TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1569
20.4.19 11:32

@vrbule Me je taky 34 :).Před Eliškou sem taky prodělala potrat asi v 7 týdnu, ale po 3 měsícich se nám povedla Eliška a taky sem byla víc sledovana. U me se strida doktor s doktorkou. Minule sem chodila k doktorce a ona tu kontrolu vždycky rychle odbyla a na poslední kontrole sem byla u doktora a byl lepší tak ted chodím k němu tak uvidím. Já bych to teda nevydržela čekat do 9 týdne. Sice sem byla ted v úterý a ještě nebylo srdicko a ted musím čekat do 3.5. což je pro mě strašne dlouhý čekání, ale aspoň vím, že je vse kde má byt. Já myslím, že az pojedem k mým rodičům v tom květnu tak to na me mamka pozná a nebo si řekne, že sem přibrala, což je taky pravda. U nás je to pěkný mamka se narodila 14.5. a Eliška 15.5. :).No v 7 měsíci to je mazec, ale ono se všechno zvládne když musí :).
Me dnes není ani moc spatne, ale motá se mi hlava, sem slaba a třesou se mi ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
20.4.19 11:35
@vrbule píše:
@Jezelia Az v 9tydnu? To bych taky nedala.
Ja se budu objednavat v utery a to budu teprv zacinat 6tt, ale myslim, ze me dr pozve jeste v ten dany tyden, aby se ujistil, ze mimco je tam, kde ma byt. U prvniho si me zval co tyden, pac jsem prodelala predtim jeden zamlkly potrat. Nebo mozna proto, ze nejsem nejmladsi..? :mrgreen:Holky, kolik je vam, jestli se muzu zeptat? Me 34. Nakonec jsem rada, ze snad stihnu mit druhe dite pred 35.narozkami :P

Mě bude 30 na konci května, a už máme 5letyho kloucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
20.4.19 12:41

@Kája322 jee, já jdu také na kontrolu ve čtvrtek, měla bych být dle kalendáře 5+4,takže srdíčko zatím nebude. Ale i tak už se těším mám totiž ten den narozeniny, tak si dám takový pěkný dáreček :-) Teda, doufám, že tam něco bude vidět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
20.4.19 12:42

@vrbule mně bude ve čtvrtek 37 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
20.4.19 13:17

@Jezelia To mi povidej. Ono ani tehotenstvi nasich maminek nebylo zadny med. Mama videla prvni ultrazvuk az se mnou na kontrole, za nich to nebylo. A v porodnici byly zavrene samy a ukazovaly nas v okne tatinkum. To muselo byt hrozny. My to mame skvely, ze si muzem brat doprovod kam chcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
20.4.19 13:20

@mauglie11 Jeee, tak vsechno nejlepsi :mrgreen: Krasny darek sis dala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
20.4.19 13:24

@Jana 212 Ono je tezky se neprokecnout. Vlastni rodice maj na to nejakej radar:-) :mrgreen: Nas tata to prvni na me poznal.. A dneska mi nasi rikaj, jak budem mit vesely vanoce, kdyz uz bude maly pres 1,5r. Ja si musela slapnout na pusu. Mam mit termin 24.12. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
20.4.19 13:34

@vrbule No tak to bys mela krásný dárek pod stromeček :).Me vychazi termín podle netu na 7.12, ale řekla bych, že to bude pozdeji, podle úterní kontroly. Já mám rodiče 60 km od sebe tak me ted přes měsíc nevidely, ale zítra mame jet k manzelovym rodičům a ty vídáme celkem často tak to je těžký se neprokecnout :).Sem tam uděláme nějakou narážku, ale zatím nic netuší :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
20.4.19 14:53

@Jezelia @vrbule u nas je to taky normalni pokud budete mit bolesti nebo budete krvácet prijdte driv jinka by jsem podle posledni ms mela byt 8+4 kdyz mam jit na ko :mrgreen: taky mi rekl že to nemá cenu ale dá se to vydržet uz jen par dni :) :hug:
Aje dobre kdyz je to tak ze si te hlídají :) i:hug:
A čekáme druhé je fakt ze se pozoruji mene ale strach mam stejny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
20.4.19 14:55

@mauglie11 jee super tak uvidime :srdce: co nam řeknou :) :hug: už ať to je :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
20.4.19 15:21

@Kája322 jj už se těším. Ale věřím, že vše bude ok. :)
@vrbule děkuji za přání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
20.4.19 23:17

@vrbule mne je 28 a cekame prvni miminko, tak to hezky stihnu do tricitky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
21.4.19 07:02

Tak to jsme tu vsechny zeny v nejlepsim veku! :mrgreen:

Dnes bude dalsi velikonocni den jako malovany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
21.4.19 07:15

Manžel vcera upletl pomlazku synkovi dneska pojedeme po babickach :) :hug: a bude zase nádherně :) i kdyz ja jsem vcera pul den prospala jak mi bylo špatně ale alespoň beránka jsem zvladla :) :hug: jinak je to bida :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
21.4.19 10:21

Ahoj holky, tak já si ty velikonoce ani moc neužiju :D Každý den mám celodenní nevolnosti a nechuť k jídlu, takže super :D. Jediné co sním je vývar a přesnídávky :D. Dneska jsem si teda dala kousek mazance, tak to ještě taky šlo, ale včera si přítel dal vajíčkovou tlačenku a to jsem teda nedala :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí