TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.4.19 20:43
@Emka1990 píše:
@Elizabeth87 na me taky kouka jako puk, kdyz chci jit kazdy den v 8 nebo v 9 spat, ze jsem unavena :) a taky se nemuzu dockat, az to oznamime, ale musime si jeste pockat :) mam pocit, ze v praci uz to spousta lidi tusi, divne na me koukaji, ale mozna si to jen vsugerovavam :)
Že jo! Já bych spala pořád. Hlavně ráno kdy se mi spí fakt nejlíp, ale musím do práce. Tak jsem protivná :lol: Já doufám že by prostí týden už mohlo bit srdíčko a bude vše v pořádku. :? Ale mě to taky tak přijde! Spíš si myslím, že to tuší moje mamka. :lol: Bude to vaše první miminko? 🙂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
9.4.19 20:49

@eilema Držím palce at to dopadne dobře :srdce:

@Emka1990 @kacoun6 holky moc vám gratuluji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
9.4.19 20:52

@Elizabeth87 @Emka1990 holky taky jsem priserne unavená :) :) a chce se mi pořád spat :lol: a když jsme čekali prvni miminko tak me mamka rekla ze to poznala hned :) :roll: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 20:55
@Kája322 píše:
@Elizabeth87 @Emka1990 holky taky jsem priserne unavená :) :) a chce se mi pořád spat :lol: a když jsme čekali prvni miminko tak me mamka rekla ze to poznala hned :) :roll: 8o :mrgreen:

Nejradši bych si vzala dovolenou a spala aspoň týden. :D Opravdu ? :think: Tak to jsem zvědavá až to oznámil mamince. Mi řekne že to tušila určitě . :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.4.19 20:55

@Emka1990 mě zas břicho pne, ale nic co by se nedalo zvládnou, za to mám strašný závratě, stačí sedět v autobusu a už se to se mnou motá, nebo když jsem dlouho na nohách. Zatím je to úplně jiný než s prvním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 20:56

Jinak holky příští týden až půjdu k doktorce budu 7+2 TT. Myslíte, že by už mohla být srdeční akce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.4.19 20:58

@Elizabeth87 myslím že určitě :potlesk: jsem zvědavá kdy si nás pozve doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 21:00
@89Luca píše:
@Elizabeth87 myslím že určitě :potlesk: jsem zvědavá kdy si nás pozve doktorka

Dekuju. :srdce: A jak daleko jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
9.4.19 21:00

@Elizabeth87 mamka my rekla jee ja.jsem si to myslela ty jsi byla taková jiná :) :srdce: a přitom se říká ze u kluků se člověk nemění :) :srdce: jinak tet jsem taky unavena a ospala a takova nesva namotana :mrgreen: ja jdu na ko za 14 dní a a taky by jsem mela byt asi 7+4 a věřím v :srdce:
Sice podle ms 8+4 ale myslim ze mimisek je mladší :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.4.19 21:02

@Elizabeth87 ano, prvni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.4.19 21:03

@89Luca ja nemam s cim srovnavat, cekam prvni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 21:03
@Kája322 píše:
@Elizabeth87 mamka my rekla jee ja.jsem si to myslela ty jsi byla taková jiná :) :srdce: a přitom se říká ze u kluků se člověk nemění :) :srdce: jinak tet jsem taky unavena a ospala a takova nesva namotana :mrgreen: ja jdu na ko za 14 dní a a taky by jsem mela byt asi 7+4 a věřím v :srdce:
Sice podle ms 8+4 ale myslim ze mimisek je mladší :* :srdce:

Tak to jsem zvědavá. 🙈 😄 Já se tak těším až ho uvidím na prvním ultrazvuku. :lol: Jinak mám pocit, že je to kluk. Prostě jsem začala mluvit automaticky o chlapeckovi. Nevím proč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.4.19 21:05

@Elizabeth87 já vůbec nevím, v pondělí jsem počůrala papírek, protože jsem měla 5 dnů zpoždění a dnes jsem si v práci vzala krev (jsem zdravotní sestra), v pátek se vrátí manžel domů a v pondělí zavoláme doktorce, neodpustil by mi kdyby tam nemohl jít se mnou a já s ní musím zpytlíkovat volno, máme to dosti nabité. Rodinu máme 300 km pryč, takže určitě jim to řekneme až po mých státnicích, které mám v květnu, protože bych si neustále vyslýchala „užitečný“ rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.4.19 21:05

Ja budu zitra presne 7, tak jsem zvedava, co mi doktorka rekne, urcite se ozvu :) to cekani 10 dni od objednani bylo nekonecne :) unava vitezi, jdu spat :) dobrou noc holky, drzte mi zitra pesti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.4.19 21:10

@Emka1990 určitě držím, a až bude nějaká fotečka tak přidej:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí