Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kája322 Je mi to úplně jedno, hlavně aby to bylo a bylo to zdravé, o nic jiného mi nejde. Ale je fakt, že si vždycky představuju spíš kluka. Tím neříkám, že bych ho chtěla víc, to vůbec ne, ale prostě vždycky automaticky přemýšlím o naší rodině jako o klučičí. Když padne řeč na jméno, vždycky si vybavím akorát ta zamýšlená klučičí, ne holčičí. Tam teda máme jasno už dlouho, tak je to možná i tím, ale i tak, prostě že by to mohla být taky holka, mě napadá o dost míň. ![]()
@Čtyřhranka Sem tam se mi navalí už od 4. TT, ale při prvním těhotenství jsem začala zvracet až v 10. TT.
Tak dneska kontrola, dle ms 7+4, ale dle UTZ 6+3, srdíčko ještě nebylo
Mám za týden kontrolu, tak budu moc doufat, aby se objevilo
@Čtyřhranka píše:
@plainy Take je mi 27Mimco planovany, partner si to mozna uvedomuje vic nez ja
Kdy mas termin dle ms?Holky a kdy vam zacly nevolnosti? Ktery tt jste byly? Ja vim, ze je to u kazdeho jine, jen me zajima
Kazdopadne vsem drzim palecky, aby to brzy polevilo![]()
S prvním jsem zvracela od 4 tt a vydrželo mi to téměř do 5.měsíce. Teď jsem nejvíc začala v 5tt a teď když jsem na začátku 8.tt tak sice už nezvracim, ale je mi blbě, ae teda ta unava… Já jsem hotová jen z toho že ráno vstanu a jdu na WC nejradši bych prolezela celý den, ale to nejde
@Jezelia mam to uplne stejně i kdyz jsem si strasne jednu chvili prala holcicku tak tet si preji aby bylo miminko hlavně zdravé
to je to nejdůležitější
.
@Čtyřhranka u obou těhotenství priblizne stejně
ojolo 5+tt no a v prvnim vydrzeli nevolnosti do 16tt a tet uvidime co bude nebo ne
doufam ze to nebude trvat dlouho ![]()
Ja moc unavena zatim nejsem. Ale dost jsem naspala o tech Velikonocich, kdy jsem vstavala pozdeji nez jsem zvykla
@Leillinka Neboj, pristi tyden uz to bude videt
![]()
@Leillinka hlavně ze je všechno v pořádku
a příští tyden bude uz i
![]()
@Čtyřhranka no podle posledni MS bych měla mít termín koncem listopadu, ale mám dlouhé cykly a tak podle ovulace to vychází okolo 11.12…sem zvedava co mi rekne doktor toho 2.5.
Od zjištění tehu jsem tam nebyla vyckavam na 8tt ![]()
@Leillinka určitě se objeví
prcek si dává načas - asi tě napíná
hlavne se nestresovat ![]()
Holky a dneska sem snědla presnidavku a je mi lépe ![]()
@plainy taky podle ms vychazi cca 1.12 ale podle ovulace bych to videla 7.12 uvidime
ja jdu na ko uz zítra tak mi dr řekne co a jak doufam v
a že bude všechno v pořádku
![]()
@Kája322 jej tak to budu držet palce
úplně s tebou soucitim…ja se docela těším na tu prvni navstevu a zároveň bojím aby bylo vše ok…budu drzet palecky
vse bude vporadku
![]()
Ahojky holky také se chci s vámi podělit o radost z tehotenstvi. Dnes jsem byla na gynde podle měsíčku bych měla být 6t+2 ale na prohlídce zmerila mimčo a údajně už jsme trochu větší a určila nám 6t+5, srdíčko
už tlouklo, bylo i slyšet jak buší a byla to nádhera, dostala jsem fotecku, snad bude vše jak má v minulosti jsem prodělala 2 samovolne potraty pak přišel syn a ted s odstupem 11-let jsme šli do toho znovu a povedlo se na druhý ciklus ![]()
@Jana 212 píše:
@Vierullinka Moc gratuluji k dobre kontrole. Krásná fotecka
Díky za gratulku bylo to fakt dojemný u dr až jsem se skoro rozbrecela ale to bude i těma rozhozenyma hormonama, taky mě hrozně bolí prsa a chce se me hlavně po ránu zvracet a ta únava je taky šílená
@Vierullinka Jeee, moc gratuluji
Krasna fotecka fazolky
Ja jsem zvedava na sebe, jak budu dojata az to
uslysim ![]()