Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Emka1990 Tak to jsme na tom skoro stejne
Mne je 27 a taky cekam prvni mimco ![]()
Jinak jsem si vcera u jedne byvale kolegyne sla nechat zmerit hcg z krve a mam super hodnotu, takze mam radost, ze se to udrzi a ze je vse v poradku ![]()
Ahoj holky, tak já už mám za sebou první výlet na pohotovost. Začala jsem špinit a tak jsem se zlekla až jsem byla mírně (čti bulela jsem tak, že se na mě čuměli jak bych tam měla snad předčasně porodit či co) hysterická
Nicméně je naštěstí všechno v pořádku, ale tohle ať mi ten prďola neděla
Jinak si říkám kdy už přijdou ty příznaky. Jako jo.. bolí mě hlava, náladu mám jak apríl a chce se mi furt brečet, ale jinak nic
Zatím trpí spíš okolí, než já ![]()
A co vy?
@Luciš.L bud ráda ja uz stabilně čtyři dny zvracim.je mi zle a nic neudelam strasny
ach jo
Myslela jsem ze se mi to vyhne ze jsem si to pri prvnim vybrala ale houby
![]()
Ahoj holky, tak se taky přidávám. Termín porodu 19. 12. Mám za sebou první UZ (ne u svého gynekologa), další mě čeká ve středu (u mého OG). V říjnu jsem potratila, takže druhé těhotenství. Ale hcg mám úplně bombastické - proti minulému. Dnes téměř 15 000! Jsem tak šťastná a tak strašně se těším, cítím, že tentokrát to vyjde.
Trochu mě trápí nevolnosti (upřímně, mám z nich trochu radost, protože - sakra já jsem těhotná!!), nezvracím, jsem strašně vyklidněná.
Vdát jsem se nestihla a asi ani nestihnu, ale snad budou aspoň zásnuby ![]()
Holky, krasne Velikonoce vsem.
Jak se citite? Ja celkem dobry, prsa uz tolik neboli, trochu bricho a vcera mi bylo blbe.No uz aby byl ctvrtek a ja si mohla oddychnout, ze je vse, tak jak ma byt🙂
@mauglie11 krásné velikonoce i tobě a vám všem
![]()
Jakpak vam vsem.je u nas. dneska celkem dobře
naštěstí akorát bych spala
no tak uvidíme jak to ještě do večera zvládnu ![]()
Dobré poledne všem. ![]()
U nás krásně svítí sluníčko, jen trochu zafukuje vítr.
@mauglie11 : Neboj se, určitě bude všechno v pořádku.
My se máme dobře, jen jsem šíleně unavená a žaludek stále jak na vodě. Ale to se snad taky srovná.
Jinak prsa už tolik nebolí, ale musím shánět novou podprsenku, protože se do svých nevejdu! ![]()
@mauglie11 píše:
Holky, krasne Velikonoce vsem.
Jak se citite? Ja celkem dobry, prsa uz tolik neboli, trochu bricho a vcera mi bylo blbe.No uz aby byl ctvrtek a ja si mohla oddychnout, ze je vse, tak jak ma byt🙂
Ahoj ahoj, ja jsem Velikonoce nejak zvladla, ale ta unava je silena teda
az na obcasne boleni bricha, prsou a nonstop behani na malou to jde
akorat me dneska zacal zlobit mocak, tak lezim zachumlana v perinach a doufam, ze to brzy prejde ![]()
Pozitri mam druhy ultrazvuk, tak uz se tesim ![]()
Ahojky děvčata jsem dnes 5+0 dle kalkulačky na netu objednaná jsem na krvní kontrolu až 3.5.. 5 dní jsem špinila a dneska mi konečně to špinění ustalo tak snad na kontrole bude vše v cajku…
jinak přiznaky těhu nemám jen trochu citlivější prsa..a mám pořád hlad..
@Ufinka87 ja bych mela byt podle kalkulacky 5+1,jooo a hlad mam taky porad ![]()
Ahoj holky, tak já dnes začínám 6 týden
Dnes jsme měli první výlet s fazolkou do Zoo
. Jinak dnes mi konečně po týdnu bylo dobře a mohla jsem se v pohodě najíst
. Jsem pořád hrozně unavená, takže pořád spím ![]()
Mně prsa i podbřišek taky docela přešel, až jsem měla trochu obavy, jestli je vše ok. I když s prvním dítětem jsem asi až do 10. týdne taky nevěděla, že jsem těhotná, příznaky nic, až pak začalo blicí období.
Semtam se mi udělá lehce nevolno, ale nic závratného, spíš z prázdného žaludku. Ale ta únava, ta je a pořádná! Což je trochu problém, snažím se pracovat, jenže na to mám klid až večer, dřív jsem jela do 1 ráno a klídek, ale teď jsem v 9 vyřízená a šla bych spát.
Každopádně se mi to tedy neskutečně vleče, kontrolu mám v pátek, nemůžeme se oba dočkat. A mimochodem, sledujete tu některá Hru o trůny? Díky těšení na nový díl to neutíká dvojnásob. ![]()
@Jezelia
Já také sleduji Hru o trůny😀 Díváme se společně s manželem, takže se těšíme na každé pondělí a já zrovna za týden mám kontrolu 🙂 A jak se ti líbí dily z poslední série? Mě nadchly oba, jsem zvědavá, jak to nakonec celé dopadne..
Dobré ráno, jak se tu dnes máte? ![]()
Je tu někdo, kdo musel těhotenství v práci co nejdřív oznámit, protože svoji současnou práci vykonávat nesmí? Kdy jste to v práci řekly? A vyšly vám vstříc?
@Jezelia Hru o trůny jsem neviděla. A manžel si mě za to dobírá! ![]()
@Kajiii434 píše:
Dobré ráno, jak se tu dnes máte?
Je tu někdo, kdo musel těhotenství v práci co nejdřív oznámit, protože svoji současnou práci vykonávat nesmí? Kdy jste to v práci řekly? A vyšly vám vstříc?@Jezelia Hru o trůny jsem neviděla. A manžel si mě za to dobírá!
Já to musela říct úplně hned, a samo vedení mi řeklo že je lepší když půjdu na neschopenku, pac je nás tam málo. A tahat se s pacienta nechci a nemůžu a ani vedení si to nechce vzít na svedomi. Jsem za to ráda, cítím se pod psa, jsem příšerně unavená a motá se mi hlava. Naštěstí zvracení přešlo.