TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
332
1.7.23 12:52

@Veru.veruse
Já mám magnosolv, jeden sáček denně, ale pít průběžně přes den a dávat minimálně do 1/2 l vody protože obsahuje více soli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.7.23 12:52

@penalda já chodím normálně na melír, protože bych měla šílené odrosty a vypadala bych k smíchu 😂 kadeřnice říkala, že to nevadí, takže to beru tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
1.7.23 13:10

Děkuji holky, abych řekla pravdu, při tom vystřelení mě už ta modrá ani nepřekvapila s tím převahem kluků tady 💙 😂 ale vnitřně jsem od začátku cítila, že to bude kluk, takže intuice se nespletla 😃

Jinak já pohyby zatím nic - 18tt, ale má placentu na přední straně, doktorka říkala ještě tak 2-3 týdny si počkám ☺️

A hořčík beru magnosolv 1-2 sáčky denně. Kvůli bolestem hlavy, prý by podle Dr měly přestat po 20 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.7.23 13:10

Díky holky aspoň vy jste mě uklidnili že je to ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
1.7.23 13:22

@penalda barvit se můžeš, téměř všechny barvy už mají 0%.amoniaku, používám barvu mouse od Schwarzkopfu a tam přímo na obalu je tučně 0% amoniaku. Já se lekla taky, že půjdu rodit jak šedá babička 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.7.23 13:23

@TerkaS98 já právě tady nad tou taky přemýšlela, ale některý ty recenze jsou špatný, hlavně co čtu tak po pár měsících špatná baterie. Tak nevím. Přijde mi, že na dnešní dobu, je ten výběr malý nebo spíš k tomu moc recenzi není, aby si člověk pořádně dle nich vybral :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.7.23 13:25

Jinak holky ty seznamy jste sem ani neměly dávat, včera jsem se díky tomu na vintedu dost rozjela 😂 2500 kč jen to hvízdlo, naštěstí jsem tam měla další 1000 kč z prodejů tak mě to přišlo jen na 1500 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
1.7.23 16:54

@Cahova.an tak aspoň už vím, kdo mi vykoupil půlku věci, co jsem měla v oblíbených 😂 😂 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
1.7.23 18:38

Holky ja magnezium beru 3× denne, plus piju megnezku 😘 a nevim jestli to je tim, ale od te doby co mi ho doktor nasadil, se citim skvele 😍

Jinak takove mravenceni citim od 14tt, a dneska 19tt jsem po narocnem dni lehla na gauc, a mela podle me prvni jasny kopanecek (nevim co jineho by to bylo, streva poznam kde mam) 😁

@Cahova.an podle recenzi si moc ale nevyberes, vzdy se najde jeden clovek co mel vadny kousek, nebo jinou predstavu… a mas uplnou pravdu, ze na dnesni moderni dobu, je tech chuvicek celkem malo 🙄 🤯 tak dej vedet jakou jste pak vybrali😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
1.7.23 19:03

@TerkaS98 zasloužíš si po tom všem se cítit konečně skvěle 🤩.
Já se snažím taky pít megnesku, popravdě úplně nevím jak mám poznat, že mi tvrdne břicho. Přijde mi, že jsem večer spíš jako „najezená“. Takže zatím nevím.
Jinak mě břicho často svědí, jak kdybych měla blechy 😂.
A nevím zda je to blbost nebo ne, ale včera ráno po zalívání jsem měla takovou bouličku v podbřišku, pak zmizela a zmizelo i píchání. Myslíte, že je možné, že nějak se malá hnula a vystrčila mi něco jako dělohu nebo tak něco? Nebo už jsem blázen a vymýšlím si blbosti? 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.7.23 19:23

@Kulich6 spíš zadeček :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
1.7.23 19:31

@penalda myslíš, že to může být, když zítra 16tt? Takže mi možná řekla, že se na to zalívání v půl 5 ráno mám vyprdnout 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
1.7.23 19:37

@Banila to je dost možný, až to všechno přijde tak budu rada, že jsem dnes složila novou skříň 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.7.23 19:52

@Kulich6 jj aspoň to dítě má rozum. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
1.7.23 20:18

Děkuji holky za odpovědi. Doktorka mi napsala magnezko ale ještě sem úplně neměla cestu do lékárny.. doma mám magnosolv celou krabičku tak si budu zatím dávat jeden za den. Boeldti hlavy mám teď v těhotenství šílené a skoro na denním pořádku. Břicho mi skoro každý večer tvrdne. Včera tak že jsem šla domů po schodech po čtyřech. Tak snad brzy zabere ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí