TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1658
30.6.23 13:30

@Kulich6 To dělají v porodnici všem dětem, pokud to neodmítneš a nebo nepůjdeš domů ambulantně. Stejně jako vyšetření uší a kyčlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
30.6.23 13:32

@Kulich6 : Dělají to v porodnicích standardně všem dětem. :) Pokud půjdeš domů dřív (ambulantní porod), zpravidla si toto zajišťuješ přes pediatra nebo porodní asistentku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
30.6.23 13:32

@Frey0369 mě přišel včera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
30.6.23 13:33

@TerkaTA jeee, tak to je super, uff. Tak to je fakt super, že to dělají všem! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
30.6.23 13:34

Pediatr

Holky, nějak jsem z minulého těhotenství zapomněla, kdy se prosím řeší pediatr/a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
30.6.23 13:36

@TerkaTA Klidně už teď. V jiné skupince holky psaly, že volaly po prvním screeningu, protože někteří pediatři můžou mít později už plno. Já už jsem u toho svého nahlášená a mám zavolat, až půjdu z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
30.6.23 13:40

@TerkaTA : Záleží, kde bydlíš a jak plno u vás pediatři mají. Já mám pediatra domluveného od cca. 10tt těhotenství… Takže klidně bych to už obvolala. Případně se zeptat pediatra předchozího dítka, jestli vezme i sourozence do péče. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
30.6.23 13:48

Holky děkuju, zavolám pediatře, u které je dcera, jestli vezme sourozence. Není nic moc, ale je blízko a aspoň už vím, co od ní čekat. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
30.6.23 13:49

@penalda fakt? A co v něm bylo? 🤩 já se domu dostanu tak v půl desáté večer a nejradsi bych si ho jela vyzvednout hned.. ale jsem v práci 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
30.6.23 14:35

@Marilyn222 ahohjky, hlasim se ze budu rodit v Plzni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
30.6.23 14:36

@Gabcatkoo @Blangie :cry: moc soucitim, tez jsem na zacatku roku byla na ukonceni ve 21tt :srdce: posilam lasku a drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
30.6.23 14:38

@Kytka29 jee tak to ahooj :kytka: a kdy mas termin? Ja porad nevim, jestli lepsi Lochotin nebo Mulacova na Borech :think: ale budu to muset zacit co nejdriv resit, kdyz tady tak ctu, jak nektere holky v Praze uz nechteli vzit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
30.6.23 14:49

@frauhofman @ms97 jo ty zuby, to je fakt nestesti a v tehotenstvi to plati dvojnasob. Rika se: co tehotenstvi, to jeden zkazeny zub. Mimi nam z nich vytahuje vapnik a s tim pak prichazeji ruzne nesvary.
Mne ceka za 3 tydny operace obou celisti a to teprve bude ulet. Uz pred otehotnenim jsem mela problemy se sklovinou, plus v noci strasne skripu zubama a mam spatnej skus, takze jsem si vlastni zuby obrousila skoro o polovinu, ani chranic na noc to nezachranil. Takze jdu na keramiky - obrousi mi me vlastni a nasadi tam implantaty, dohromady 20 zubu 😰 bude to na 2 dny, jedna celist cca 6 hodin. Ta narkoza opravdu nevadi, ale bude to vyzadovat hodne sily, abych se tam nenervovala - ten strach je opravdu fuj. Termin mi dali nejdrivejsi za 4 mesice, takze jsem jeste o tehu nevedela. Alespon, ze to vyslo na ten II. trimestr. No a financne ani nemluvim, kdyz jsme nedavno kupovali pozemek, ze budeme stavet a ted jeste vybava a vse kolem mimi 🫣 a svatba mela byt na podzim, ale tu uz jsme odpiskali na neurcito 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.23 14:53

Ahoj holky,
jsem tu nová :), termín porodu máme 11.12. :) řešili jste některá už kočárek..?
Vůbec nevím co mám už kupovat a na co je ještě čas. Tohle je moje první miminko..
25.7. jedu do Prahy na 2.screening a tam se dozvím zda to bude kluk či holka :)
1. screening mi vyšel docela špatně…ultrazvuk vyšel dobře ale hodnoty krve byly špatný, tak mám docela i strach aby mimi bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
30.6.23 14:58

@Frey0369 Mně dneska taky došel a je to milý, ale zase žádné wow. Dudlík, plenky, sešítek s kontrastními obrázky pro mimčo, těhotenská průkazka (o dost hezčí, než jsem dostala od doktorky), pár vzorečků (pasta na zuby, krém pro děti, probiotika, rozpustná vláknina) a letáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí