Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jsem si dneska uzila prvni poradnou nevolnost v praci, sice jsem nezvracela, ale mela jsem k tomu cele dopoledne hodne blizko. Napomahalo piti, jidlo, cucave bonbony, az me napadlo v zoufalstvi vzit si ctverecek cokolady a pomohlo to! Mate nejake tipy, co vam v takove chvili pomaha?
cokolada asi neni nejlepsi reseni, abych nebyla brzo jako koule ![]()
Ahoj holky, tak já byla včera na kontrole a fazolka je tam kde má být
. Dnes jsem 5tt+3 a za tři týdnu jdu na kontrolu a už by mělo být ![]()
Jeee, holky! Krasny fotecky!
Uz se strasne tesim na tu svoji
Ja se ke gyndarce nemuzu dovolat, asi ma dovolenou. Tak pristi tyden uz me snad objedna ![]()
@Anndy9 krasne
![]()
@mauglie11 no uvidime nechám se překvapit jakbto všechno bude
klidně budu rodit dřív první tehu jsem 3 dny přenášela a uz jsrm byla ráda ze je venku
![]()
@Luciš.L píše:
Je to tam, holkyje to malý a mrňavoučký, ale je to tam
a jsem 4+3, jeden strach za námi, spoustu před námi
To je sladoucky, já jdu dnes na půl 11 tak mám strach co řekne ae zároveň se tesim ![]()
@Emka1990 píše:
Ahoj holky, tak jsem si dneska uzila prvni poradnou nevolnost v praci, sice jsem nezvracela, ale mela jsem k tomu cele dopoledne hodne blizko. Napomahalo piti, jidlo, cucave bonbony, az me napadlo v zoufalstvi vzit si ctverecek cokolady a pomohlo to! Mate nejake tipy, co vam v takove chvili pomaha?cokolada asi neni nejlepsi reseni, abych nebyla brzo jako koule
Já byla včera taky úplně vyřízená, pokud je ti zle Vem si to co ti pomůže a netrap se, mě nepomáhá nic, trošku to zmírní vychlazené ovoce z lednice ae taky to není žádný zázrak… Dnes se se mnou motá celej svět, jen doufám že toto brzo skončí, první tehu jsem protrpela až do uplnyho konce
Ja se budu k doktorovi objednavat dnes.
Jinak se mi zatim nevolnosti vyhybaji, ale nemela jsem je ani u jednoho u deti. Ale ty prsa to je peklo jak boli a mam je hrozne horky. @Kaja 322 no to verim, pak na tom konci uz je clovek rad, ze uz konecne a kazdy den na vic je narocny.
Já jsem objevila dvd dárky minulý týden. K Dr. jdu v utery. V létě 2018 jsem měla zamlkle, tak doufáme, že teď to dopadne. Čekám čtvrté. Je tu někdo, kdo čeká třetí nebo čtvrté?
@g.sandova ja cekam treti, dve uz uz mam a dalsi dve ma pritel, tak bude 5 deti ![]()
Krásný zelený čtvrtek holky
, vcera jsem byla taky u dr
vcera 5+6tt ale asi jsme cca o tyden mladší
jeste videt nebylo, ale za 3 tydny snad bude. Dr říkal ze je vse v pořádku
Jinak jsem dnes od rána byla asi 5×
takze zeleny čtvrtek se vším všudy ![]()
@mauglie11 tak to je vas víc. My řešíme, jak se poskladame, potřebovali bychom nakou pěknou vilku.
@Anďoušek11 Krásný,gratuluju
. Jsme na tom podobně, já jsem 5tt+3 a doktorka říkala že za tři týdnu už bude vidět
tak pak jdeme na kontrolu ![]()
@Anndy9 jj jen pár dní rozdíl… Já si myslím, že už by bylo vidět
dřív, ale aspoň se můžeme 3 týdny těšit na to jak prďolky povyrostli a zase je uvidíme. A ten rozdíl bude větší, než kdyby jsme tam šli za týden. Kdy máš TP??
@Anďoušek11 Jo to už asi bude dřív, ale přesně aspoň hezky uvidíme jak roste
. Podle netu mi to vychází na 16.12 ![]()