Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Tak ja na testu /…Už mám zpoždění prsa mě nehorazne boli a břicho stále nafoukle tak fakt nevim co to je..mela jsem nejaky test co se namaci3 sekudy
Ahoj ja jsem při prvnim mimcu měla malého ducha az 14 den zpoždění
Držím palce
![]()
@Kája322 no ja taky az 14 den ale to jsme nemela priznaky..ted teda uz mam tyden.. jako my se o miminko nesnazime chteli jsme tento rok ale bylo mi divne ze se nevlezuto do kalhot hlavne ta podprsenka tak strasne me boli prsa
@Anonymní píše:
@Kája322 no ja taky az 14 den ale to jsme nemela priznaky..ted teda uz mam tyden.. jako my se o miminko nesnazime chteli jsme tento rok ale bylo mi divne ze se nevlezuto do kalhot hlavne ta podprsenka tak strasne me boli prsa
Jo tak a tak kdyby to mimi bylo byl by to velky problém
? Jinak to znam.ty kalhoty prijde mi ze uz mam poradny pupik
nevim co bude dál ![]()
@Kája322 problém by to vůbec nebyl jak jsem psala tento rok asi v lete se chcem „zacit snazit o druhe“..
Ale tim jsem chtela rict ze jsem si to nemohla vsugerovat kdyz jsme to neplanovali a nic… musim porad jist tak jako uvidime koncem dubna jdu na rocni prohlidku..jako ale nevim ten test se mel namacet pouze 3 sekundy treba mamatest 15 sekund zda s emi to jako chcilka…nasla jsme ještě jeden tak uvidime pokud to za zyden nedostanu udelam dalsi
@Jezelia taky bych chtěla aby se to rodina dozvěděla přes malýho a až někdy v červnu, na konci května mám státnice, nechtěla bych poslouchat takový ty kecy co mám a co nesmím, co je pro plod vhodné a nevhodné, jakobych to sama nevěděla ![]()
Dnešní krev ukázková, první kontrola už příští týden a ještě se musím objednat ke svému gyn., který mě dřív jak v 8. týdnu určitě nevezeme.
Ahoj holky. Můžu se k vám přidat. Své // čárky jsem našla 27.3 a termín porodu vychází na 8.12. Na gynde už jsem byla. Miminko je v děloze, sice ještě nebylo srdíčko, ale na to si počkám do pristi kontroly
všem gratuluji
@LentilkaL zítra se to dozví manžel, takže v pondělí zavolám na gyndu tak jsem zvědavá kdy my půjdem na gyndu a ultrazvuk…myslím si, že teď jsem v nějakým 5 tt a asi jsem blázen, ale přijde mi jako kdybych něco v břichu cítila…
@kacoun6 taky bychom rádi holčičku, dokonce víme že by se jmenovala Ema, s těma klučičíma jménama jsme na tom hůř, doma už máme Adámka druhý klučičí zatím nevidíme…ale na to je čas…jináč já už jsem takovej magor že mám vybranej kočárek i porodnici
ta tohle jsem se hrozně těšila už asi 2 roky a konečně je to tady, teď hlavně aby vše bylo v pořádku
@Anonymní píše:
@Kája322 problém by to vůbec nebyl jak jsem psala tento rok asi v lete se chcem „zacit snazit o druhe“..
Ale tim jsem chtela rict ze jsem si to nemohla vsugerovat kdyz jsme to neplanovali a nic… musim porad jist tak jako uvidime koncem dubna jdu na rocni prohlidku..jako ale nevim ten test se mel namacet pouze 3 sekundy treba mamatest 15 sekund zda s emi to jako chcilka…nasla jsme ještě jeden tak uvidime pokud to za zyden nedostanu udelam dalsi
Tak zkus mamatest
ten je nejlepší podle mě
Jinak my to taky přijde jako kratka doma a taky me prijde ze nedopnu kalhoty prijde mi že pri druhém je to břicho vidět snad hned ![]()
Ahoj holky, tak já dneska testovala ráno a měla vadný test…pak jsem to zkusila znova v práci a čárka je slabší než včera…tak snad je to tím, že to nebylo z ranní moči a není to nějaký špatný znamení
![]()
@89Luca taky jsem dneska nějak 5+4 podle výpočtu podle menses bych měla byt 6+4. Ale myslim ze bude mimi menší
a doma mame taky chlapečka
![]()
Ahoj holky. Tak ja na testu /…Už mám zpoždění prsa mě nehorazne boli a břicho stále nafoukle tak fakt nevim co to je..mela jsem nejaky test co se namaci3 sekudy