Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kulich6 Ajooo na to jsem uplne zapomnela, nasi holcicce za par mesicu narostl pindik😂 😂 😂 😂 ❤️
Btw. A beďary a sladky mam furt 😁 🥵
@TerkaS98 beďary a sladký se mě drží od samého začátku
takže nemusím počítat s holčičkama? ![]()
@ruzulka nene nemusis, ja jsem podle babskych rad na jasnou holcicku, a pritom cekame chlapecka, takze to vubec takhle nefunguje😁 😁 😁
Já mám to samé, příznaky na holčičku a máme kluka 😂 beďary se mě drží stále a kdyz už si myslím, ze se to zlepšuje, tak druhý den zas nic 😅 a o chuti na sladké ani nemluvím 😂
@Kulich6 píše:
Prosím koukněte a výše jmenovaný + kdo tam není hlaste se 🙏.Zatím 14× chlapeček 💙 a 6× holčička 💜.
Hlasim, ze navysuju modrou statistiku s chlapeckem 🙋🏼♀️ 💙
Joo a jinak dobra prace!!
klobouk dolu, ze se ti to povedlo takhle krasne sesumirovat, sikulka ![]()
@Banila Ještě doporučím, že se dá případně nechat ušít merino vložka od Daňka vlnienka, jednak to trošku zase vyplní to vajíčko a jednak je super na zimu, že hřeje a na léto, že zase se dítě míň potí 🙂
@Kulich6
TP 9.12. a pohlaví nevíme, dneska na kontrole se nechtělo ukázat 😄 a jsem z Ostravy
@TerkaS98 A zkoušela jsi to i bez sluchátek? Mně to bez nich vždycky dělá takový nepříjemný zvuk jako siréna. Pokoušela jsem se to i propojit s mobilem, ale nešlo nic slyšet.
Ahoj holky, jak jsme tu probíraly to Happy Baby, tak jsem si zkusila objednat tu full sadu z 159kč + ještě asi poštovný dohromady asi 240kč a přišlo toho fakt spoustu. Koukněte do fotek. Je tam i malý balík plen, 2 dudlíčky, spoustu vzorků. Opravdu obr bedna, tak kdyby někdo váhal s koupí tak ať ví do čeho jde 😂 😍
@klaudi587
Jsem ráda, že tu je někdo z Valašska 😍 😀 Budeš rodit ve vsetinske nemocnici?🙂
@Charlie98
Jsem taky z Ostravy, ale vzala jsem si Vsetinaka, takže už jsem X let náplava na Vsetíně 😀 😍
@ruzulka
My čekáme holčičku, ale na mě ty pověry sedí, pořád je mi zle, akné jako v pubertě a strašná, ale strašná chuť na sladké 😂 😂 i na sladká jídla, a ta bytostně nesnáším 🙂 😀 Dneska jsem se málem rozbrecela, protože neměli v Lidlu krupici 😂 😂
Ale prostě jsem těhotná a jestli podle těchto indicií se dá určit pohlaví, nevím 😂
@Rezi06 taky budeme mít Thule ❤️ jako stylovka bych brala Bugaboo Fox, ale ten neprošel u manžela, takže nic 😄
@Mishell498 @TerkaS98 mě zase všichni tipovali na chlapečka, jak mi to sluší a tak…přitom jsem to tak měla i v prvním tehu, takže za mě dvakrát ne. Babske řeči neplatí 🙈