TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
15.4.19 12:24

Holky buďte fakt rády…nám se to povedlo až teď, první cyklus, co jsem začala brát hormony…neměla jsem ovulaci ani menstruaci :nevim: Jen jsem po těch hormonech trochu přibrala a není to moc příjemné takhle před létem, ale pomohlo nám to k miminku, tak co :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
15.4.19 12:57

@Ufinka87 gratuluji :) my jsme si jeden den řekli, že to začneš řešit a za dva týdny jsem zjistila, že jsem v tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.4.19 13:01

Nám se to povedlo cca po 4 měsících :-) Na kontrolu jdu 17.4. a budu 6+6, snad tam bude srdíčko, jsem z toho nervózní, už se mi o tom zdají i sny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 13:08

Tak hlavni je, ze uz se to povedlo a jste ve skupince, holky! :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
15.4.19 15:02

Tak holky ja jsem pred chvili měla první tykacku se zachodem :poblion: a je mi celý den strašně blbě :roll: :( tak jsem zvědavá jak to pujde dál :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
15.4.19 15:35
@Luciš.L píše:
Holky, taky vás bolí podbrisek jako by vám měly začít mesicky? Někde jsem četla, že když to není dlouhá intenzivní bolest, tak je to normální, ale potrebuju se uklidnit, že v tom nejsem sama :mrgreen:

Taky taky, ae je to jen chvilkovy ae v průběhu celého dne. Spíš mám pocit že se mi nafukuje žaludek a praskne mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.4.19 15:37

Já už se holky těším, až budu mít bříško :) takové to pravé těhotenské. já si to budu užívat. pořád se koumu v zrcadle, jestli něco vylejzá :mrgreen: taky to tak někdo máte?
Zatím se občas cítím nafouklá jak balon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
15.4.19 15:40
@eilema píše:
Ahojky holky, držím nám všem palce na kontroly v tomhle týdnu! Sama jsme zvědavá, krvácení přestalo, tak doufám, že nakonec bude vše ok, miminko tam bude a bude se vyvíjet..měla bych být asi tak 6+2 zítra.
Z příznaků dominují bolavá prsa, párkrát se mi udělalo zle, ale bez zvracení a je mi většinu dne zima, takže nosím super teplé ponožky a dávám si horké nápoje.

Já jdu poprvé na gyndu teď 18.tak jsem zvědavá, já a můj žaludek jsme momentálně velcí nepřátele ae zjistila jsem že mi dělá dobře hodně vychlazené čerstvý ovoce. Jináč mám napjaty prsa, a houpe se se mnou často podlaha a taky je mi brutální zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 15:50

@bémusek Taky si prijdu docela nafoukla, ale jeste to neni takova hruza :lol: Do zrcadla taky koukam, chtela bych si nafotit kazdy mesic nejakou fotku, abych to treba pak mohla dat do kolaze. :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 16:36

@Kája322 tak přidávám se do klubu, ted jsem se vypotacela z wc :poblion: je mi tak zle, že to není možný. To bude jízda teda… Šla bych rovnou ted spát, tak unavená jsem teda dlouho nebyla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
15.4.19 17:36

Ahoj holky, vítám nové příchozí :)

Můžu se zeptat, kolik jste měli hcg a kdy, pokud jste na krvi byly? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.4.19 18:38

Ahojky, gratulace nové příchozím! :kytka:
Tak mám za sebou první kontrolu, vychází to 6+0, necelé 4mm a už bylo bijici srdicko Zázračné, jak pidi to je, ale už to problikava. :srdce:
@Jezelia Já měla odběr krve den po očekáváme MS, kdy jsem už na TT měla viditelné // (ale ještě ta první nebyla silnější ji ta kontrolni) a vyšlo hCG 145.
Holky držím vám všem palečky, ať kontroly dopadnou dobře a v prosinci máme ty nejkrásnější darecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
15.4.19 19:04

@Čtyřhranka už jsem si taky fotila bříško :) jen tak na památku :) i když mi přijde ze mam pupik jak s prvním ve 13tt :mrgreen:
@Anďoušek11 je to mazec vubec to nedavam bolí me hlava a malý řádí :( :? Je to super ale když člověk nemůže tak je to za trest vzdy se těším až prijede manžel z práce :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
15.4.19 19:27
@Jezelia píše:
Ahoj holky, vítám nové příchozí :)Můžu se zeptat, kolik jste měli hcg a kdy, pokud jste na krvi byly? Díky!

6.den po vynechání MS HCG 5994

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
15.4.19 21:07

@bémusek mě chlap přijel, sáhl na břicho a řekl mi “hele tam už fakt něco je” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí