TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2755
5.7.23 10:53

@Džejn10 juuuu 🤩, takových krásných věcí 🤩. To víš že jo, pozitivní šťastná žena, statné mimi 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
5.7.23 10:56

Pozdrav z dovolené

Ahoj holky, posílám pozdrav od Traunsee. Břicho na začátku čtvrtého měsíce mám už teda obří 😃. Jste na tom někdo podobně? (Přiznám se, že jsem ho tedy trochu vyšpulila a prohla se v zádech 😃).
Jinak mě tedy dost trápí otoky v obličeji, tohle je jedna z mála fotek, kde se sobě relativně líbím, většinou k večeru jsem totální oteklina bez krku 🙈. Na zadržování vody docela trpím, takže na začátku mě to neznepokojovalo, ale je to víc než normálně, tak to na příští kontrole řeknu doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
5.7.23 10:58

@ruzulka 😂 😂 😂 😂 😂 koukam, ze je to vsude stejny 😁 ❤️ manzel zas dlouho nemohl pochopit, na co je dvojkombinace kocarku.. dit preci, az batole zacne delat kroky, tak kocarek neni potreba ne? Na co teda sporťák? Zbytecnost, maly v 1.roce projde celou zoologickou po svych 😂 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
5.7.23 11:00

Holky tak jsem se do toho trochu ponorila a ted ajsem z toho jelen. Fusak koupim urcite, ale zajimalo by me, jestli kombinovat ven fusak se zimni kombinezou? Ty zimni kombinezy jsou takove hodne silne, hunate… nedava se pod fusak neco lehciho, treba teplejsi overalek, nebo silnejsi svetrik nebo tak? Nedovedu si predstavit nacpat mimi do kombinezy a pak jeste do fusaku :D mate nektera zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
5.7.23 11:01

@frauhofman jeeee mas krasne brisko😍 😍 😍 preji krasnou dovolenou❤️ me zase zacaly natykat prsty na nohou, mam takove male burtiky 😂 jinak krome briska zatim neni moc videt, ze jsem tehotna, cozmi vubec nevadi🙏🏻 ale brisko uz mam taky pekne😁 🤰🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
5.7.23 11:05

@TerkaS98 Děkuju 😊. Prsty mi natékají taky, snubák už jsem sundala a místo toho nosím zásnubní, který jsem nosila na prostředníčku. Jsem zvědavá, až doma stoupnu na váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
5.7.23 11:10

@frauhofman 🤩 🤩 🤩 jeee, děkujeme za pozdrav. Máš krásný bříško a hlavně Ti to fakt sluší, je vidět, že si to užíváš i přes to natýkání a to je dobře 💚. Jen užívejte, pak budeš říkat mimískovi, že už s Váma byl na dovolené 🤩 🤭.

Jinak je úplně super, jak už si k některým můžu přiřadit jak „vypadají“ 🤗. Vždy typuju jak můžete všechny vypadat 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.7.23 11:19

@miskuet mám doma březnové dítě a bydlim u Krkonoš, takže ano, já i v breznu kdyz jsem přišla z porodnice, tak jsem dala zimni fusak ( do dubna) a kombinezu..prvni prochazka venku a snezilo…zalezi, pražáci obojí dávat nemusi ani v prosinci asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
5.7.23 11:25

Já prozatím jen po fusacích pokukuju, nenakupuju :) ale na instagramu leokid, který se mi líbí zatím nejvic, jsem našla super příručku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.7.23 11:25

@Džejn10 krásné věcičky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
5.7.23 11:51

Holky, chtela jsem se zeptat.. mate nejakou zkusenost nebo informaci s tim, od kdy maji sanci na preziti predcasne narozena miminka? Ja jsem si vzdycky myslela, ze je to treba az kolem 30tt ale ted jsem na facebooku cetla pribeh, kde zachranili miminko narozene ve 23tt😮, coz je uzasne, a hrozne me tesi ze se k te pomyslne hranici blizime, ale je to fakt realne? Prijde mi to uplne jako scifi 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.7.23 12:00

@TerkaS98 myslím, že se udává hranice 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.7.23 12:04

@TerkaS98 vygooglila jsem, že v ČR je to 24+0, myslím, že jsem to měla i v nějaké aplikaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
5.7.23 12:42

@culinka123 Tyjo to je super. Aspoň vím že nejsem blázen když bude mít malá kombinezu a ještě fusak 😁 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
5.7.23 13:37

@Kulich6 parádní přehled! :lol: u nás to vypadá na holčičku na 90% :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie