Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leillinka ja mela jen do roka ale mam ho tedy dopsany
ale ještě musím dodělat par fotek
a bude to ![]()
@Čtyřhranka píše:
@89Luca S temi vitaminy s tebou souhlasim. Jak se rika, vseho s mirou. Taky mam jen listovku a tu si navic zobnu jen, kdyz si vzpomenuJinak se snazim jist hodne zeleniny a ovoce - mam na to i ted vetsi chut.
Jinak jsem si delala snad posledni test dnes rano, moje dalnice je silnejsi nez kontrolni. Tak mi pekne zesilila
Planujete delat svemu darecku denicek, holky?
Určitě ano, tak jak s prvorozenym, je to super, i teď po letech to číst. Teď jsem ráda že mám zaznamenány i všechny příkrmy co jsem malýmu varila
je to super vzpomínková vec
Holky, to si člověk tak vysní a naplánuje, jak a kdy oznámí těhotenství rodině, až to chlap řekne svému tátovi sám beze mě. Prej mu chtěl udělat radost. Strašně, ale strašně mě to mrzí, úplně mě to se*e, veškerý plány jsou prostě v háji. Já myslela, že jsme se spolu domluvili, a že plán je jasný, ale ne… prostě si mu to řekl. Bože, jak mě to štve, přišla jsem o to všechno pěkný s tím spojený. Takže teď abych to řekla i našim, o několik týdnů dřív a opět bez původního plánu, co teď už nemá smysl.
![]()
Děvčata jsem podle kalkulačky 4+4tt..ale už tři dny špiním.. Jsem objednaná až na 3.5…
volala jsem mudr a ta mi řekla že nemá cenu abych jezdila že na utz nic neuvidí…
prý je to 50/50 pokud to má dopadnout tak to bude dobrý.. Pokud ne odejde to s MS… Je něco čím podpořit tehu volně prodejné…? Prý špinění je běžné a ve většině případů nic neznamená.. Ale stejně… ![]()
@Ufinka87 Ahojky, kup si Ascorutin, je volně prodejný, klidový režim, nestresuj se a věř v dobrý konec! Držím palce!
@Jezelia jej tak to se nedivím ze jsi naštvaná a pak ze ženské neumí držet pusu
ach jo tak se drž a hlavně klid
![]()
@Ufinka87 bud hlavně v pohodě vím ze je to namáhavé
moc na tebe budu myslet aby bylo všechno v pořádku
ka vím ze teta měla nějaké cipky na krvaceni ale asi od dr… Takže moc nepomůže můžu jen držet palce
![]()
@Lenulin95 píše:
Ahoj holky. Včera jsem byla na pohotovosti. Bolelo mě v podbřišku. Miminko je větší odpovídá 8tt, krásné mu tluče srdíčko. Byl to krásný pohled. Akorát mám hematom 2×1cmmoc se bojím. Na další kontrolu příští čtvrtek, teď si mě budou hlídat. Měla jste některá hematom v tehotenstvi?
Jaaj, to mě moc mrzí, hematom jsem sice neměla, ae vím že si musíš dávat pozor-nic tezkyho, odpočívat, žádný stres, polehavat. Určitě to bude v pořádku, neboj se, je to si myslím celkem častý problém, ae věřím že vše dopadne dobře, jen se snaž být opravdu v klidu ![]()
@Ufinka87 píše:
Děvčata jsem podle kalkulačky 4+4tt..ale už tři dny špiním.. Jsem objednaná až na 3.5…volala jsem mudr a ta mi řekla že nemá cenu abych jezdila že na utz nic neuvidí…
![]()
prý je to 50/50 pokud to má dopadnout tak to bude dobrý.. Pokud ne odejde to s MS… Je něco čím podpořit tehu volně prodejné…? Prý špinění je běžné a ve většině případů nic neznamená.. Ale stejně…
Hlavně na sebe dávej pozor, stres je největší sycak, nenech ho aby v tobě zvítězil, určitě to dopadne dobře, držím palce a dej vědět jak to s tebou vypada
Bohužel teď jsem vyptala v práci dovolenou ale na kontrolu jdu až 3.5 a ještě mám čtyři směny v práci… Zvedám 20kg bedny a dělám s chemkama.. Bohužel další dovolenou už nedostanu.. A preradit mě nikdo nepřeřadí protože nemám papír od mudr
@89Luca moc dekuji
snažím se. Ale už jedno dítko mám a jde to těžko no. Příští čtvrtek jdu na další kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku a hematom se nebude zvětšovat.
@Lenulin95 píše:
@89Luca moc dekujisnažím se. Ale už jedno dítko mám a jde to těžko no. Příští čtvrtek jdu na další kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku a hematom se nebude zvětšovat.
A jak máš starého prcka? Moc bych ti to přála aby se vše zklidnilo a bylo všechno v pohode
@89Luca holčičku 23 měsíců
moc děkuji
musím tomu verit, ze bude vše dobre. Má to prý kazdá druhá.
@Lenulin95 píše:
@89Luca holčičku 23 měsícůmoc děkuji
musím tomu verit, ze bude vše dobre. Má to prý kazdá druhá.
Tak to je ještě malicka, hodně si k ní sedej ať nenosí celou tu její váhu když se spolu mazlite. Já mám doma 5 letyho klucik, taky občas zapomenu a vezmu ho na ruky, musíme dávat pozor ![]()
Ahoj holky, tak moje utajovani malem prasklo. Maminky se proste vyznaji a ta moje to na mne hned poznala, ale byla jsem tak v soku, ze jsem to zahrala do autu a poprela to
chceme si dat jestr mesic naseho spolecneho tajemstvi a az po genetice oznamit ![]()
@Jezelia tak to je podpasovka, chapu tvoje nastvani, taky bych byla. My jsme se treba s partnerem domluvili, ze jeho tatovi to stopro rekneme jako posledni, protoze on je hrozna drbna a i kdyz slibi mlcet, tak do peti minut vsem pise smsky. Naposledy pri nasem zasnoubeni, vsechno odkyval a slibil a 5 minut po nasem odchodu nam omylem prisla smska, ze se synacek zasnoubil ![]()
Krásné slunickove rano všem holky
@Emka1990 tak přesně tohle mame doma
když jsme šli oznámit ze čekáme první mimo tak mu rikame a nikde to neříkejte my si to nechceme říct sami
a co myslis než jsme dorazili domu tak švagrová píše ze moc gratuluje
prostě strašný takže jsme se tet rozhodli ze to oznamime všem na synkove svátku
a nebude to mit komu hlásit
sice bude asi prudny ze to neví jako první ale co ![]()