Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Džejn10 juuuu 🤩, takových krásných věcí 🤩. To víš že jo, pozitivní šťastná žena, statné mimi 🍀.
Ahoj holky, posílám pozdrav od Traunsee. Břicho na začátku čtvrtého měsíce mám už teda obří 😃. Jste na tom někdo podobně? (Přiznám se, že jsem ho tedy trochu vyšpulila a prohla se v zádech 😃).
Jinak mě tedy dost trápí otoky v obličeji, tohle je jedna z mála fotek, kde se sobě relativně líbím, většinou k večeru jsem totální oteklina bez krku 🙈. Na zadržování vody docela trpím, takže na začátku mě to neznepokojovalo, ale je to víc než normálně, tak to na příští kontrole řeknu doktorce.
@ruzulka 😂 😂 😂 😂 😂 koukam, ze je to vsude stejny 😁 ❤️ manzel zas dlouho nemohl pochopit, na co je dvojkombinace kocarku.. dit preci, az batole zacne delat kroky, tak kocarek neni potreba ne? Na co teda sporťák? Zbytecnost, maly v 1.roce projde celou zoologickou po svych 😂 🙏🏻
Holky tak jsem se do toho trochu ponorila a ted ajsem z toho jelen. Fusak koupim urcite, ale zajimalo by me, jestli kombinovat ven fusak se zimni kombinezou? Ty zimni kombinezy jsou takove hodne silne, hunate… nedava se pod fusak neco lehciho, treba teplejsi overalek, nebo silnejsi svetrik nebo tak? Nedovedu si predstavit nacpat mimi do kombinezy a pak jeste do fusaku
mate nektera zkusenost?
@frauhofman jeeee mas krasne brisko😍 😍 😍 preji krasnou dovolenou❤️ me zase zacaly natykat prsty na nohou, mam takove male burtiky 😂 jinak krome briska zatim neni moc videt, ze jsem tehotna, cozmi vubec nevadi🙏🏻 ale brisko uz mam taky pekne😁 🤰🏼
@TerkaS98 Děkuju 😊. Prsty mi natékají taky, snubák už jsem sundala a místo toho nosím zásnubní, který jsem nosila na prostředníčku. Jsem zvědavá, až doma stoupnu na váhu.
@frauhofman 🤩 🤩 🤩 jeee, děkujeme za pozdrav. Máš krásný bříško a hlavně Ti to fakt sluší, je vidět, že si to užíváš i přes to natýkání a to je dobře 💚. Jen užívejte, pak budeš říkat mimískovi, že už s Váma byl na dovolené 🤩 🤭.
Jinak je úplně super, jak už si k některým můžu přiřadit jak „vypadají“ 🤗. Vždy typuju jak můžete všechny vypadat 😊.
@miskuet mám doma březnové dítě a bydlim u Krkonoš, takže ano, já i v breznu kdyz jsem přišla z porodnice, tak jsem dala zimni fusak ( do dubna) a kombinezu..prvni prochazka venku a snezilo…zalezi, pražáci obojí dávat nemusi ani v prosinci asi ![]()
Já prozatím jen po fusacích pokukuju, nenakupuju
ale na instagramu leokid, který se mi líbí zatím nejvic, jsem našla super příručku.
Holky, chtela jsem se zeptat.. mate nejakou zkusenost nebo informaci s tim, od kdy maji sanci na preziti predcasne narozena miminka? Ja jsem si vzdycky myslela, ze je to treba az kolem 30tt ale ted jsem na facebooku cetla pribeh, kde zachranili miminko narozene ve 23tt😮, coz je uzasne, a hrozne me tesi ze se k te pomyslne hranici blizime, ale je to fakt realne? Prijde mi to uplne jako scifi
![]()
@TerkaS98 vygooglila jsem, že v ČR je to 24+0, myslím, že jsem to měla i v nějaké aplikaci…
@culinka123 Tyjo to je super. Aspoň vím že nejsem blázen když bude mít malá kombinezu a ještě fusak 😁 ❤️