Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem dneska změnila strategii…
předtím jsem snídala pomálu a pak mi bylo celý den hůř a hůř a moc jsem nejedla max pár piškotů. Dneska jsem si dala ve 3 ráno pár piškotů, před 2 hodinami banán a teď chléb s lučinou…sice se mi zvedá žaludek ale třeba to bude lepší.. @Čtyřhranka nevolnosti mi začaly přibližně v polovině 6tt tak plíživě..Jeden den jsem něco nemohla citit, druhý už jsem se vyhýbala jidlu celkově a pak se to rozjelo. Mám pocit že to je čím dál horší
kdybych mohla spala bych 3 měsíce v kuse
Všem přeji hodně zdraví a pokud můžete jezte do zásoby
![]()
@plainy jeee, tak doufam, ze te to, co nejdriv pusti. 4. mesic uz snad by mel byt ok. Budu drzet palecky
![]()
@Čtyřhranka děkuji i já tobě aby se ti vyhly
hlavne piškoty do zásoby nakoupit
dneska zkusim i presnidavku…nic horsiho než že to
se asi stát nemůže
A úplně nejhorší je, že člověk ví že by měl jist ryby, ovoce, zeleninu..Ale přes žaludek to prostě neprojde
Aspon beru obden listovku, tabletky s omega369 tukem a obcas zinek. Tak snad to tam to malinké vydrží
![]()
@plainy Dekuji!
V to doufam, zatim nemam ani nijake zvlastni chute
Tak jsem zvedava ![]()
Listovku mam taky, ale beru ji jen, kdyz si vzpomenu. Tedka jim hodne ovoce a zeleniny, tak snad to staci takto. Jinak mam porad takove smisene pocity, samozrejme se tesim, ale takovy ten strach z neznameho tam porad je
![]()
@Čtyřhranka @plainy take jim.jen listovku a zacnu magnesko ale až se domluvim s dr protože me občas bolí hlava a zlobi me oci a to by dr rikala ze to muze byt začínající migrena a že muze pomoct magnesko a co.jsem.tehotna je to horší
![]()
Vcera jsem si objednala homeopatika tak uvidim zda pomůže
věřím ze se mi alespoň malinko uleví ![]()
Take mi zacali nevolnosti tak v 6tt a v prvním tehu trvali do 16tt verim ze tet to bude lepší
![]()
@mauglie11 tak to drzim moc palce
a těším se na obrazek mimiska
![]()
Čekáte holky všechny první? ![]()
@Čtyřhranka úplně vím o čem mluvíš..děti ještě nemám je mi 27..a plánovali jsme…A stejně jen se děsím co přijde - v dobrém
aby to bylo zdravé, správně se vyvíjelo..co s tím pak budeme dělat
Jinak zelenina a ovoce super cpi se jak můžeš ![]()
Já se stále držím, zatím bez
, ale občas k tomu nemám daleko, hlavně ráno a pak až v noci. Zatím můžu jíst asi všechno, ale jsou tu má normálně oblíbená jídla, na které dneska už vůbec nemám chuť. Nejvíc mě asi trápí únava, musím ještě po nocích pracovat a nejde mi to tak rychle, jak bych potřebovala. A máme dalších milion věcí okolo. A přesto mi ten čas zas tolik neutíká. Dobírám nosifol a pak přejdu na femibion, to jsou jediné vitaminy, které mi doktor schválil. Na kontrolu jdu v pátek a jsem nervózní jako prase. Sice věřím v nejlepší, ale červík pochybností tu je vždycky…
@Kája322 Čekáme druhé, mám doma dvouleťáka.
@g.sandova Přišlo mi, že až na pár drobností se děj nikam neposunul a nic podstatného jsme se nedozvěděli, na to kolik je tam otazníků… ![]()
Když to tu tak vidím, tak jsem opravdu šťastná, že já zatím nějaké extra výrazné nevolnosti nemam
vždy jen ráno a než jdu spát, ale to jen na pár minut, takže se to dá zvládnout
jinak ano, já jsem prvorodička ![]()
@Jezelia my jsme na tom. vlastně podobně budu mit teda ssi větší veselo s tim. drackem co mam doma a chtěla by jsi holcicku nebo chlapečka
nebo je ti to úplně jedno
v pátek na tebe budu moc myslet
At je všechno jak má
![]()
Jako prvorodicka jsem mela strach ale tet jak trosku vim.co me čeká mam strach snad ještě větší
tak uvidime ![]()
@Kája322 ja tobe taky drzim palce at je vse ok
obrazek pridam ![]()
Ja cekam treti, uz mam kluka, ten ma skoro 11 a holku 9.