TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
24.4.19 09:56

@Kája322 Je mi to úplně jedno, hlavně aby to bylo a bylo to zdravé, o nic jiného mi nejde. Ale je fakt, že si vždycky představuju spíš kluka. Tím neříkám, že bych ho chtěla víc, to vůbec ne, ale prostě vždycky automaticky přemýšlím o naší rodině jako o klučičí. Když padne řeč na jméno, vždycky si vybavím akorát ta zamýšlená klučičí, ne holčičí. Tam teda máme jasno už dlouho, tak je to možná i tím, ale i tak, prostě že by to mohla být taky holka, mě napadá o dost míň. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
24.4.19 09:56

@Čtyřhranka Sem tam se mi navalí už od 4. TT, ale při prvním těhotenství jsem začala zvracet až v 10. TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
24.4.19 10:25

Tak dneska kontrola, dle ms 7+4, ale dle UTZ 6+3, srdíčko ještě nebylo :nevim: Mám za týden kontrolu, tak budu moc doufat, aby se objevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
24.4.19 10:27
@Čtyřhranka píše:
@plainy Take je mi 27 :pankac: Mimco planovany, partner si to mozna uvedomuje vic nez ja :lol: Kdy mas termin dle ms?Holky a kdy vam zacly nevolnosti? Ktery tt jste byly? Ja vim, ze je to u kazdeho jine, jen me zajima :think:
Kazdopadne vsem drzim palecky, aby to brzy polevilo :hug: :*

S prvním jsem zvracela od 4 tt a vydrželo mi to téměř do 5.měsíce. Teď jsem nejvíc začala v 5tt a teď když jsem na začátku 8.tt tak sice už nezvracim, ale je mi blbě, ae teda ta unava… Já jsem hotová jen z toho že ráno vstanu a jdu na WC nejradši bych prolezela celý den, ale to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
24.4.19 10:49

@Jezelia mam to uplne stejně i kdyz jsem si strasne jednu chvili prala holcicku tak tet si preji aby bylo miminko hlavně zdravé :) :srdce: to je to nejdůležitější :) :srdce:.
@Čtyřhranka u obou těhotenství priblizne stejně :) ojolo 5+tt no a v prvnim vydrzeli nevolnosti do 16tt a tet uvidime co bude nebo ne :) doufam ze to nebude trvat dlouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 11:04

Ja moc unavena zatim nejsem. Ale dost jsem naspala o tech Velikonocich, kdy jsem vstavala pozdeji nez jsem zvykla :D @Leillinka Neboj, pristi tyden uz to bude videt :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
24.4.19 11:10

@Leillinka hlavně ze je všechno v pořádku :hug: a příští tyden bude uz i :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.4.19 12:03

@Čtyřhranka no podle posledni MS bych měla mít termín koncem listopadu, ale mám dlouhé cykly a tak podle ovulace to vychází okolo 11.12…sem zvedava co mi rekne doktor toho 2.5. :lol: :lol: Od zjištění tehu jsem tam nebyla vyckavam na 8tt :srdce:
@Leillinka určitě se objeví :hug: prcek si dává načas - asi tě napíná :palec: hlavne se nestresovat :andel:

Holky a dneska sem snědla presnidavku a je mi lépe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
24.4.19 12:32

@plainy taky podle ms vychazi cca 1.12 ale podle ovulace bych to videla 7.12 uvidime :) ja jdu na ko uz zítra tak mi dr řekne co a jak doufam v :srdce: a že bude všechno v pořádku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
24.4.19 12:35

@Kája322 jej tak to budu držet palce :hug: úplně s tebou soucitim…ja se docela těším na tu prvni navstevu a zároveň bojím aby bylo vše ok…budu drzet palecky :palec: vse bude vporadku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 14:51

Ahojky holky také se chci s vámi podělit o radost z tehotenstvi. Dnes jsem byla na gynde podle měsíčku bych měla být 6t+2 ale na prohlídce zmerila mimčo a údajně už jsme trochu větší a určila nám 6t+5, srdíčko :srdce: už tlouklo, bylo i slyšet jak buší a byla to nádhera, dostala jsem fotecku, snad bude vše jak má v minulosti jsem prodělala 2 samovolne potraty pak přišel syn a ted s odstupem 11-let jsme šli do toho znovu a povedlo se na druhý ciklus :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
24.4.19 15:09

@Vierullinka Gratuluju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
24.4.19 15:16

@Vierullinka Moc gratuluji k dobre kontrole. Krásná fotecka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 15:20
@Jana 212 píše:
@Vierullinka Moc gratuluji k dobre kontrole. Krásná fotecka :palec:

Díky za gratulku bylo to fakt dojemný u dr až jsem se skoro rozbrecela ale to bude i těma rozhozenyma hormonama, taky mě hrozně bolí prsa a chce se me hlavně po ránu zvracet a ta únava je taky šílená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.19 15:21

@Vierullinka Jeee, moc gratuluji :* Krasna fotecka fazolky :potlesk: :dance: Ja jsem zvedava na sebe, jak budu dojata az to :srdce: uslysim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí