Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kája322 píše:
@Emka1990 my čekáme druhé ale taky chceme počkat na genetikui kdyz to bude nekonečné ne kvůli oznamování ale zakryvani bříška
![]()
![]()
taky jsem s tim. hodne opatrna
![]()
Ja zatim brisko nemam, spis bude problem „zatloukat“ pred rodinou, proc na Velikonoce nepiju… Z rodiny to zatim nikdo netusi, v praci si myslim, ze uz to nekteri tusi…
@Emka1990 jak cekam druhe prijde mi ze mi brisko vykouklo snad hned
no a ja budi říkat ze ještě řídím ze musím někam jet
jinak se taky nemluvím
začátkem cervna mame rodinou oslavu a ještě nebude po scriningu tak taky nevim co asi prostě taky ridim aby manžel mohl pit
to ksou vzdycky vymysli ![]()
U nás to ví zatím rodiče z obou stran a par kolegyň v práci, které to na me poznala
jinak pracuju v lékárně, ale dost se nataham při doplňování zboží a tak, takže to asi budu muset říct co nejdřív
ikdyz přítel je dost povercivy a nechce to říkat
uvidím co mi zitra řekne doktor.. jako kuřák to na me všichni poznají tím, že nekourim, takže to stejně neutajim ![]()
@Kája322 píše:
@Emka1990 jak cekam druhe prijde mi ze mi brisko vykouklo snad hned![]()
no a ja budi říkat ze ještě řídím ze musím někam jet
jinak se taky nemluvím
začátkem cervna mame rodinou oslavu a ještě nebude po scriningu tak taky nevim co asi prostě taky ridim aby manžel mohl pit
to ksou vzdycky vymysli
Takhle ja se vymluvit nemuzu, ridicak sice mam, ale z duvodu bezpecnosti moji a hlavne ostatnich neridim
ale zacina me bolet v krku, tak budu odmitat vino a prosit o cajicky, tak snad to takhle zakryju ![]()
No holky, aai lepsi pred rodinou nez pred kymkoliv jinym. Ja se treba desim jedne kolegyne v praci - protoze ta az to zjisti, tak to vi cela firma ![]()
U prvního jsem rekla ze vmam anginu dost v tu dobu řádili ale pak jsme šli kamaradovi na svatbu a prave taky sousedka mi normálně čuchala k pití
jestli tam mam rum nebo ne v cole no
docela jsem se bavila ![]()
A muj tchán
museli jsme jim tobrict sla jsem na ns a byla jsem doma rekli.jsme to oběma rodičům a tchanovi vlastně jako poslednimu a že ho prosíme aby to nikde nerikal ze ai to řekněme sami a nez jsme dosli domu uz mi volala svagrova a babicka z manzelovi strany
nevydržel ani pět minut
Takže se to dozví zase jako poslední
ale asi to oznamime všem najednou pokud budi po scriningu na synkuv svátek a da obalky s obrázky
![]()
Každopádně dneska je mi zase pěkně zle…
My to řekneme dřív, ne kvůli pověrčivosti nebo tak něco, ale u rodiny by nám nevadilo, že by věděli i to, že to nakonec neklaplo. Ale tím myslím akorát rodiče a sourozence, ostatním taky až později, naše babičky by z toho mohly mít akorát zbytečný starosti.
Když jsem otěhotněla poprvé, tak jsme to řekli snad ještě před srdíčkem a v pohodě. Podruhé jsem měla takové blbé tušení, neříkali jsme nic a opravdu to neklaplo. A teď mám z toho sice dobrý pocit, ale na to srdce počkáme určitě.
Ahojky! Tak já si vždycky myslela ze to povíme až po prvním trimestru.. člověk míní, život mění. Protože se nám dlouho nedařilo, rodiče se stále ptali, tak jsme nakonec řekli, že bychom rádi, ale nejde to..No a když se v březnu stál zázrak, okolnosti nás donutili jít s pravdou ven a rodičům to říct, jinak bychom si museli vymýšlet lži. Tak drží palce, vím, že to nikomu neřeknou a kdyby to nedopadlo, máme v nich oporu.
Tak jsem si holky dělala dneska a ani ne z raní moci a koukejte od včera zesílila pěkně
![]()
Mate moc fajn že to rodiče udrží to teda u nas nehrozí ![]()
@Evca22š krásně sílí
super ![]()
Ahoj holky
, mohla bych se k Vám přidat? Mám pozitivní těhotenský test, 4 dny meškám, zatím jsem u doktora nebyla, chci ještě chvilku počat, aby tam bylo něco vidět. TP by mohl být kolem 22.12.
@Evca22š píše:
Tak jsem si holky dělala dneska a ani ne z raní moci a koukejte od včera zesílila pěkně![]()
No to je nadhera ![]()
Tak mám po kontrole, podle ms 6+6,podle ultrazvuku 6+2 A srdíčko bylo 🙂kontrola zase za 14 dní, jen mě přijde, ze na me leze nějaké nachlazení :-/
Ahoooj
![]()
Koukám, že tu je už celkem dost holek ze Snažilek březen
parada a moc gratuluji!! ![]()
Já byla dneska na první KO a je to tam!! Krásná fazolka!!!
![]()