TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
18.4.19 15:01

@Luciš.L Ty strachy snad nikdy nezmizí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
18.4.19 15:04

Ahoj, doufám, že vám nebude vadit, když se k vám taky přidám. :)
Včera jsem byla na prvním ultrazvuku a viděli jsme už :srdce:, tak to bylo nádherné. :)
Jen ty nevolnosti jsou hrůza… Ale snad taky brzo přejdou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.4.19 16:14

@Kajiii434 Ahoj tak vítej :). Tak to je super že už je :srdce:. a gratuluji :). No to mi povídej já mám celodenní nevolnosti a nechuť k jídlu, jediné co sním je vývar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
18.4.19 16:31

@Anndy9 U mě zase vedou pomeranče a k pití jahodový čaj! :) Divím se, že ještě nejsem oranžová! :)
Zkusila jsem si koupit lízátka proti nevolnosti, ale zatím nějak bez úspěchu… Ale co bychom pro ty naše mrňousky nevydržely, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.4.19 17:09

Hezký den holky, my dnes 6+3 a už máme :srdce: a zatím vše tak jak má byt :potlesk: v žaludku mám sutry, v puse pachuť kovu a pořád mi je strašná zima. Doktorka řekla že se mi rozvíjí pěkně děloha, a že mám čekat že mi každou chvilku tehu bříško vyleze. Strašně se mi ulevilo že je vse tak jak má… Tak já jdu na nocni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.4.19 17:12
@Kajiii434 píše:
@Anndy9 U mě zase vedou pomeranče a k pití jahodový čaj! :) Divím se, že ještě nejsem oranžová! :)
Zkusila jsem si koupit lízátka proti nevolnosti, ale zatím nějak bez úspěchu… Ale co bychom pro ty naše mrňousky nevydržely, že? :)

Taky čerstvé vymackana pomerančová sťáva a banany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
18.4.19 17:19

Ahoj holky, jak to tady tak čtu, tak mi teda nic není. Dneska jsme byli dokonce na vyslap na horách. Jsem 5+5 a nevolnosti nikde :nevim: tak snad ani nedorazí :mrgreen: :lol: to bych byla šťastný člověk :dance: ani prsa nebolí nijak extra, tak snad je vše OK :roll:
Měla jste to taky tak někdy nějaká nebo je tedy nějaká, které je skvěle a má energie na rozdávání?? :palec:
PS: Přidávám se s fotkou fazole :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.4.19 17:23

@Kajiii434 Jo já ještě čerstvé šťávy z ovoce nebo ještě přesnídávka, to taky dám, ale jinak nic :D Jo ty lízátka mám taky, ale pomůžou jen na chvíli, takže bych to balení měla tak na jeden den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
18.4.19 17:43
@kacoun6 píše:
Ahoj holky, jak to tady tak čtu, tak mi teda nic není. Dneska jsme byli dokonce na vyslap na horách. Jsem 5+5 a nevolnosti nikde :nevim: tak snad ani nedorazí :mrgreen: :lol: to bych byla šťastný člověk :dance: ani prsa nebolí nijak extra, tak snad je vše OK :roll:
Měla jste to taky tak někdy nějaká nebo je tedy nějaká, které je skvěle a má energie na rozdávání?? :palec:
PS: Přidávám se s fotkou fazole :dance:

Mám kamarádku, která obě své těhotenství měla ukázkové, na ni šlo vidět jen bříško a to, ze se rychleji unavila, jináč žádný nevolnosti, nálada pořád super, prsa pohoda - jen se jí zvětšil tak pocitovala trošku tlak ale nic co by se nedalo vyřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.4.19 18:21

@89Luca kraaaasne moc gratuluji :* tu pachuť v puse mám taky :lol: dnešní test je krásný takže myslím žeto pěkně sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
18.4.19 19:04

Ahojte krasny podvečer holky právě jsem predala prcka tatinkovi a konečně si sedla :hug: :mrgreen: huraaaa :mrgreen: jinak dneska mi bylo po dlouhe dobe dobře a mam takový pocit ze kdyz si vezmu femibion tak je mi zle a kdZ si ho nevezmu tak je to ok :) 8o nevím zda je to možné takže budi jist jen listovku a domluvim se s dr :) :srdce:

Všem gratuluji ke krasnym foteckam mimisku :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
18.4.19 19:29

@Kája322 Zkus ten Femibion na chvilku vysadit, já jsem už v minulém těhu četla, že některé holky po něm zvracely :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
18.4.19 19:32

@Leillinka děkuji moc jsi zlaticko je fakt ze v prvním tehotenstvi jsem ho jedla a hoodne jsem zvracela a kdyz to vezmu zpětně snad od te doby co.jsem.ho začala jíst :pocitac: tak uvidim.za tyden jdu k dr tak uvidim :) :hug: děkuji moc :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
18.4.19 20:04

@Leillinka Myslíš, že by nevolnost mohla být po Femibionu? Beru ho ráno, ale zle je mi většinu dne i noci… Zatím jen hledám, co je ideální. :) A je fajn, že si můžu popovídat s vámi. :)

Je tu ještě někdo další, kdo má taky první těhotenství? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
18.4.19 20:16

@Kajiii434 dneska jsem si ho nevzala a je fakt ze mi je celkem dobre jen unava a malinko nevolnost rano :) v utery jsem si ho vzala vecer celou noc mi bylo zle a vlastne celou stredu nepoužitelná :zed: strašný :pocitac: Takže zkusim jen listovku a uvidim :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí