Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky buďte fakt rády…nám se to povedlo až teď, první cyklus, co jsem začala brát hormony…neměla jsem ovulaci ani menstruaci
Jen jsem po těch hormonech trochu přibrala a není to moc příjemné takhle před létem, ale pomohlo nám to k miminku, tak co ![]()
@Ufinka87 gratuluji
my jsme si jeden den řekli, že to začneš řešit a za dva týdny jsem zjistila, že jsem v tom ![]()
Nám se to povedlo cca po 4 měsících
Na kontrolu jdu 17.4. a budu 6+6, snad tam bude srdíčko, jsem z toho nervózní, už se mi o tom zdají i sny ![]()
Tak hlavni je, ze uz se to povedlo a jste ve skupince, holky!
![]()
Tak holky ja jsem pred chvili měla první tykacku se zachodem
a je mi celý den strašně blbě
tak jsem zvědavá jak to pujde dál
![]()
@Luciš.L píše:
Holky, taky vás bolí podbrisek jako by vám měly začít mesicky? Někde jsem četla, že když to není dlouhá intenzivní bolest, tak je to normální, ale potrebuju se uklidnit, že v tom nejsem sama
Taky taky, ae je to jen chvilkovy ae v průběhu celého dne. Spíš mám pocit že se mi nafukuje žaludek a praskne mi
Já už se holky těším, až budu mít bříško
takové to pravé těhotenské. já si to budu užívat. pořád se koumu v zrcadle, jestli něco vylejzá
taky to tak někdo máte?
Zatím se občas cítím nafouklá jak balon ![]()
@eilema píše:
Ahojky holky, držím nám všem palce na kontroly v tomhle týdnu! Sama jsme zvědavá, krvácení přestalo, tak doufám, že nakonec bude vše ok, miminko tam bude a bude se vyvíjet..měla bych být asi tak 6+2 zítra.
Z příznaků dominují bolavá prsa, párkrát se mi udělalo zle, ale bez zvracení a je mi většinu dne zima, takže nosím super teplé ponožky a dávám si horké nápoje.
Já jdu poprvé na gyndu teď 18.tak jsem zvědavá, já a můj žaludek jsme momentálně velcí nepřátele ae zjistila jsem že mi dělá dobře hodně vychlazené čerstvý ovoce. Jináč mám napjaty prsa, a houpe se se mnou často podlaha a taky je mi brutální zima
@bémusek Taky si prijdu docela nafoukla, ale jeste to neni takova hruza
Do zrcadla taky koukam, chtela bych si nafotit kazdy mesic nejakou fotku, abych to treba pak mohla dat do kolaze.
![]()
@Kája322 tak přidávám se do klubu, ted jsem se vypotacela z wc
je mi tak zle, že to není možný. To bude jízda teda… Šla bych rovnou ted spát, tak unavená jsem teda dlouho nebyla ![]()
Ahoj holky, vítám nové příchozí ![]()
Můžu se zeptat, kolik jste měli hcg a kdy, pokud jste na krvi byly? Díky!
Ahojky, gratulace nové příchozím! ![]()
Tak mám za sebou první kontrolu, vychází to 6+0, necelé 4mm a už bylo bijici srdicko Zázračné, jak pidi to je, ale už to problikava. ![]()
@Jezelia Já měla odběr krve den po očekáváme MS, kdy jsem už na TT měla viditelné // (ale ještě ta první nebyla silnější ji ta kontrolni) a vyšlo hCG 145.
Holky držím vám všem palečky, ať kontroly dopadnou dobře a v prosinci máme ty nejkrásnější darecky!
@Čtyřhranka už jsem si taky fotila bříško
jen tak na památku
i když mi přijde ze mam pupik jak s prvním ve 13tt ![]()
@Anďoušek11 je to mazec vubec to nedavam bolí me hlava a malý řádí
Je to super ale když člověk nemůže tak je to za trest vzdy se těším až prijede manžel z práce
![]()
@Jezelia píše:
Ahoj holky, vítám nové příchozíMůžu se zeptat, kolik jste měli hcg a kdy, pokud jste na krvi byly? Díky!
6.den po vynechání MS HCG 5994
@bémusek mě chlap přijel, sáhl na břicho a řekl mi “hele tam už fakt něco je” ![]()