TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
3.7.23 10:48

Strach mám občas taky. Teď aby byl v pořádku 2. Screening. Dneska jsem tu měla dvouletou neteř a asi 5 x ji zvedla a teď cítím jak mám namožené břicho tak snad to bude v pohodě hodím nohy nahoru a počkám až to přejde. :roll:
Na manžela si nemůžu stěžovat pomáhá mi dost i normálně a teď když jsem těhu tak dělá skoro vše on. :andel:
Taky mám velkou knihu o matce a dítěti už 13 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
3.7.23 10:50

Tak holky, mám po kontrole, vše je v pořádku, malé se tam vrtělo, cucalo si palec, ale nebylo vůbec vidět na pohlaví!! :D takže stále nevíme :zed: ale ujišťovala mě, že na 2.screeningu mi to určitě už řeknou, tak snad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
3.7.23 11:05

@_Nixol moc gratuluju!!! 🤩 A máš osobní typ co by to mohlo být? 💜 💙 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
3.7.23 11:06

Jinak dneska od rána tak nějak doufám, že se připojí @Blangie … Myslím, že má dnes tu plodovku 🥺. Kéž by vyšlo vše v pořádku 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
3.7.23 11:13

@Kulich6 Děkuji :srdce: vnitřní pocit mi říká, že kluk. Z mojí strany máme samé holky a ja si vždy holčičku přála, ale teďka se vlastně nemůžu rozhodnout, které pohlaví bych si přála více. Vlastně je mi to úplně jedno, jen mě to zajímá, abych miminko mohla už oslovovat a nepoužívat střední rod :D ale tak uvidíme za 4 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
3.7.23 11:18

Holky trochu z jiného soudku.. začínám být zoufalá.. mate taky někdo problém s čůranim? Malá mi leží na močáku a já chodím pořád čůrat ale vyčůram fakt maličko, (omlouvám se za podrobnosti) a víc nejde, jen co za sebou zavru dveře od zachodu tak potrebuju znovu a pocity jak kdyby měla močák narvany k prasknutí.. mám to řešit s doktorkou?
Včera večer než jsem šla spát jsem seděla na záchodě pět minut a tlačila ze sebe kapky, abych se vyspala aspoň 2 hodiny bez pauzy na záchod.. 😭 😭
Snad jsem to podala srozumitelně 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
3.7.23 11:22

@_Nixol tak jsem zvědavá zda bude další do fotbalového týmu nebo posílení roztleskávaček 😂. No já mimi oslovovala Josífku a ona je z toho Maruška 😂.
Já už ty poslední dny byla strašně zvědavá, fakt taková věc co nemůžeš ovlivnit, nosíš pod srdcem a je to překvapení, bylo to takové vzrušující 😂. Tak třeba Ti řeknou na gynde, pokud ještě jdeš do screeningu 🤗.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
3.7.23 11:24

@Frey0369 Asi to nemám úplně jako ty, že bych vyčůrala jen par kapek, ale třeba dneska jak jsem čekala v čekárně, tak jsem šla na záchod, spláchla jsem, umyla si ruce a šla čůrat znova :D :D jak kdybych se nedovyčůrala pořádně :nevim: a v noci jsem taky nikdy nechodila a teď mě v noci budí bolesti plného močáku, že prostě musim vstát a dojít si :zed: no je to sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
3.7.23 11:26

@Frey0369 já chodím často, teď vždy jezdím na nějaké akce podle záchodu. Je to hrozný, ale jsem z toho nervózní a o to víc si říkám „každá kapka dobrá“ 🙄 a chytré řeči kolem „a počkej bude ještě hůř“. Jinak v noci chodím určitě 1×-2×. Ale zase snažím se fakt pít min. 2 litry, aby jsem dodržela pitný režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
3.7.23 11:49

Holky a kdy mate kdo 2.screening vlastně? Máme někdo zas ve stejný den? Já 9.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
3.7.23 11:51

@mksv 24.7. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
3.7.23 11:55

@mksv 28.07. :) na konci 22tt, tak pak to třeba začnu řešit a něco nakupovat. :D vás tu čtu a mám trochu depku z toho, že ještě nic moc nehrotím. Sice jsem si udělala seznam věcí, co budu potřebovat, tím jsem ale taky rychle skončila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
3.7.23 12:00

Já mam screening 31.7. :D a taky pro miminko ještě nic nemám, pořád si říkám, že je přece brzo. Ale po tom 2.screeningu to začnu pomalu řešit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
3.7.23 12:02

Já zatím termín 2.screeningu nemám. Kontrolu mám 17.7., tak pak uvidím, co mu dr. řekne.
Jinak jsem dneska 16+2 a mě nějak podezřele popíchává v podbřišku, tak si snažím namlouvat, že je to OK, že se to tam jen roztahuje a snažím se nemyslet na špatné věci. Navíc jsem v práci dneska dlouho, protože je úřední den, tak se modlím, aby byl už konec a ten den rychle utekl a já si mohla lehnout.
Věci zatím nekupuji, koukám a šmejdím po Vinted a srdíčkuju si neutrální oblečení, co se mi líbí a až budu mít po druhém screeningu začnu nakupovat. Ono stejně v obchodech mají pořád letní oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
3.7.23 12:09

@Melaanie jeee, taky jsem dneska 16+2 a v břichu pořád něco cítím, ať už tlaky, napínání, lechtáni, prostě pořád něco :) ale to je určitě normální, pokud to nejsou nějaké velké bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí