TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
622
30.6.23 09:35

@frauhofman mám to schované doma a hlidam barák rodičům. Ale třeba najdu na stránkách 😁

Materiál je moc příjemný, ale vside maji hlavně letní vecičky, tak je umění najít malou velikost v teplejší verzi 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
30.6.23 09:40

@Blangie nemám slov 😭 😭 😭. Nejde na to nic říct, omlouvám se 😭. Držte se v téhle těžké chvíli 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
30.6.23 09:40

Dovolená letecky

Holky, poletíte někdo na dovolenou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
30.6.23 09:43

@Blangie je mi to strasne lito 😔 posílám sílu, ať to všechno zvládnete ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.23 09:48

@Marilyn222 - Děkuji za milé přivítání :kytka:. Ačkoliv bych si přála holčičku tak pohlaví ještě nevím ani netuším kdy mi tak bude sděleno :lol:. Mám za sebou již první screening myslela jsem, že tam budu o něco chytřejší, ale bohužel :think:. Navíc mi přátele chtějí udělat překvápkovou oslavu tak i o to se mi to prodlouží :lol:. Četla jsem, že již existují i testy z moči na určení pohlaví, nemáte s tím zkušenost? To víte, že mě nedočkavost hlodá :D :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
30.6.23 09:48

@Blangie To mi je hrozne lito, nevim ani co na to rict, musi to byt neskutecne tezke😭 😭 drzte se! ❤️‍🩹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
30.6.23 09:51

@Blangie : To je mi líto. Drž se. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.23 09:51

@tess2294 - A jo, máte pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
30.6.23 10:02

@Blangie je mi teskno, úplně mě sevřelo a hned se mi vrátily pocity, kdy jsem šla na svoje ukončení ve 20tt, miminku ale přestalo bít srdíčko. Moc se držte celá rodina. Stopro diagnostický nástroj je až plodovka, takže malá naděje stále je. Myslím na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
30.6.23 10:23

@lucinkakvetinka ahojky, moc gratuluju!!! No testy jsou, ale nejsou úplně spolehlivý přesně jako sdělení Dr. 🤗. Ale v pozdějším týdnu pokud se odhalí, tak je to vidět 😁. Mě odpoledne Dr. Ukazovala piňďu na UZ a večer volali z genetiky, že je to holčička 💜. Ale z vlastní zkušenosti se neupinej na to pohlaví 😘. Hlavně, že miminko bude zdravé a radši počítej s oběma variantama 😁. Já kolem pohlaví měla bouřlivé noci a mrzí mi to 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
30.6.23 10:25

@Blangie to mi je ľúto. Ja čakám na odbery mám riziko DS takže strach tam tiež mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
30.6.23 10:38

@Džejn10 moc držím palce!!! 🍀 Kdy jdeš? 💚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
30.6.23 10:53

@Kulich6 ďakujem ❤️ 12.7. Idem na triple test.. v pondelok k mojej dr tak som zvedavá čo mi všetko k tomu povie.. mám tam ešte preeklampsiu pred 37.tt a rustovu restrikci plodu tiež v 37.tt
Na UTZ ale vypadalo všetko v poriadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
30.6.23 10:58

@Džejn10 to čekání je nejhorší 😪. Furt člověk na to musí myslet a je to fakt stresující. Věřím, že jsou to opravdu jen plané stresy a vše je v pořádku!!!
Tu preeklampsii myslím máme téměř všechny. Mě měřili tlak a já nervozitou nedokázala udržet ruce bez chvění. Myslím, že je to tím hodně spojené.
Budu moc držet palce ať tyhle hnusy jsou za Tebou a jste v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
30.6.23 11:46

Na oblečení, doplňky, hračky, oblečení pro maminky atd. moc doporučuji festival mini v Holešovické tržnici v Praze, další je 10.-11.11🙂a taky moc doporučuji pro děti merino oblečení, je to dražší, ale určitě se to vyplatí a vydrží to většinou přes více velikostí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí