Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacoun6 tak já jsem jednu dobu nemivala MS třeba 2 i 3 měsíce, takže mě nějaké zpoždění vůbec netankovalo
i teď to vlastně vychází tak, že jsem měla ovulaci asi 30. den ![]()
@Čtyřhranka právě, že spávám a už teď vím, že s bříškem to bude pro mě utrpení.
Jinak já se chystám k dr 17.4. a jsem dnes 5+4 tt
@Anďoušek11 Já taky spávám na břiše…teda hlavně usínám, pak zbytek noci už spím spíše na zádech, ale neusnu jinak než na břiše…to bude utrpení, až mne začnou bolet prsa a růst pupík
už teď mám z toho hrůzu
![]()
Jinak na první KO jdu ve středu 17.4. a to budu 5+0 takže srdíčko nečekám, jen si chci potvrdit, že je vše tam, kde má být ![]()
Jeee, holky, tak to vas lituju.. ja jedine zada nebo bok
A chtela bych co nejdriv poridit ten tehotensky polstar - uz takhle mezi nohy casto soukam perinu ![]()
@Čtyřhranka jjj s tím polštářem souhlasím, až bude bříško tak mě to pustí stejnak jen na bok… takže uvidíme…
@kacoun6 já ve středu 5+6 tak uvidíme, kdyžtak si na
počkáme ![]()
@kacoun6 tobě taky držím palečky, ať je vše v pořádku a už se těším na fotečky našich miniaturních ![]()
Ahojky děvčata mohu mezi vás? Dnes 3den zpoždění a pozitivní TT… TP dle kalkulačky na netu prý 24.12…
k doktorovi jdu až 3.5.
@Čtyřhranka díky jsem z toho nějaká vyjukaná. Jsme nečekali že to bude tak rychle ![]()
@Ufinka87 Ahoooj, gratulace
my jsme taky nečekali, že se to hned podaří
![]()
@Ufinka87 No, ja si to zatim jeste neuvedomuju
Ale nam se to taky povedlo rychle, hned napoprve
Tak mam radost, kor kdyz vidim, jake jsou vsude problemy s pocetim ![]()
Holky ja bych měla dneska byt podle ms 7+2 ale myslim.ze tak 6+2 kdyz vim.kdy byla ovulace
uvidíme co mi řekne doktorka a jdu 25.4 takže doufám ze bude srdíčko
![]()