TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3237
19.4.19 14:15

@Leillinka ja mela jen do roka ale mam ho tedy dopsany :) ale ještě musím dodělat par fotek :) :hug: a bude to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.4.19 18:07
@Čtyřhranka píše:
@89Luca S temi vitaminy s tebou souhlasim. Jak se rika, vseho s mirou. Taky mam jen listovku a tu si navic zobnu jen, kdyz si vzpomenu :lol: Jinak se snazim jist hodne zeleniny a ovoce - mam na to i ted vetsi chut.

Jinak jsem si delala snad posledni test dnes rano, moje dalnice je silnejsi nez kontrolni. Tak mi pekne zesilila :dance:

Planujete delat svemu darecku denicek, holky? :lol:

Určitě ano, tak jak s prvorozenym, je to super, i teď po letech to číst. Teď jsem ráda že mám zaznamenány i všechny příkrmy co jsem malýmu varila :) je to super vzpomínková vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.4.19 18:34

Holky, to si člověk tak vysní a naplánuje, jak a kdy oznámí těhotenství rodině, až to chlap řekne svému tátovi sám beze mě. Prej mu chtěl udělat radost. Strašně, ale strašně mě to mrzí, úplně mě to se*e, veškerý plány jsou prostě v háji. Já myslela, že jsme se spolu domluvili, a že plán je jasný, ale ne… prostě si mu to řekl. Bože, jak mě to štve, přišla jsem o to všechno pěkný s tím spojený. Takže teď abych to řekla i našim, o několik týdnů dřív a opět bez původního plánu, co teď už nemá smysl. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
19.4.19 19:31

Děvčata jsem podle kalkulačky 4+4tt..ale už tři dny špiním.. Jsem objednaná až na 3.5… :think: volala jsem mudr a ta mi řekla že nemá cenu abych jezdila že na utz nic neuvidí… :? :,( prý je to 50/50 pokud to má dopadnout tak to bude dobrý.. Pokud ne odejde to s MS… Je něco čím podpořit tehu volně prodejné…? Prý špinění je běžné a ve většině případů nic neznamená.. Ale stejně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.4.19 19:58

@Ufinka87 Ahojky, kup si Ascorutin, je volně prodejný, klidový režim, nestresuj se a věř v dobrý konec! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
19.4.19 19:59

@Jezelia jej tak to se nedivím ze jsi naštvaná a pak ze ženské neumí držet pusu :mrgreen: ach jo tak se drž a hlavně klid :srdce: :think:

@Ufinka87 bud hlavně v pohodě vím ze je to namáhavé :) :hug: 8o moc na tebe budu myslet aby bylo všechno v pořádku :hug: :srdce: ka vím ze teta měla nějaké cipky na krvaceni ale asi od dr… Takže moc nepomůže můžu jen držet palce :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.4.19 20:49
@Lenulin95 píše:
Ahoj holky. Včera jsem byla na pohotovosti. Bolelo mě v podbřišku. Miminko je větší odpovídá 8tt, krásné mu tluče srdíčko. Byl to krásný pohled. Akorát mám hematom 2×1cm :( moc se bojím. Na další kontrolu příští čtvrtek, teď si mě budou hlídat. Měla jste některá hematom v tehotenstvi?

Jaaj, to mě moc mrzí, hematom jsem sice neměla, ae vím že si musíš dávat pozor-nic tezkyho, odpočívat, žádný stres, polehavat. Určitě to bude v pořádku, neboj se, je to si myslím celkem častý problém, ae věřím že vše dopadne dobře, jen se snaž být opravdu v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.4.19 20:53
@Ufinka87 píše:
Děvčata jsem podle kalkulačky 4+4tt..ale už tři dny špiním.. Jsem objednaná až na 3.5… :think: volala jsem mudr a ta mi řekla že nemá cenu abych jezdila že na utz nic neuvidí… :? :,( prý je to 50/50 pokud to má dopadnout tak to bude dobrý.. Pokud ne odejde to s MS… Je něco čím podpořit tehu volně prodejné…? Prý špinění je běžné a ve většině případů nic neznamená.. Ale stejně… :zed:

Hlavně na sebe dávej pozor, stres je největší sycak, nenech ho aby v tobě zvítězil, určitě to dopadne dobře, držím palce a dej vědět jak to s tebou vypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
19.4.19 21:17

Bohužel teď jsem vyptala v práci dovolenou ale na kontrolu jdu až 3.5 a ještě mám čtyři směny v práci… Zvedám 20kg bedny a dělám s chemkama.. Bohužel další dovolenou už nedostanu.. A preradit mě nikdo nepřeřadí protože nemám papír od mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
19.4.19 21:20

@89Luca moc dekuji :hug: snažím se. Ale už jedno dítko mám a jde to těžko no. Příští čtvrtek jdu na další kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku a hematom se nebude zvětšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.4.19 22:18
@Lenulin95 píše:
@89Luca moc dekuji :hug: snažím se. Ale už jedno dítko mám a jde to těžko no. Příští čtvrtek jdu na další kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku a hematom se nebude zvětšovat.

A jak máš starého prcka? Moc bych ti to přála aby se vše zklidnilo a bylo všechno v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
19.4.19 22:40

@89Luca holčičku 23 měsíců :srdce: moc děkuji :hug: musím tomu verit, ze bude vše dobre. Má to prý kazdá druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
19.4.19 23:24
@Lenulin95 píše:
@89Luca holčičku 23 měsíců :srdce: moc děkuji :hug: musím tomu verit, ze bude vše dobre. Má to prý kazdá druhá.

Tak to je ještě malicka, hodně si k ní sedej ať nenosí celou tu její váhu když se spolu mazlite. Já mám doma 5 letyho klucik, taky občas zapomenu a vezmu ho na ruky, musíme dávat pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
19.4.19 23:25

Ahoj holky, tak moje utajovani malem prasklo. Maminky se proste vyznaji a ta moje to na mne hned poznala, ale byla jsem tak v soku, ze jsem to zahrala do autu a poprela to :D chceme si dat jestr mesic naseho spolecneho tajemstvi a az po genetice oznamit :)
@Jezelia tak to je podpasovka, chapu tvoje nastvani, taky bych byla. My jsme se treba s partnerem domluvili, ze jeho tatovi to stopro rekneme jako posledni, protoze on je hrozna drbna a i kdyz slibi mlcet, tak do peti minut vsem pise smsky. Naposledy pri nasem zasnoubeni, vsechno odkyval a slibil a 5 minut po nasem odchodu nam omylem prisla smska, ze se synacek zasnoubil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
20.4.19 07:05

Krásné slunickove rano všem holky :oops: @Emka1990 tak přesně tohle mame doma :lol: když jsme šli oznámit ze čekáme první mimo tak mu rikame a nikde to neříkejte my si to nechceme říct sami :mrgreen: a co myslis než jsme dorazili domu tak švagrová píše ze moc gratuluje :mrgreen: prostě strašný takže jsme se tet rozhodli ze to oznamime všem na synkove svátku :) a nebude to mit komu hlásit :) :mavam: sice bude asi prudny ze to neví jako první ale co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí