy a je super ze nam to takhle přibývá
je ten čas by obcas potreboval zastavit a občas zase posoupbout co holky
![]()
@vrbule děkuji MOC
![]()
@Emka1990 dneska JSEM si o fotecku musela taky rici jinak by mi ji nedala coz by me teda dost mrzelo
tak ksem rada ze mi.ji nakonec dala
jinak. někteří doktoři jsou takovy nijaky my mame takovou doktorku co dělá prvotrimestralni screening a taky kloudně nic napoví to me taky tak štve
![]()
Ja předpokládám ze termín porodu bude nekdy okolo 10.12 tak uvidíme ![]()
Ahoj holky. Dnes jsem byla na kontrole. Hematom se vstřebává už je mini. Miminko je v poradku ![]()
@Lenulin95 To je krása!!! Super!!!
@Emka1990 Nevím, jak je to jinde, ale mě stanovil TP podle utz až na prvotrimestrálním screeningu, až co jsem dostala průkazku, dřív taky ne. Ale stále si to počítám dle ms. Jinak můj je taky takový nijaký, „žije to“, ale zvykla jsem si tak nějak na něj, jako člověk mi docela sedí, resp. moc si nemůžu vybírat. Fotku mi dal skoro vždycky, i dvě někdy
a nic u něj neplatím, ani ten 1. screening, takže si ani nestěžuju. Já mám naštěstí to „štěstí“, že mám postiženého příbuzného, takže jsem víc hlídaná, minule jsem ještě nad rámec klasických kontrol chodila na genetiku, tam mají super přístroje a doktor o dost sdílnější. I video mám, zadarmo ![]()
@Lenulin95 krásná fotecka krasne miminko
gratuluji ať je i nadale vse v poradku
![]()
@Lenulin95 Krasny obrazek, moc gratuluju, ze uz je vse v poradku ![]()
@Kája322 no to mi povidej s tim casem ![]()
Tech 10 dni dokontroly, bych potrebovala popohnat ![]()
@Lenulin95 to je skvela zprava, ze je vse v poradku
a fotka krasna, gratuluji
@annyska Ahoj! Taky mam druhe a dost necekane tehotenstvi
Jsem 5+3, termin taky spis koncem prosince.