Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jezelia vidíš, to bych si možná taky mohla zajít na tu krev ![]()
@kacoun6 gratuluji ke // a držím palečky at ms nedorazí
@slecna_xy já jsem dneska 4+6 a chtěla bych jít k dr ve středu a to bych měla být 5+6 a doufala jsem že už uvidí
, ale asi to bude ještě moc brzy
.
Holky písněte v kolikátém tt Vám dr potvrdil
Četla jsem, že kolem 6tt by už mělo být vidět…
@Anďoušek11 taky záleží, kdy jsi měla ovulaci. Já jsem měla až 16-17DC.Pokud má někdo ovulaci už například 12DC tak srdíčko jde vidět dřív ![]()
@Anďoušek11 Poprvé jsem byla 6+6 a srdce už bilo jako o závod.
Co mi říkaly kamarádky, tak taky až v tom 7. týdnu.
@slecna_xy Ovu jsem měla 14-15DC, tak by to mohlo
mohlo být vidět
každopádně příští týden středa nebo čtvrtek se uvidí ![]()
Chtěla bych to oznámit rodině o Velikonocích a byla bych si už jistější, kdyby už bylo srdíčko vidět. Je to naše první a vím že to je brzo. Taky ještě přemýšlím, jak to oznámit, jestli nějak originálně nebo klasika… Máte nějaké nápady nebo inspiraci??
My bychom to chtěli rodině oznámit až ke konci května nějak po screeningu, ale v půlce května jdeme kamarádce na svatbu a mám strach, aby se to nějak nerozkřiklo, nebudu pit atd., tak ještě uvidíme, jak to uděláme ![]()
Taky to plánuju říct později. Ještě nevím jak, prve jsme taky nic extra speciálního neměli, akorát fotku z utz. Tentokrát ale asi využiju naše první dítě.
@Jezelia přesně tak ja bych si taky nevybrala
hlavně at je miminko zdravé nám zase kazdy rika ze budeme mit kluka ze kdZ ma svara dvě holky tak my budeme mit kluka
tak se musim smat jak vsechny vsechno vědí více nez příroda
@slecna_xy @Jezelia a oznamovat také budeme až po screningu kamaradka ta to vsem. hlasila hned a bohuzel to nedopadlo a pak ty pohledy radši si počkáme
![]()
A teda taky jdeme na svatbu takže nevim jak se vymluvim ![]()
@Anďoušek11 srdíčko je individuální ja mela u prvniho až v 9tt
dal si načas ![]()
Ahoj holky, tak už mám po první kontrole
A už jsem konečně viděla tu naši jednocentimetrovou fazolku s bušícím srdíčkem, to bylo krásné!
Ale nevím, jak dlouho se mi těhotenství podaří utajit v práci, naplánovali mi hned 3 další kontroly, to bude podezřelé
Fotku z ultrazvuku zatím nemám, ale bude snad za dva týdny
A termín mám na přelomu listopadu/prosince, tak snad sem mezi vás správně patřím ![]()
@Emka1990 píše:
Ahoj holky, tak už mám po první kontroleA už jsem konečně viděla tu naši jednocentimetrovou fazolku s bušícím srdíčkem, to bylo krásné!
Ale nevím, jak dlouho se mi těhotenství podaří utajit v práci, naplánovali mi hned 3 další kontroly, to bude podezřelé
Fotku z ultrazvuku zatím nemám, ale bude snad za dva týdny
A termín mám na přelomu listopadu/prosince, tak snad sem mezi vás správně patřím
Gratuluji ❤️️☺️️
@Emka1990 Moc ti to přeju, ale také závidím… Já už chci taky ![]()