Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já mám kontrolu 24.4., tak doufám, že už bude vidět fazolka nebo dokonce už ![]()
Holky ja jsem take zvědavá na termín porodu
třeba mi to vyjde na narozeniny
![]()
@mauglie11 10.12
tak uvidíme když jsem zkoušela nejakou kalkulačku tak to vychazi cca 7.12 ale uvidim po ko jaky jsem tt
![]()
@eilema píše:
Ahojky, gratulace nové příchozím!
Tak mám za sebou první kontrolu, vychází to 6+0, necelé 4mm a už bylo bijici srdicko Zázračné, jak pidi to je, ale už to problikava.
@Jezelia Já měla odběr krve den po očekáváme MS, kdy jsem už na TT měla viditelné // (ale ještě ta první nebyla silnější ji ta kontrolni) a vyšlo hCG 145.
Holky držím vám všem palečky, ať kontroly dopadnou dobře a v prosinci máme ty nejkrásnější darecky!
gratulace, ja mam dnes 6+0 a TP podla aplikacie 11.12. Buducu stredu kontrola, malo by byt srdicko, tak verim ze bude vsetko v poriadku ![]()
@GabiJen píše:
gratulace, ja mam dnes 6+0 a TP podla aplikacie 11.12. Buducu stredu kontrola, malo by byt srdicko, tak verim ze bude vsetko v poriadku
Ahojky, moc gratuluji, to máme dost podobný termín
Určitě bude vše ok na kontrole!
@Leillinka tak uvidíme co nam řekne dr
ja mam podle kalkulačky 1'12 ale podle ovulace myslim ze bide mimi o tyden mladší tak jsem nějak vydedukovala datum tak si pak řekneme
![]()
Nakonec jdu na kontrolu taky dříve - příští pátek, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Úplně se bojím myslet takhle do budoucnosti, který termín by se mi líbil, jestli si myslím, že čekám kluka nebo holku… Tak nějak si odškrtávám jeden cíl za druhým. Příští pátek budu 6+3, tak snad už uvidíme srdce, byla bych zase o kus klidnější.
Ahojky tez mame termin v prosinci. U Dr. jsem byla protoze po objeveni // jsem po pohlavnim styku zacala krvat. Nastesti vse v poradku, ale jsme mrnavouckaty, ale srdicko jsme trosku viděli. Jsme objednany na 17.5. Tak jsem zvedava jak povyrosteme a jestli bude vse v poradku. Vsem Vam preji aby vse dopadlo bajecne. ![]()
Je to tam, holky
je to malý a mrňavoučký, ale je to tam
a jsem 4+3, jeden strach za námi, spoustu před námi ![]()
@Luciš.L super krásný hlavně ať je všechno jak ma
super super ![]()