Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky já tridim ty věci, a je to tedy fuška. Do toho hlidam ještě neteř přes noc 😂 a zrivna má takové vzdorové období kdy se šíleně vzteka 😂 tak mi držte palce😁
@Kulich6 je to bude skvělý 😂 nějaké z vám mám v povědomí podle fotky a přezdívky ale občas jsem úplně ztracená 😂
@Džejn10 Hmmmmm mas strach vid…ted to ctu…my si tady jujkame u kocarku a ty tohle. No a tripple to ma vyloucit ( jako spolehlive?) Neni lepsi zaplatit geneticky test? Nebo?
@Frey0369 hele ale v ty kopici veci vypada holka spokojene, kdyz bude zlobit, staci to na ni prevrhnout a vyhrabe se tak ta dve hodiny a to uz by mela spat, takze cajk 😂 😂 😂
@_Nixol : Taky vůbec nemám přehled, kdy má která z nás termín. Takže tabulka by byla super. ![]()
Holky, tak ten trisomy byl falesne pozitivni a my cekame zdraveho chlapecka
jsem uplne rozebrana na milion kousku, chudacek maly si zkusil, od ctvrtka jsem pomalu nejedla. Nechapu to, uz bych na to nikdy nesla. Rovnou amniocentezu.
@Kulich6 dekuju ze jsi na me myslela
![]()
@Kajiii434 ja mam jen takovy pocit, ze jsou tady hodne holky co lamou mesic tedy zacatek prosince a jeho konec….od Vanoc do Silvestra. No uvidime podle @Kulich6
@Blangie no ale to je super zprava!!! A ted jsi mi udelala obr radost. Taky jsem te porad mela “ na pozadi” ale teda …uz trochu s obavou…to se priznam!
@Blangie Uffff, to jsou uzasne zpravy, udelala si nam velkooou radost❤️ 🙏🏻 tak moc gratuluju!! 🥹 dalsi chlap do fotbaloveho tymu💙 😁
@TerkaS98 já už 8:40 😇 těším se a zároveň jsem nervózní, ale to je asi normální 🙈 jinak koukám, že jsme asi podobné typy.. tu sukni mám v červené, ze Sinsay že? 😃
Já mám TP 4.12., nějak zásadní strach zatím nemám, vždycky říkám, že dovnitř to šlo, ven musí 😃 🙈 spíš se nemůžu dočkat, až tu bude s námi ❤️
Dnes se mi stalo, že mě najednou chytla ostrá bolest, jakoby silná křeč v oblasti čípku, která trvala několik vteřin a pak zase povolila. Byla to taková bolest, že jsem se musela předklonit, abych ji zmírnila. Stalo se to někdy některe z Vás? Občas cítím tlak na cipek, ale to je slabý tlak a to je v pořádku, ovšem tomhle byla silná křeč a z ničeho nic ![]()
@Blangie tak to je skvělý gratuluju ke zdravému chlapečkovi. Pořádně to doma oslavte.
![]()
@tess2294 Presne, ja taky🙈 navic to bude prvni kontrola po 4tydnech, do ted jsem byla na ultrazvuku skoro kazdy tyden, kdybych nemela angelsounds tak mi asi jebne 😁 🤦🏼♀️
Nene z Reservedu, ale tyhle kyticky maji ted vsude, musim rict ze ted jsou mi tyhle sukne asi nejpohodlnejsi😁 ❤️
Jinak taky strach nemam, nebojim se bolesti, ktera ma zacatek a konec😁 spis se jak pises tesim az bude maly s nami, a jedine ceho se bojim, aby jsme byli oba v poradku🙏🏻
@Lucciang my tomu neverili vubec, jakoze bychom byli v tom 1% falesne pozitivnich se nam nezdalo. A prece
ale dokud ho nebudu mit v naruci tak se budu nervovat ![]()