Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky me to nejak blbne to mimino nemuzu vas oznacit ani dat smajlik nic…
První dítě bylo neplánovaný, a z toho šoku jsem mu to taky zavolala hned jak jsem se to dozvěděla z krve, teď jsem si řekla že to bude jiný. Koupila jsem dudlík a i s pozitivním testem jsem to vložila do dárkové truhličky a vložila jsem mu to mezi jeho spodní prádlo. Aby fakt neměl tucha tak jsem mu oznámila že jsem dnes dostala MS, vím že bych mohla být originálnější ale přijde mi to milý
U nás se žádné překvápko konat nemůže, čekáme vymodlené dítě po IVF, takže manžel div ne, že nestojí za dveřmi na wc, jestli čárka sílí… Takže jsem se akorát zmohla na to, že jsem pár dní mlžila, že to vypadá na ms a pak, když přišel domu, tak jsem mu ukázala pozitivní test. Bohužel i o toto jsem ochuzená, ale zkrátka co naděláš, hlavně zdraví.
@Jezelia píše:
U nás se žádné překvápko konat nemůže, čekáme vymodlené dítě po IVF, takže manžel div ne, že nestojí za dveřmi na wc, jestli čárka sílí… Takže jsem se akorát zmohla na to, že jsem pár dní mlžila, že to vypadá na ms a pak, když přišel domu, tak jsem mu ukázala pozitivní test. Bohužel i o toto jsem ochuzená, ale zkrátka co naděláš, hlavně zdraví.
Moc gratuluji. ❤️️❤️️ Ať je vše v pořádku.
@Elizabeth87 Díky, snad jo. Očekávám nejhorší, ale věřím v nejlepší. ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám ![]()
Duch na testu se ukázal už v neděli - 4 dny před MS…dneska už krásně čárka zesílila. Na kontrolu jdu 28.4.
Miminko se nám nedařilo, protože jsem neměla ani MS ani ovu…teď jsem byla první cyklus se stimulací, a proběhla první ovulace v životě, tak snad vše dopadne na výbornou
![]()
Holky začínám byt dosti nervózní že vsechny chodite tak hezky na kontroly a me objednala až na 25.4
![]()
Holky začínám byt dosti nervózní že vsechny chodite tak hezky na kontroly a me objednala až na 25.4
a to rikala ze jeste o tyden dyl klidně
bych nevydrzela ![]()
Krásný večer holky.
Tak jak vám dnes je? U mě je zase večerní nevolnost. ![]()
Holky já začala včera odpoledne po námaze krvácet červenou krev, to mě teda vyděsilo, myslela jsem na nejhorší, takže jsem byla na pohotovosti. Mimoděložní to není, našla bublinku v děloze, dostala jsem léky, mám nařízený klidový režim a je to prý 50/50. Buď to bude ok a udrží se, nebo to odejde, v tom případě tam byla někde chyba. Od včera už nekrvácím, jen špinění malé intenzity ale nevím no..Snažím se bát optimistická, ale i připravená na tu špatnou variantu. Uvidíme, čekání je děs ![]()
Ahoj holky, moc rada se k Vam pridam
ja jsem // nasla minulou nedeli po deseti dnech od vynechani menstruace a bylo to teda velke prekvapko, o mimco jsme se jeste ani nezacali snazit, nechavali jsme to az na leto
ale miminku se za nama chce asi driv
zitra jdu na prvni kontrolu a uz se moooc tesim
"jinak uz me dlouho boli prsa a dva tydny v kuse i bricho, nevolno mi zatim neni, ale vic reaguju na pachy ![]()
@eilema píše:
Holky já začala včera odpoledne po námaze krvácet červenou krev, to mě teda vyděsilo, myslela jsem na nejhorší, takže jsem byla na pohotovosti. Mimoděložní to není, našla bublinku v děloze, dostala jsem léky, mám nařízený klidový režim a je to prý 50/50. Buď to bude ok a udrží se, nebo to odejde, v tom případě tam byla někde chyba. Od včera už nekrvácím, jen špinění malé intenzity ale nevím no..Snažím se bát optimistická, ale i připravená na tu špatnou variantu. Uvidíme, čekání je děs
Držím palce ať to dobře dopadne. ![]()
@Emka1990 píše:
Ahoj holky, moc rada se k Vam pridamja jsem // nasla minulou nedeli po deseti dnech od vynechani menstruace a bylo to teda velke prekvapko, o mimco jsme se jeste ani nezacali snazit, nechavali jsme to az na leto
ale miminku se za nama chce asi driv
zitra jdu na prvni kontrolu a uz se moooc tesim
"jinak uz me dlouho boli prsa a dva tydny v kuse i bricho, nevolno mi zatim neni, ale vic reaguju na pachy
Gratuluji ❤️️ Ty se máš, já jdu až příští týden a nemůžu se dočkat.
Jinak prsa mě taky bolí, musím nosit sportovní podprdu
A vždy večer je mi zle.
Já bych tak ráda už to všem řekla, ale zatím to ví jen přítel a nejlepší kamarádka. Ráda bych si popovídala prostě s někým kdo je těhotnej a pochopí mě.
Přítel mi nechce věřit jak to, tě bych pořád spala.
@Jezelia tak to chápu, my když čekali syna tak jsem z toho byla tak hotová, že jsem to manželovi hned volala, teď chci trošku napětí. Ale být ve tvé situaci tak si taky na žádný překvápko nehraju. Teď jsme se o druhý snažili od září. Dnes jsem si brala krev a hodnota je skoro 6000 ![]()
@Elizabeth87 na me taky kouka jako puk, kdyz chci jit kazdy den v 8 nebo v 9 spat, ze jsem unavena
a taky se nemuzu dockat, az to oznamime, ale musime si jeste pockat
mam pocit, ze v praci uz to spousta lidi tusi, divne na me koukaji, ale mozna si to jen vsugerovavam ![]()