TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.4.19 12:48

@Emka1990 Tak to jsme na tom skoro stejne :lol: Mne je 27 a taky cekam prvni mimco :andel:

Jinak jsem si vcera u jedne byvale kolegyne sla nechat zmerit hcg z krve a mam super hodnotu, takze mam radost, ze se to udrzi a ze je vse v poradku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
21.4.19 17:17

Ahoj holky, tak já už mám za sebou první výlet na pohotovost. Začala jsem špinit a tak jsem se zlekla až jsem byla mírně (čti bulela jsem tak, že se na mě čuměli jak bych tam měla snad předčasně porodit či co) hysterická :-) Nicméně je naštěstí všechno v pořádku, ale tohle ať mi ten prďola neděla :-) Jinak si říkám kdy už přijdou ty příznaky. Jako jo.. bolí mě hlava, náladu mám jak apríl a chce se mi furt brečet, ale jinak nic :-D Zatím trpí spíš okolí, než já :-D
A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
21.4.19 19:32

@Luciš.L bud ráda ja uz stabilně čtyři dny zvracim.je mi zle a nic neudelam strasny :? :? :,( ach jo :? :? Myslela jsem ze se mi to vyhne ze jsem si to pri prvnim vybrala ale houby :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
21.4.19 20:42

Ahoj holky, tak se taky přidávám. Termín porodu 19. 12. Mám za sebou první UZ (ne u svého gynekologa), další mě čeká ve středu (u mého OG). V říjnu jsem potratila, takže druhé těhotenství. Ale hcg mám úplně bombastické - proti minulému. Dnes téměř 15 000! Jsem tak šťastná a tak strašně se těším, cítím, že tentokrát to vyjde.
Trochu mě trápí nevolnosti (upřímně, mám z nich trochu radost, protože - sakra já jsem těhotná!!), nezvracím, jsem strašně vyklidněná.
Vdát jsem se nestihla a asi ani nestihnu, ale snad budou aspoň zásnuby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
22.4.19 09:08

Holky, krasne Velikonoce vsem.
Jak se citite? Ja celkem dobry, prsa uz tolik neboli, trochu bricho a vcera mi bylo blbe.No uz aby byl ctvrtek a ja si mohla oddychnout, ze je vse, tak jak ma byt🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
22.4.19 11:44

@mauglie11 krásné velikonoce i tobě a vám všem :) :srdce:
Jakpak vam vsem.je u nas. dneska celkem dobře :) :srdce: naštěstí akorát bych spala :) no tak uvidíme jak to ještě do večera zvládnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
22.4.19 12:33

Dobré poledne všem. :)
U nás krásně svítí sluníčko, jen trochu zafukuje vítr.

@mauglie11 : Neboj se, určitě bude všechno v pořádku. :) My se máme dobře, jen jsem šíleně unavená a žaludek stále jak na vodě. Ale to se snad taky srovná. :) Jinak prsa už tolik nebolí, ale musím shánět novou podprsenku, protože se do svých nevejdu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
22.4.19 15:14
@mauglie11 píše:
Holky, krasne Velikonoce vsem.
Jak se citite? Ja celkem dobry, prsa uz tolik neboli, trochu bricho a vcera mi bylo blbe.No uz aby byl ctvrtek a ja si mohla oddychnout, ze je vse, tak jak ma byt🙂

Ahoj ahoj, ja jsem Velikonoce nejak zvladla, ale ta unava je silena teda :-( az na obcasne boleni bricha, prsou a nonstop behani na malou to jde :) akorat me dneska zacal zlobit mocak, tak lezim zachumlana v perinach a doufam, ze to brzy prejde :)
Pozitri mam druhy ultrazvuk, tak uz se tesim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
22.4.19 15:16

Ahojky děvčata jsem dnes 5+0 dle kalkulačky na netu objednaná jsem na krvní kontrolu až 3.5.. 5 dní jsem špinila a dneska mi konečně to špinění ustalo tak snad na kontrole bude vše v cajku… ;) jinak přiznaky těhu nemám jen trochu citlivější prsa..a mám pořád hlad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
22.4.19 16:03

@Ufinka87 ja bych mela byt podle kalkulacky 5+1,jooo a hlad mam taky porad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
22.4.19 20:22

Ahoj holky, tak já dnes začínám 6 týden :) Dnes jsme měli první výlet s fazolkou do Zoo :D. Jinak dnes mi konečně po týdnu bylo dobře a mohla jsem se v pohodě najíst :D. Jsem pořád hrozně unavená, takže pořád spím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
23.4.19 08:50

Mně prsa i podbřišek taky docela přešel, až jsem měla trochu obavy, jestli je vše ok. I když s prvním dítětem jsem asi až do 10. týdne taky nevěděla, že jsem těhotná, příznaky nic, až pak začalo blicí období.
Semtam se mi udělá lehce nevolno, ale nic závratného, spíš z prázdného žaludku. Ale ta únava, ta je a pořádná! Což je trochu problém, snažím se pracovat, jenže na to mám klid až večer, dřív jsem jela do 1 ráno a klídek, ale teď jsem v 9 vyřízená a šla bych spát.
Každopádně se mi to tedy neskutečně vleče, kontrolu mám v pátek, nemůžeme se oba dočkat. A mimochodem, sledujete tu některá Hru o trůny? Díky těšení na nový díl to neutíká dvojnásob. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.4.19 09:02

@Jezelia
Já také sleduji Hru o trůny😀 Díváme se společně s manželem, takže se těšíme na každé pondělí a já zrovna za týden mám kontrolu 🙂 A jak se ti líbí dily z poslední série? Mě nadchly oba, jsem zvědavá, jak to nakonec celé dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
23.4.19 09:07

Dobré ráno, jak se tu dnes máte? :)
Je tu někdo, kdo musel těhotenství v práci co nejdřív oznámit, protože svoji současnou práci vykonávat nesmí? Kdy jste to v práci řekly? A vyšly vám vstříc?

@Jezelia Hru o trůny jsem neviděla. A manžel si mě za to dobírá! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
23.4.19 09:38
@Kajiii434 píše:
Dobré ráno, jak se tu dnes máte? :)
Je tu někdo, kdo musel těhotenství v práci co nejdřív oznámit, protože svoji současnou práci vykonávat nesmí? Kdy jste to v práci řekly? A vyšly vám vstříc?@Jezelia Hru o trůny jsem neviděla. A manžel si mě za to dobírá! :lol:

Já to musela říct úplně hned, a samo vedení mi řeklo že je lepší když půjdu na neschopenku, pac je nás tam málo. A tahat se s pacienta nechci a nemůžu a ani vedení si to nechce vzít na svedomi. Jsem za to ráda, cítím se pod psa, jsem příšerně unavená a motá se mi hlava. Naštěstí zvracení přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí