TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
4.7.23 18:26

@Lucy1708 Anoo tam, ani jsem nad žádnou jinou neuvažovala 😊 je to kousek a hlavně je tato nemocnice, co se týká gynekologicko-porodnického oddělení vyhlášená, takže nemám vůbec žádné obavy 😍 ale trošku se bojím sester na novorozeneckém, to jsem slyšela všelijaké řeči 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
4.7.23 18:28

@Lucy1708 malém rozbrečela 😂 😂. To je fakt vtipný 😂 😂.
Na mě taky nic nesedělo, žádné sladké chutě, jen slané, za klobásu bych vraždila,
v noci čekala až chlap začne chrápat a šla si kousnout čabajky, na záchod ji pomalu šla dožvýkat, pleť čistá, a ani jedna nevolnost 🤗. Takže i ty báby se asi nějak refrešovaly a už to tak není 🤗.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
4.7.23 19:36

@Zuzca.K mne to nejde objednať 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
4.7.23 19:37

@Džejn10 ona je třeba udělat v tom jejich shopu registraci, ta z happy baby nestačí 😊 pak ti to pujde 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
4.7.23 19:38

@Zuzca.K registrovala som sa. Skúsim zajtra dnes asi už nemám bunky 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.7.23 19:50

Holky, já vám tak závidím, ze už víte pohlaví! U screeningu mi to gyn nechtěla říct, ze je ještě brzy a teď mám další kontrolu až za 6 týdnu :zed: :think:. Už se fakt nemůžu dočkat 😂. Je mi to vlastně jedno, jestli holcicka nebo kluk, ale už chci oslovovat miminko jménem a ne tímhle “ono” označením :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
4.7.23 19:55

@Banila já se Ti vůbec nedivím. Jak říkáš, oslovují už bříško jménem a povídám si s ní.
Ale víš jak je to s doktorama 🤗. Řada indicií se v tabulce může změnit 💜 💙 😂.
Ale uteče Ti to 😘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
4.7.23 21:06

@frauhofman nam to teda bez sluchatek nefunguje bohuzel vubec, tak nevim jestli nemame nejaky jiny typ🙈 ja jsem koukala, ze Angelsounds maji vice druhu. Ale s temi sluchatky k pocitaci je ten zvuk fakt krasne kvalitni, slysis kazdou bublinku, a kdyz jsem je dala na maximum, slo to slyset i ven a mohla jsem si to aspon nahrat na telefon😍 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
4.7.23 21:25

@TerkaS98 taky mám ten jen na sluchátka.. tvrdí že to jde i nějak propojit do počítače aby jsi si to tam nahrála ale já popravdě nevím jak to funguje 😂 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
4.7.23 22:07

@Kulich6 Opravdu super práce, moc děkujeme, za mě vše správně, pohlaví ještě nevíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.7.23 22:40

@Mishell498 mám po první dceři joolz day+ a je mi trochu líto, že si nemůžu koupit ten nejnovější geo, prý je super:)) a jinak joolz je láska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.7.23 05:46

Ahoj holky…snad mě neodsoudite,..patrila jsem k Vám s TP 29.12., nevim zda si mě někdo pamatuje, včera mi skončilo 6ti nedělí po revizi v květnu v 9tt..po 4t jsem cítila, že bude asi k memu překvapení ovulace (byl hlen), a přiznávám, nedodrzeli jsme to 6ti nedělí, ale jen ty 4t, zrovna když probíhala ovulace, cítila jsem se ok..podle ovulace (blbe se to pocita, kdyz nebyla ms) bych tedy dnes měla mít zhruba termín ms..no a tak jen doufám, že už nedorazí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
5.7.23 06:26

@katka-365 ahoj 🍀 🍀. Pamatuju, měla si mít termín 29.12., ale musela si nás opustit 😪.
Strašně Ti budu držet palce ať to teď vyjde!!! Buď na sebe prosím opatrná! 💚
Dej nám o sobě vědět, že jste v pořádku a Tvoje štěstí je na cestě 🙏 💚.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.7.23 06:39

@Kulich6 děkuji moc :hug: sestra i dr mi říkali, že test může být falešné pozitivní, ale ja si dělala test po 3t od revize a byl tam už sotva vykoukatelny duch, a týden na to ovulacni test pozitivní 8o nicméně jsem měla v pondělí štěstí, ihned jsem volala dr (říkal mi na kontrole, že kdyztak ihned nasadí utrogestan), protože měl v pondělí jen do 12 a pak celý týden dovolenou, jako prakticky všichni moji lékaři :lol: i na štítné, tam čekám na výsledky krve, zda po předchozím těhotenství je vše ok, tak až tam budu příští úterý volat, že jsem těhotná znovu a krev potřebuji znovu :oops: no a hlavně jsem se tro hu bála přiznat na gynde, že jsme dodrželi jen měsíc a ne 6t, a dr úplně v pohodě, „no a nic se nestalo ne?“ 😅 je fakt úžasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
5.7.23 06:49

Stromeček 5.7.

16× 💙 a 7× 💜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...