Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Evca22š Taky jsem to hrozně chtěla vykřičet do světa, ale pak jsem se zasekla, že ještě nechci, aby to všichni vědeli…a nakonec to ví jen dvě moje kamarádky už maminky, moje máma to na mě poznala a tchýně to vydedukovala
![]()
Taky bych to nejradši řekla všem a taky to ví jen dvě kamarádky a mamka a samozdrejme chlap a to sem si říkala že mu to neřeknu že má na začátku června nározky tak mu dám originální dáreček
to určitě hned sem za ním letěla s testem
![]()
@Evca22š Držím palečky ať je vše tak jak má… Na kdy ti vychází TP??
@Evca22š moc gratuluji super ať sílí
u nás to teda zatim.vim.jen.ja a manžel
a asi pokud to pujde vydržíme az do screeningu
![]()
Já ještě nebyla ani u doktora řekla jsem si že půjdu tak v devátém týdnu pokud mi bude dobré což vychází na 13 května, nebo myslíte že bych měla jít dřív? ![]()
Ahojky, sice nemam presne termin porodu prosinec ale konec listopadu. Jsem na zacatku 9tt a cekame první miminko. Poslednich 14 dni trpím nevolnostmi, zvracenim. Je to des a dost neprijemny. Kor kdyz jsem v praci na nohou a musim mluvit se zakazniky. Vcera vecer jsem dostala chut na pizzu, manzel objednal a konecne jsem se s chuti po nekolika dnech najedla teplyho jidla. Vsem vam gratuliju k dvoum carkam ![]()
@Evca22š Ja se budu objednavat dnes. Tak na ten 6, 7 tt - at je uz videt
Uvidime, co mi rekne.
U nas to uz pritel vi - mela jsem priznaky docela brzo, tak to pro nej nebylo prekvapeni
Jinak to vi mamka a par nejblizsich kamaradek, kterym muzu verit ![]()
@Čtyřhranka to je super
já taky všem moc gratuluji a přeji ať je všechno tak jak mám a fakt sem ráda že si tu můžu s vama udělit svoje pocity
a zavolám doktorovi až budu mít tu čárku stejně silnou dnes sem dělala a už je krásnější já mám takovou radost ze aji do práce jdu ráda
![]()
To je skvele
Mne taky krasne sili.
A jsem na tom uplne stejne - jsem rada, ze to muzu sdilet s vami, holky! Alespon v tom nejsem sama. Mam kamaradku, co se zatim snazi. Jinak dalsi, co ma uz dve deti, takze ta je uplne jinde.
Tak jsem moc rada, ze jsem to tady objevila
![]()
Je tady některá z Vás z Moravskoslezského kraje, když jsme se tady tak krásně sešly?
![]()