Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Frey0369 Omg kde někdo bere potřebu komentovat jestli mas malý nebo velký břicho?😵💫
@culinka123 tak alespoň, že máš mezitím kontrolu 🤩. Stejně to fakt strašně utíká 🤩. Cca za měsíc budeme všichni nad 20tt. Jupiiiiii 🍀
@Frey0369 : Máš krásné bříško. A nezáleží, jak velké nebo malé je. Hlavní je, abyste ty i miminko byly v pořádku. ![]()
Holky děkuji.. taky nevím proč má někdo potrebu takhle matku shazovat že snad zklamala tím že má malé bříško… nedejbože mi známy řekl že budu mít malé mimino že to břicho špulím.. to už jsem mu chtěla natáhnout… 😔
@Frey0369 : Tak to udělej.
Zaručeně ti pak dá pokoj.
Opravdu nemá smysl se těmito řečmi zabývat. ![]()
@mksv sakra tak to ja budu asi prvni, jdu 21.7., ja doufala, ze me uklidnite pozitivnimi vysledky a date echo jak to probihalo😁 ❤️
@Frey0369 Mas krasne brisko!! ❤️ a na ostatni se vyprdni, jsou to ubozaci, kdyz komentuji ostatni, at se podivaji nejdriv do zrcadla 😡
@Melaanie to je pravda z té 56 většinou vyrostou za pár týdnů. Já mám zatím jen samé tepláky a bodyčka ostatní věci chci pak podle pohlaví a hlavně v obchodech nic zimního ještě není.
@Frey0369 máš krásný bříško a ikdyby to vidět ještě nebylo je důležité, že je prcek v pořádku. ![]()
@penalda Tak já budu kupovat vše neutrální, my se rozhodli, že se necháme překvapit a nenecháme si říct, co čekám. Jako nevím proč, mám tušení, že to bude kluk, ale definitivně to budu vědět po porodu ![]()
Tak holky, ja mam druhy screening 20.7., tak se zahlasim. Jinak jsem asi divnodivna, protoze ja holky po brise nijak netouzim 😊…naopak. Hlavne at se tam mrne posklada a je mu tam prima a kdyz ja budu min funet do schodu a budu si moct v listopadu sama zapnout boty ( pochybuju) tak pecka.
Uprimne malokdo vi, ze jsem tehotna…a ja sama od sebe nemam potrebu to nikomu rikat. Je to fantasticky, ale jednou to stejne vsem dotece a krom nas dvou doma to svet nikomu fatalne nezmeni….jsem alergicka i na osloveni maminko…protoze mam pocit, ze dokud dite nedrzim v naruci tak je to osloveni mimo….nakup pro mrnouska je u me stale na nule…sobe jsem si koupila kremy a pohodlnejsi obleceni. Tak jsem zvedava …kdy me to chytne. Porad to jde mimo me….i kdyz kocarek ( pochopte… protoze je to vec co ma kola!!!) vybira manzel, tak mi jen oznamil, jaka znacka to bude…a je to.
@Melaanie tak to jste husty…to je pekny 😊, ja bych to vydrzela taky, ale necitim duvod….( moje rodina by umrela nevedomosti 😊 😊 😊) a jak tady bylo psano…v ramci cekani na noveho clena rodiny …je to prijemne konkretnejsi…. Znam malokoho kdo si to nenechal rict…a pokud ano tak vetsinou slo o treti dite…a predchozi uz meli parecek, takze jim to bylo uplne fuk.
@Melaanie ty jo, obdivuju Tě! Já bych to nevydržela a hlavně bych se bála zklamání.. ale to je v hlavě. Můj táta když volal do porodnice co jsem, tak mu řekli, že holčička, praštil s telefonem a „nestál“ o mě, mámu to do teď trápí. Ale potom to zkousl a je to ten nejlepší táta pod sluncem, nejradši by mě teď každý den vozil do práce a dělal vše. Když mě vezl do Gennetu, tak říkal, že se za to strašně stydí celý život. Ano je to hezké přiznání a tak, ale pro mámu to tehdá muselo být hodně bolestivé. Proto to mam asi v hlavě, že radši to všem řekneme a tím pádem pak nikoho nezklamem.
@Frey0369 Lidi jsou prostě kreténi no. Já teď začala 12. týden s dvojčaty a už prostě bříško trochu mám a jeden známý na mě včera- ty už máš teda pupek a normálně mi na něj sáhnul.
Asi je teď moje břicho veřejný majetek nebo já nevím…
@ruzulka 😂 😂 😂fuj sahání na bříško 😂. Jako vždy když někam přijdem, budu hlásit jako první, že žádné sahání, tohle je věc, která se mi fakt příčí 🙄.