TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
4.7.23 13:12

@Kulich6 ahoj… Termín posunut na 20.12., pohlaví nevíme.

Jinak se omlouvám, že jsem se dlouho neozvala, ale 17.6. jsem se vdala, bylo toho moc a12.7. jedu na genetiku kvůli atypickeho screeningu ( nvm co to zase má být, nikdo mi to nevysvetlil) a hlavně poslední měsíc mám problém s jídlem a pitím… Jakmile se napiju (caj, voda, nealko pivo) tak je mi zle.. o jídle ani nemluvím.. takže jím max 3× denně a to fakt musím přemýšlet, aby mi nebylo zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.7.23 13:23

@Kulich6 ty jo, krasna prace! Jsi husta a teda trpeliva, mely jsme ti to poslat do zprav…..uz o nas vis vsechno…ja koukala ze zvedavosti na zacatek konverzave…a je tam x jmen….ktere najednou zmizely, nebo jen ctou? 😊 a taky jsem koukala na TP prosinec 2021….a tam holky pisou dodnes…

No a ted tu tabulku studuju a teda v prosinci tady bude kazdej den mela 😊 uz se vidim jak po stedrovecerni veceri se budu pripinat a cekat ktera porodi 😊

Příspěvek upraven 04.07.23 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
4.7.23 13:26

Holky nemáte typ na nějaký obchod v ústeckém kraji na autosedačky? co tak koukám, všechny ty centra jsou Praha a tam se mi moc jezdit nechce. Sice pokud nebude zbytí, tak tam zajedeme, ale radši bych něco tady u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.7.23 13:27
@needtobreathe
@needtobreathe píše:
@mksv hahaa, to jsi mě teď rozesmála s tím nekrásnějším obdobím… :lol: Kdo to vymyslel fakt nevím, ale těhotnej teda určitě nebyl :lol:

Regulerne lzou, obdobi je to fascinujici, priroda je neskutecna….jak proste dve bunky, par chromozomu se rozryhuji v neco co nam mava na ultrazvuku a pak to ma svuj nazor je fascinujici….ale teda raj zality sluncem s loukou jednorozcu to proste neni. Kecali nam! 😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
4.7.23 13:31

@Rosiga tak to jdeš stejně jako @Džejn10 tak to budu držet palce dvojnásob! A věřím, že to bude v pořádku! 🙏. Doufám, že Ti tím stresem odezní pak i ty nevolnosti a bude Ti dobře! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
4.7.23 13:38

@Lucciang děkuju a děkuju holky, když to pomůže, tak udělám ráda cokoliv 😘.

Jinak ráno od 6 jsem to projížděla a psala poznámky, spousta jmen.. pak jsem se i dnes dozvěděla, že někdo založil fb skupinu, tak někdo asi přešel tam. Ale těch stránek jsem přečetla 255 a trochu nostalgie… Úplně jsem zapomněla, že @Blangie vlastně čeká Laurina 💙. Pak @TerkaS98 když tvrdila, že čeká holčičku, miluje sladký, má beďary 😂. Když jsem se k Vám připadala 🤩. První gestacni váčky, první tlukoty srdíček 💜 💙. Až neuvěřitelné kolik se za tu „krátkou“ dobu toho udílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1821
4.7.23 13:40

@Mishell498 Taky uvažuji nad tím Joolz Geo 3 :D ale asi stejně vyhraje Thule Urban Glide 2. Hrozně se mi líbí Cybex E-Priam, ale neni dobrej na sport no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
4.7.23 13:46

Editace omylem jsem vložila příspěvek do této diskuze místo do své…

Příspěvek upraven 04.07.23 v 14:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.7.23 13:47

@Mishell498 Jee máme stejný tipy 😂 taky chceme joolz geo3, kamarádka má a je moc spokojena, mne se moc líbí ta odepinaci část, takže na 99% jdeme do nej❤️ a vajicko buď nuna pipa next nebo joie igemm 3, to ještě musíme mrknout ale máme octavku a obě by tam měly pasovat dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
4.7.23 13:51

@Banila nechci vám úplně kazit radost, ale pokud vím tak zrovna tohle není úplně idealni vajicko 🫣 je hrozne volný, hlavova operka silene široká, dítě v tom neskutečně lítá. Bohužel v těch velkoobchodech velmi často tlačí právě britax asi kvůli provizim, nevím, ale ještě bych si to prostudovala být vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
4.7.23 13:58

@Kulich6 děkuju moc za tabulku, jsi skvělá já bych se do toho nikdy neodvážila. :D :srdce: Jinak já teda termín 21.1., pohlaví zatím nevíme- dovíme se snad za dva týdny a bydliště Ústí nad Orlicí. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.7.23 14:00

@Kulich6 masakr práce ☺️ U mě porod 22.12. podle utz a chlapeček je správně💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
4.7.23 14:19

@TerkaS98 @Mishell498 Diky holky za povzbuzeni 😊 je uzasne, jake vymozenosti dnes existuji 😁 uz jsem myslim dvakrat citila takove slaboucke lechtani, tak se tesim, az ho ucitim zas. A musim taky zkratka verit, ze tentokrat to vyjde. ❤
Na kocarky uz se taky divam, ale tento tyden to budeme oznamovat kamaradum, kterym pomalu deti z kocarku odrustaji, tak treba neco podedime. 😁 Jinak jsem si zatim koupila tehotensky pas do auta besafe a musim rict, ze je fakt bezva. Vrele ho doporucuju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
4.7.23 14:50

@Rezi06 joooo já zas bydlet na baráku tak jdu taky do e-priam, ale do bytu je strašně neprakticky protože je dost těžký 😪 thule jsou podle mě to nejvíc top pokud to chce člověk i na sport 🙏🏼 😊 ale mě teda přišel dost velký 😅

@mksv jooo jako jsou tam prvky které jsou fakt super, jen musím říct ze cena je šílená 😪 jinak nám paní dneska přímo v tom showroomu co je speciálka na Nuna říkala, ze ta pipa na bázi do některých typů octávek a rapidů nejde noo, tak ještě ze to jde vyzkoušet přímo v tom autě 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.7.23 15:29

@mksv širší je, ale záleží i jak velké miminko bude. Manžel měl přes 5kilo, já přes 4, takže předpokládáme, ze i naše miminko bude hned větší (z čehož mám teda dost hrůzu 😅) :zed:. Na prodejně jsme zkoušeli několik “panenek” s různou velikosti a tahle sedačka pro nás seděla nejlip :). I ohledne sklonu auta, původně jsem šla pro nuna pipa next, ale ta do auta vůbec nesedela :/. Takže jsem fakt rada, ze jsem nevybírala jen podle recenzi a neobjednala jsem ji nakonec jen online :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí