TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.19 08:06

Ahoj holky. Tak ja na testu /…Už mám zpoždění prsa mě nehorazne boli a břicho stále nafoukle tak fakt nevim co to je..mela jsem nejaky test co se namaci3 sekudy

• Citovat
  • Upravit
3237
11.4.19 08:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Tak ja na testu /…Už mám zpoždění prsa mě nehorazne boli a břicho stále nafoukle tak fakt nevim co to je..mela jsem nejaky test co se namaci3 sekudy

Ahoj ja jsem při prvnim mimcu měla malého ducha az 14 den zpoždění :hug: Držím palce :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 08:16

@Kája322 no ja taky az 14 den ale to jsme nemela priznaky..ted teda uz mam tyden.. jako my se o miminko nesnazime chteli jsme tento rok ale bylo mi divne ze se nevlezuto do kalhot hlavne ta podprsenka tak strasne me boli prsa

• Citovat
  • Upravit
3237
11.4.19 09:13
@Anonymní píše:
@Kája322 no ja taky az 14 den ale to jsme nemela priznaky..ted teda uz mam tyden.. jako my se o miminko nesnazime chteli jsme tento rok ale bylo mi divne ze se nevlezuto do kalhot hlavne ta podprsenka tak strasne me boli prsa

Jo tak a tak kdyby to mimi bylo byl by to velky problém :)? Jinak to znam.ty kalhoty prijde mi ze uz mam poradny pupik :mrgreen: nevim co bude dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 09:57

@Kája322 problém by to vůbec nebyl jak jsem psala tento rok asi v lete se chcem „zacit snazit o druhe“..
Ale tim jsem chtela rict ze jsem si to nemohla vsugerovat kdyz jsme to neplanovali a nic… musim porad jist tak jako uvidime koncem dubna jdu na rocni prohlidku..jako ale nevim ten test se mel namacet pouze 3 sekundy treba mamatest 15 sekund zda s emi to jako chcilka…nasla jsme ještě jeden tak uvidime pokud to za zyden nedostanu udelam dalsi

• Citovat
  • Upravit
15
11.4.19 10:23

Přidávám se. TP 11.12 dle menstruace. První kontrola 24.4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.4.19 12:22

@Jezelia taky bych chtěla aby se to rodina dozvěděla přes malýho a až někdy v červnu, na konci května mám státnice, nechtěla bych poslouchat takový ty kecy co mám a co nesmím, co je pro plod vhodné a nevhodné, jakobych to sama nevěděla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
11.4.19 12:28

Dnešní krev ukázková, první kontrola už příští týden a ještě se musím objednat ke svému gyn., který mě dřív jak v 8. týdnu určitě nevezeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
11.4.19 12:33

Ahoj holky. Můžu se k vám přidat. Své // čárky jsem našla 27.3 a termín porodu vychází na 8.12. Na gynde už jsem byla. Miminko je v děloze, sice ještě nebylo srdíčko, ale na to si počkám do pristi kontroly :) všem gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.4.19 12:36

@LentilkaL zítra se to dozví manžel, takže v pondělí zavolám na gyndu tak jsem zvědavá kdy my půjdem na gyndu a ultrazvuk…myslím si, že teď jsem v nějakým 5 tt a asi jsem blázen, ale přijde mi jako kdybych něco v břichu cítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.4.19 12:42

@kacoun6 taky bychom rádi holčičku, dokonce víme že by se jmenovala Ema, s těma klučičíma jménama jsme na tom hůř, doma už máme Adámka druhý klučičí zatím nevidíme…ale na to je čas…jináč já už jsem takovej magor že mám vybranej kočárek i porodnici :lol: ta tohle jsem se hrozně těšila už asi 2 roky a konečně je to tady, teď hlavně aby vše bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
11.4.19 12:45
@Anonymní píše:
@Kája322 problém by to vůbec nebyl jak jsem psala tento rok asi v lete se chcem „zacit snazit o druhe“..
Ale tim jsem chtela rict ze jsem si to nemohla vsugerovat kdyz jsme to neplanovali a nic… musim porad jist tak jako uvidime koncem dubna jdu na rocni prohlidku..jako ale nevim ten test se mel namacet pouze 3 sekundy treba mamatest 15 sekund zda s emi to jako chcilka…nasla jsme ještě jeden tak uvidime pokud to za zyden nedostanu udelam dalsi

Tak zkus mamatest :hug: ten je nejlepší podle mě :srdce: Jinak my to taky přijde jako kratka doma a taky me prijde ze nedopnu kalhoty prijde mi že pri druhém je to břicho vidět snad hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.4.19 12:48

Ahoj holky, tak já dneska testovala ráno a měla vadný test…pak jsem to zkusila znova v práci a čárka je slabší než včera…tak snad je to tím, že to nebylo z ranní moči a není to nějaký špatný znamení :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
11.4.19 12:50

@89Luca taky jsem dneska nějak 5+4 podle výpočtu podle menses bych měla byt 6+4. Ale myslim ze bude mimi menší :) a doma mame taky chlapečka :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.4.19 13:12

@Kája322 to je bezva, kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie