TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3237
9.4.19 21:19

@Emka1990 budeme na tebe myslet :hug: :srdce: :hug:

@Elizabeth87 to.je dobre ze mas tušení my se necháme překvapit takze si jeste devet měsíců počkáme :) :srdce: ale je nám ro jedno i kdyz by jsem samozřejmě malinko chtěla holčičku :srdce: :hug: ale hlavně at je miminko zdravé :) ale už tet mam břicho jako balón teda nevim jak tohle jeste takovou dobu budu maskovat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
9.4.19 21:21

Holky nechate se také někdo překvapit nebo si to všechny necháte říci :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 21:23
@Kája322 píše:
@Emka1990 budeme na tebe myslet :hug: :srdce: :hug:@Elizabeth87 to.je dobre ze mas tušení my se necháme překvapit takze si jeste devet měsíců počkáme :) :srdce: ale je nám ro jedno i kdyz by jsem samozřejmě malinko chtěla holčičku :srdce: :hug: ale hlavně at je miminko zdravé :) ale už tet mam břicho jako balón teda nevim jak tohle jeste takovou dobu budu maskovat :mrgreen: :mrgreen:

Prostě to nějak tak vím, nevím jak. :think: :lol: Třeba se pletu, hlavně ať je miminko v pořádku, ale o malinko víc by jsme toho chlapecká chtěli no. 🙂 Tak to Vás obdivuji, já ani přítel by jsme to nevydrželi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
9.4.19 21:28

@Elizabeth87 my uz právě chlapecka máme :) :hug: ja jsem.při prvním nechtěla a manžel ano ale rekl ze to nechá na mě :srdce: a to překvapení víš to bylo neco neuvěřitelného fakt nádhera :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 21:31
@Kája322 píše:
@Elizabeth87 my uz právě chlapecka máme :) :hug: ja jsem.při prvním nechtěla a manžel ano ale rekl ze to nechá na mě :srdce: a to překvapení víš to bylo neco neuvěřitelného fakt nádhera :) :hug:

To chápu. Má to svoje kouzlo. ☺️️ :srdce: Přítel přes týden není doma, pracuje daleko a jak jsme doma sama, tak v jednu chvíli jsem nejšťastnější na světě a v ty druhy bych pořád jen brečela. Během minuty se to změní. Docela mě to děsí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
9.4.19 21:34

@Elizabeth87 pockej pred porodem a sestinedeli :hug: :srdce: jinak jsou to ale výkyvy nalad je to mazec taky to tak mám :lol: manžel chodí až večer z práce a tak.je to taly občas děsně dlouhý :hug: :srdce :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 21:37
@Kája322 píše:
@Elizabeth87 pockej pred porodem a sestinedeli :hug: :srdce: jinak jsou to ale výkyvy nalad je to mazec taky to tak mám :lol: manžel chodí až večer z práce a tak.je to taly občas děsně dlouhý :hug: :srdce :) :)

Hlavně jak je to moje první těhotenství, tak nevím co očekávat. Tak se nestačím divit. 😄 Jo, je to hrozně dlouhý :( Ale docela rychle mi to uteče. Ale stejně bych byla nejradši pořád s ním. :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.4.19 22:10

@Kája322 Já bych to nevydržela, nevědět, i když chápu, že to asi nějaký kouzlo má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
9.4.19 23:33

@Kája322 Jestli se k tomu dostaneme (ťuk, ťuk), tak si to říct necháme. Ale tentokrát to chci udělat tak, abychom u toho odhalení byli oba, nebo aby mi to doktor napsal na papírek do obálky, abychom to zkrátka doma zjistili najednou. Minule jsem mu to volala po prvním screeningu a zpětně mě to mrzelo. :( Sice tehdy ani teď pro nás není pohlaví důležité, ale znát ho chceme. Jinak já překvapení právě ráda nemám, spíš se radši těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
10.4.19 07:58

Dobre rano všem holky :)
@Elizabeth87 je fakt ze ja jsemnpri.prvnim.byla celé těhotenství na ns ale tet s malým uz je taková zábava :) :hug: je to radost ale starost :lol:
@89Luca samozřejmě to chápu minule tehu jsem taky byla jediná ze skupinky která to nevěděla :mrgreen:
@Jezelia jj to jo kamaradka to má stejně nemá rada překvapení :) a mate doma chlapečka holčičku? Samozřejmě že zdravicko je nejdůležitější :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
10.4.19 08:58

Koukám, že vy jste tady všechny dál a už chodíte na kontroly :dance: …to já se ještě pěkně načekám teda :lol:
Krom únavy, sem tam závratí a nechuti ke kávě, nepociťuji žádnou změnu…a když mne přepadne únava, jen bych si lehla, ale ne spala…tak se snažím pořád něco dělat…jen chodím dřív spát a dřív vstávám :mrgreen: :mrgreen: vždycky jsem měla ráno problém se vstáváním a najednou vyskakuji z postele v 5:45 a jsem jako rybička :lol: :lol: absolutně to nechápu :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a taky marně vyhlížím plnější a větší prsa :P :lol: :lol:
Jinak u nás to bude první mimuško a přáli bychom si holčičku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.4.19 09:49

Ahoj holky, tak se k vám přidávám. TP mám podle ms 5.prosince :-) Bude to naše první, snažili jsme se asi 4 měsíce. Na kontrole už jsem byla v pondělí, byla jsem 5+4 a viděla zatím jen váček, ale už mi dala i fotku, hodnota hcg v pořádku. Na další jdu příští týden, to budu 6+6 tak snad už by mohlo být i srdíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
10.4.19 10:05

@Kája322 Máme doma kluka. A můžu říct, že už jsem totálně alergická na kecy typu „tak příště tu holčičku“ a „kdy mu pořídíte sestřičku?“ „jé, vy čekáte kluka, tak to musí být manžel(!) rád…“. Kdo nezažil to martyrium, tak v plné míře větu „Pohlaví je jedno, hlavně aby bylo miminko zdravé.“ opravdu nedoceňuje v plné míře. Kdyby nám dali vybrat, tak si nevybereme.

@kacoun6 Neboj, i u mne kontrola v nedohlednu. U prvního těhotenství jsem se vzbouzela vyspalá ve tři, ve čtyři ráno… časná těhotenská nespavost se tomu prej říká. Jinak taky jsem docela unavená, ale nemůžu si to dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
10.4.19 10:26

@Jezelia a kdy máš kontrolu? Já až 28.4. Dneska mám den očekávané MS a snad teda nic nepřijde :andel: a bude vše v pořádku :srdce: jinak na testu krásná čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
10.4.19 10:28

@kacoun6 Ještě nemám naplánováno, zítra mám jít na krev a zavolat pak výsledky. Takže asi až zítra budu vědět víc, ale čekám první týden v květnu. 28. dubna je neděle, to jdeš v neděli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí