Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Emka1990 budeme na tebe myslet
![]()
@Elizabeth87 to.je dobre ze mas tušení my se necháme překvapit takze si jeste devet měsíců počkáme
ale je nám ro jedno i kdyz by jsem samozřejmě malinko chtěla holčičku
ale hlavně at je miminko zdravé
ale už tet mam břicho jako balón teda nevim jak tohle jeste takovou dobu budu maskovat
![]()
Holky nechate se také někdo překvapit nebo si to všechny necháte říci
![]()
@Kája322 píše:
@Emka1990 budeme na tebe myslet![]()
![]()
@Elizabeth87 to.je dobre ze mas tušení my se necháme překvapit takze si jeste devet měsíců počkáme
![]()
ale je nám ro jedno i kdyz by jsem samozřejmě malinko chtěla holčičku
![]()
ale hlavně at je miminko zdravé
ale už tet mam břicho jako balón teda nevim jak tohle jeste takovou dobu budu maskovat
![]()
Prostě to nějak tak vím, nevím jak.
Třeba se pletu, hlavně ať je miminko v pořádku, ale o malinko víc by jsme toho chlapecká chtěli no. 🙂 Tak to Vás obdivuji, já ani přítel by jsme to nevydrželi. ![]()
@Elizabeth87 my uz právě chlapecka máme
ja jsem.při prvním nechtěla a manžel ano ale rekl ze to nechá na mě
a to překvapení víš to bylo neco neuvěřitelného fakt nádhera
![]()
@Kája322 píše:
@Elizabeth87 my uz právě chlapecka máme![]()
ja jsem.při prvním nechtěla a manžel ano ale rekl ze to nechá na mě
a to překvapení víš to bylo neco neuvěřitelného fakt nádhera
![]()
To chápu. Má to svoje kouzlo. ☺️️
Přítel přes týden není doma, pracuje daleko a jak jsme doma sama, tak v jednu chvíli jsem nejšťastnější na světě a v ty druhy bych pořád jen brečela. Během minuty se to změní. Docela mě to děsí. ![]()
@Elizabeth87 pockej pred porodem a sestinedeli
jinak jsou to ale výkyvy nalad je to mazec taky to tak mám
manžel chodí až večer z práce a tak.je to taly občas děsně dlouhý
:srdce
![]()
@Kája322 píše:
@Elizabeth87 pockej pred porodem a sestinedeli![]()
jinak jsou to ale výkyvy nalad je to mazec taky to tak mám
manžel chodí až večer z práce a tak.je to taly občas děsně dlouhý
:srdce
![]()
Hlavně jak je to moje první těhotenství, tak nevím co očekávat. Tak se nestačím divit. 😄 Jo, je to hrozně dlouhý
Ale docela rychle mi to uteče. Ale stejně bych byla nejradši pořád s ním.
![]()
@Kája322 Já bych to nevydržela, nevědět, i když chápu, že to asi nějaký kouzlo má…
@Kája322 Jestli se k tomu dostaneme (ťuk, ťuk), tak si to říct necháme. Ale tentokrát to chci udělat tak, abychom u toho odhalení byli oba, nebo aby mi to doktor napsal na papírek do obálky, abychom to zkrátka doma zjistili najednou. Minule jsem mu to volala po prvním screeningu a zpětně mě to mrzelo.
Sice tehdy ani teď pro nás není pohlaví důležité, ale znát ho chceme. Jinak já překvapení právě ráda nemám, spíš se radši těším.
Dobre rano všem holky ![]()
@Elizabeth87 je fakt ze ja jsemnpri.prvnim.byla celé těhotenství na ns ale tet s malým uz je taková zábava
je to radost ale starost ![]()
@89Luca samozřejmě to chápu minule tehu jsem taky byla jediná ze skupinky která to nevěděla ![]()
@Jezelia jj to jo kamaradka to má stejně nemá rada překvapení
a mate doma chlapečka holčičku? Samozřejmě že zdravicko je nejdůležitější
![]()
Koukám, že vy jste tady všechny dál a už chodíte na kontroly
…to já se ještě pěkně načekám teda ![]()
Krom únavy, sem tam závratí a nechuti ke kávě, nepociťuji žádnou změnu…a když mne přepadne únava, jen bych si lehla, ale ne spala…tak se snažím pořád něco dělat…jen chodím dřív spát a dřív vstávám
vždycky jsem měla ráno problém se vstáváním a najednou vyskakuji z postele v 5:45 a jsem jako rybička
absolutně to nechápu
a taky marně vyhlížím plnější a větší prsa
![]()
Jinak u nás to bude první mimuško a přáli bychom si holčičku ![]()
Ahoj holky, tak se k vám přidávám. TP mám podle ms 5.prosince
Bude to naše první, snažili jsme se asi 4 měsíce. Na kontrole už jsem byla v pondělí, byla jsem 5+4 a viděla zatím jen váček, ale už mi dala i fotku, hodnota hcg v pořádku. Na další jdu příští týden, to budu 6+6 tak snad už by mohlo být i srdíčko ![]()
@Kája322 Máme doma kluka. A můžu říct, že už jsem totálně alergická na kecy typu „tak příště tu holčičku“ a „kdy mu pořídíte sestřičku?“ „jé, vy čekáte kluka, tak to musí být manžel(!) rád…“. Kdo nezažil to martyrium, tak v plné míře větu „Pohlaví je jedno, hlavně aby bylo miminko zdravé.“ opravdu nedoceňuje v plné míře. Kdyby nám dali vybrat, tak si nevybereme.
@kacoun6 Neboj, i u mne kontrola v nedohlednu. U prvního těhotenství jsem se vzbouzela vyspalá ve tři, ve čtyři ráno… časná těhotenská nespavost se tomu prej říká. Jinak taky jsem docela unavená, ale nemůžu si to dovolit.
@Jezelia a kdy máš kontrolu? Já až 28.4. Dneska mám den očekávané MS a snad teda nic nepřijde
a bude vše v pořádku
jinak na testu krásná čárka
@kacoun6 Ještě nemám naplánováno, zítra mám jít na krev a zavolat pak výsledky. Takže asi až zítra budu vědět víc, ale čekám první týden v květnu. 28. dubna je neděle, to jdeš v neděli? ![]()