TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
5.7.23 10:17

@ruzulka můžu mít blbý dotaz? Čekáš jednovaječná nebo dvojvaječná miminka? Mě překvapilo, když jsem cca před rokem četla na gynde, že když jsou jedno tak mají vždy stejné pohlaví, když dvoj tak může mít každé jiné pohlaví.
Asi to všichni víte, ale já to nevěděla, že to tak je 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
5.7.23 10:17

@ruzulka taky máme kombinezku, jednu teplejší a jednu teplejší mikinovou pod fusak. Uvidíme jaká bude zima. Ale určitě za mě je lepší dat kombinezu i pod fusak 😊 a do vajíčka budeme mít asi speciální deku/zavinovačku, aby malinka byla furt v teple ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.7.23 10:25

@TerkaS98 tp kdyz ctu tak zjistuju ze mam velke mezery :D myslela jsem ze koupim fusak, ze je fusak jako fusak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
5.7.23 10:29

@miskuet já taky 😂 😂. Už jsem rozjela vinted 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
5.7.23 10:29

@TerkaS98 Říkala jsem si, že nechci kupovat věci moc brzy, ale ta finanční stránka je druhá věc. Takže počkám na výsledky screeningu a začnu každý měsíc pomalu něco kupovat. Navíc já jsem ráda připravená a mám všechno zorganizované a představa, že se narodí dříve a já ještě nebudu půlku věcí mít. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
5.7.23 10:32

@miskuet taky je mozny, ze mam mezery ja, ja opravdu vsechno resim tak podle moji intuice, ale je mozny ze taky vymyslim spousty zbytecnosti 😁 😁 ale ja jsem i hodne vytrenovana od moji mamky, ktera mi i ted ve 24letech kontroluje, jestli nemam holi zada, takze vim, ze ta by miminko ve svetricku jen polozene ve fusaku nerozdychala 😂 😂 mamca je zrovna ten typ, co taha kozacky jakmile to klesne pod 15stupnu😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
5.7.23 10:33

@Kulich6 já čekám dvojvaječná přirozeně počatá 😃 to je první dotaz každého z doktorů kam přijdu, asi je běžnější, že jsou dvojčata z IVF. Jinak s tím pohlavím je to přesně tak, jednovaječná jsou vždy stejného pohlaví a dvojvaječná můžou být jakákoliv kombinace. Jak mi říkal pan doktor jsou to dva geneticky odlišní jedinci jen prostě rostou během jednoho těhotenství. Jsou to vlastně dva sourozenci co se jen narodí ve stejnou dobu 😃 my se pohlaví dozvíme snad za dva týdny, tak jsem zvědavá. ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2511
5.7.23 10:34

@ruzulka Ja prave taky, predstava, ze treba skoncim v nemocnici nebo se maly narodi driv a ja neco nemam pripravene, je pro mne nocni mura, jeste kdyz vim, ze by to musel pripravovat manzel😁 🤦🏼‍♀️

A ty dvojcatka jsou skvela😍 😍 😍 myslim, ze si tady jedina co je ceka, ze? 😘 ja jsem jeste v jedne skupince, kde jsme v kontaktu s holkama ze skupinky snazeni, a mame tam holcinu co ceka dvojvajecna, a zrovna ji vysel chlapecek a holcicka 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
5.7.23 10:39

@TerkaS98 S tím manželem to mám úplně stejně. Včera večer mu říkám, že bych do ložnice chtěla koupit dvě stejné postýlky skrz monitor dechu, protože v jedné prý nefunguje tak jak by měl a že další postýlku na kolečkách dáme do obýváku a že přebalovák dáme do koupelny pod okno a že koupíme jeden kočárek pro dvojky na procházky a od známých pak budeme mít dva samostatné na uspávání na terase v patře atd. a on na mě jen vyjeveně kouká a říká, ty už to máš nějak nastudované já myslel, že až se narodí, tak si je sem prostě přineseme a bude 😃 ❤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
5.7.23 10:41

@TerkaS98 já myslím, že v přímo v prosinci máte jednu holčinu a u nás v lednové skupince jsme dokonce tři s dvojčátky 😃❤ já už se na ně na prcky hrozně moc těším, teď už se jen modlím ať je všechno v pořádku ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
5.7.23 10:46

@ruzulka děkuju moc 😘. No otázka zda početí přirozeně je u všech doktorů i u mě, všude kde jsem byla tak se mě ptají, ale Tebe obzvlášť se musí ptát 😁.

My jsme také zvědavé 😆 🤭 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
5.7.23 10:47

@ruzulka že si je přineseme a bude 😂 😂 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855

Na lednového syna jsem měla teplý fusak teplou deku a overal takový ti plyšový medvídci. Nebo teplý fusak, zimní Emitex zavinovačku do autosedačky a pak jen svetr a kalhoty. V autosedačce tu zavinovačku, teplou deku a medvídka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858

Tak som so trochu spravila radosť ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.7.23 10:52

@ruzulka to je hezká představa oni to ti chlapi mají všichni stejně :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí