TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.4.19 08:32
@Kája322 píše:
Krasne dobre rano holky :) dneska jsem se probudila s picitem na zvraceni a bolenim hlavy :? :? Blee :pocitac: :poblion: ale ustala jsem to tak snad výjimka 8o :roll: :roll:

Dobré ráno. ☺️️ Ty jo, tak to je je ráno vždy nejlíp, ale večer je mi strašně zle. 😔 Do práce se mi vůbec nechtělo ale. Pořád bych spala 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.19 09:01

Taky přeji krásné pondělní ráno :D Já už v práci od 6:00 a popravdě je mi též na zvracení, ale zatím jsem na wc neletěla. Jsem zvědavá kdy to příjde… A s tím spaním… Postel je poslední dobou můj nejoblíbenější kus nábytku 8) . Jinak jak jste na tom s chutí na sex??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
8.4.19 09:07

Ahoj holky tak já se taky přidávám :kytka: TP mám 10.prosince a na kontrolu jdu taky příští týden. Bude to naše první mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.19 09:41

@Dee10 Ahoj Dee, gratuluji a vítám tě. Jak to tak vidím, příští týden budeme mít skoro všechny první návštěvu u dr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
8.4.19 09:42

@Anďoušek11 děkuju :hug: asi už to tak bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.19 10:33

To bude plno krásných vánočních dárečků :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
8.4.19 10:35

Ahoj,
dlouho jsem odolávala, jestli napsat nebo ne, přece jen je to hrozně brzo a naposledy jak rychle jsem do TP skupinky šla, tak jsem z ní stejně rychle odešla. :( Nicméně se mi líbí vaše filozofie, že se nebudeme stresovat a že si budeme užívat, tak se k vám - s dovolením - přidám. A snad snad snad! tentokrát to s námi dopadne dobře.
2 čárky na testu jsem našla 5. 4. a TP mi podle MS vychází na vzdáleného 17. 12. Ve čtvrtek jdu na krev na změření hcg a pak mám volat, abychom domluvili kontrolu. Už jedno dvouletého zlobidlo doma mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
8.4.19 10:41

Holky tak ja jsem se dneska objednla k dr a jdu na ko 25.4 coz je tedy taaak daleko ale zase uz by mělo být neco videt :) :srdce: :hug: tak uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
8.4.19 10:42

@Jezelia vitej mezi námi všechno bude dobré a na vánoce budeme užívat štěstí :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
8.4.19 10:45

@Kája322 Díky, tyhle první týdny jsou nejhorší. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
8.4.19 10:50

Holky už je některé z vás špatně? Asi na to nic nepomůže, ale četla jsem nějaká lízátka. Vůbec nevím :nevim: v posledních dnech je mi na zvracení a když vidím jídlo… No dokážete si to asi představit :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
8.4.19 10:53

@Dee10 Občas se mi navaluje, ale celkově dobrý. U prvního dítěte jsem v prvním trimestru zhubla 4 kg, protože mě trápila totální nechuť k jídlu. Teď opak, musím stále něco jíst, aby mi nebylo šoufl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.19 11:03

Já se přiznám, chutě mám šílené, ale nikdy nevím na co… Prostě chodím a přemýšlím co bych si dala. A když už by něco šlo, podívám se nato a je mi špatně.
@Jezelia Vítám Tě mezi námi a určitě se zadaří ;) Musíme myslet pozitivně ;) Na tuhle větu si vzpomenu až budu mít hlavu v míse :zed:
@Kája322 to čekání je šílený. Já volala k dr s tím že se objednám a prej nemusím. Že mám normálně přijít a ani mi neřekla sestřička kdy nebo co a jak. Nechtěla se po telefonu moc bavit. Tak čekám na příští týden a snad už bude vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.4.19 11:12

Já ty první dny, co jsem to zjistila jsem neměla na nic chuť a vůbec ne na sladké, na kterém jinak ujíždím. Teď taky chodím a přemýšlím, co si dát, protože naopak hlad a chuť mám. Nezvracím, občas takový nával nevolnosti a divného pocitu, ale polknu, zapiju a přejde to.A pár dní po nepřicházející menstruaci začaly bolet prsa a bolí stále, až jsem si koupila novou sportovní podprsenku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.19 11:22

Tak já už jsem taky volala k doktorce. Jdu příští týden. Tak jsem zvědavá. ❤️️ Jinak nové příchozím gratuluji. ❤️️ Mě je dobře, dokud se nenajim, jak se najím, tak je mi blbě. 😄 Jinak postel vidím vždycky ráda. Usnu teď snad kdekoliv. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí