Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, doufám, že vám nebude vadit, když se k vám taky přidám. ![]()
Včera jsem byla na prvním ultrazvuku a viděli jsme už
, tak to bylo nádherné. ![]()
Jen ty nevolnosti jsou hrůza… Ale snad taky brzo přejdou. ![]()
@Kajiii434 Ahoj tak vítej
. Tak to je super že už je
. a gratuluji
. No to mi povídej já mám celodenní nevolnosti a nechuť k jídlu, jediné co sním je vývar ![]()
@Anndy9 U mě zase vedou pomeranče a k pití jahodový čaj!
Divím se, že ještě nejsem oranžová! ![]()
Zkusila jsem si koupit lízátka proti nevolnosti, ale zatím nějak bez úspěchu… Ale co bychom pro ty naše mrňousky nevydržely, že? ![]()
Hezký den holky, my dnes 6+3 a už máme
a zatím vše tak jak má byt
v žaludku mám sutry, v puse pachuť kovu a pořád mi je strašná zima. Doktorka řekla že se mi rozvíjí pěkně děloha, a že mám čekat že mi každou chvilku tehu bříško vyleze. Strašně se mi ulevilo že je vse tak jak má… Tak já jdu na nocni ![]()
@Kajiii434 píše:
@Anndy9 U mě zase vedou pomeranče a k pití jahodový čaj!Divím se, že ještě nejsem oranžová!
Zkusila jsem si koupit lízátka proti nevolnosti, ale zatím nějak bez úspěchu… Ale co bychom pro ty naše mrňousky nevydržely, že?
Taky čerstvé vymackana pomerančová sťáva a banany
Ahoj holky, jak to tady tak čtu, tak mi teda nic není. Dneska jsme byli dokonce na vyslap na horách. Jsem 5+5 a nevolnosti nikde
tak snad ani nedorazí
to bych byla šťastný člověk
ani prsa nebolí nijak extra, tak snad je vše OK ![]()
Měla jste to taky tak někdy nějaká nebo je tedy nějaká, které je skvěle a má energie na rozdávání?? ![]()
PS: Přidávám se s fotkou fazole ![]()
@Kajiii434 Jo já ještě čerstvé šťávy z ovoce nebo ještě přesnídávka, to taky dám, ale jinak nic
Jo ty lízátka mám taky, ale pomůžou jen na chvíli, takže bych to balení měla tak na jeden den ![]()
@kacoun6 píše:
Ahoj holky, jak to tady tak čtu, tak mi teda nic není. Dneska jsme byli dokonce na vyslap na horách. Jsem 5+5 a nevolnosti nikdetak snad ani nedorazí
![]()
to bych byla šťastný člověk
ani prsa nebolí nijak extra, tak snad je vše OK
Měla jste to taky tak někdy nějaká nebo je tedy nějaká, které je skvěle a má energie na rozdávání??
PS: Přidávám se s fotkou fazole
Mám kamarádku, která obě své těhotenství měla ukázkové, na ni šlo vidět jen bříško a to, ze se rychleji unavila, jináč žádný nevolnosti, nálada pořád super, prsa pohoda - jen se jí zvětšil tak pocitovala trošku tlak ale nic co by se nedalo vyřešit
@89Luca kraaaasne moc gratuluji
tu pachuť v puse mám taky
dnešní test je krásný takže myslím žeto pěkně sílí
Ahojte krasny podvečer holky právě jsem predala prcka tatinkovi a konečně si sedla
huraaaa
jinak dneska mi bylo po dlouhe dobe dobře a mam takový pocit ze kdyz si vezmu femibion tak je mi zle a kdZ si ho nevezmu tak je to ok
nevím zda je to možné takže budi jist jen listovku a domluvim se s dr
![]()
Všem gratuluji ke krasnym foteckam mimisku
![]()
@Kája322 Zkus ten Femibion na chvilku vysadit, já jsem už v minulém těhu četla, že některé holky po něm zvracely ![]()
@Leillinka děkuji moc jsi zlaticko je fakt ze v prvním tehotenstvi jsem ho jedla a hoodne jsem zvracela a kdyz to vezmu zpětně snad od te doby co.jsem.ho začala jíst
tak uvidim.za tyden jdu k dr tak uvidim
děkuji moc
![]()
@Leillinka Myslíš, že by nevolnost mohla být po Femibionu? Beru ho ráno, ale zle je mi většinu dne i noci… Zatím jen hledám, co je ideální.
A je fajn, že si můžu popovídat s vámi. ![]()
Je tu ještě někdo další, kdo má taky první těhotenství? ![]()
@Kajiii434 dneska jsem si ho nevzala a je fakt ze mi je celkem dobre jen unava a malinko nevolnost rano
v utery jsem si ho vzala vecer celou noc mi bylo zle a vlastne celou stredu nepoužitelná
strašný
Takže zkusim jen listovku a uvidim
![]()