Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky zrovna dnes moc přemýšlím 🙄. Nic mi pořád není a nic necítím, protože jsem ještě brzo (15+3). Tak doufám, že malá je v pořádku. Taky je někomu pořád „netěhotně“?
@Kulich6 Užívej si to
. Taky jsem netěhotná
. Celých 18 týdnů o tom nevim
ale věřim, že vše je jak má být
17. 7. jdu po 5 týdnech na kontrolu
Tak to ja jsem snad kazdou hodinou tehotnejsi a tehotnejsi a hned bych s vami menila 🙈
Predevcirem jsme sli na 6 km vyslap do kopce, driv jsem to vybehla ani ne za hodku a ted jsem funela a hykala bolesti uz po 0,5 km. A ke konci uz me pekne zaclo bolet v podbrisku, uplne az dole jakoby u stydke kosti.. a druhy den jsem byla jak duchodkyne, pri chuzi porad bodal podbrisek, priserna bolest kycli a vubec celych nohou a chytaly me i zada 😰 i pri spani me to bolelo. Udelala jsem peknou blbost, ze jsem si nevzala kvalitni boty, ale vyhrabla nejaky stary za par korun a fakt to bylo znat. Nemit angelsound, asi letim na pohotovost. Holky neprecenujte svoje sily jako ja, i chuze bez prevyseni by me ted uplne odrovnala..
@miskuet Já jsem dávala do fusaku takový ten plyšový overal.
A třeba jak tu píšou holky, že do autosedačky zavinovačku a deku a ještě něco, tak malou budu přenášet v kombinéze, ve vyhřátém autě ji vysleču a pojede jen v merino oblečení maximálně zakryta dečkou, kvůli bezpečnosti. Takže jednu kombinézu plyšovou do fusaku a jednu vyloženě zimní na přenosy k autu atd. ![]()
@Kulich6 Já jsem 15+0 a taky se cítim neťehotně, kdybych nepřibívala na váze a nerostlo mi břicho tak to ani nepozoruju 😂. Jen když kýchnu ty dloubance nejdou nevnímat😂 občasná únava a občasná bolest hlavy jsou také častější, ale jinak uplně v pohodě 😂 😂 teď balim do Itálie a jediné co řeším abych se do toho vešla 😂 😂
@Rezi06 děkuji, já jdu 14.7. a už se nemůžu dočkat 🙏. Jsem ráda, že nejsem sama 😁. Ufff…
@TerkaS98 V prvním těhotenství jsem to dost studovala. Mezi 22 a 24. týdnem je taková šedá zóna, kdy se mohou ale nemusí pokoušet o záchranu, je to trošku na domluvě všech zúčastněných. Od ukončeného 24. týdne se zachraňuje, i když ne vždy to vyjde.
@Marilyn222 člověk myslí, že to dá viď a ono to pak nejde 🥺. Buďte na sebe opatrný holčičky, nejste na tělo už sami 🤭 💜 💙
@Zuzca.K jeee, děkuju, ulevilo se mi, že v tom nejsem sama 🤩.
Jeee a pošleš nam pozdrav z Itálie? 🤩 Prosiiiim 😘
Užij si krásnou dovolenou 🤩 🏊 🏝️. Odpočiň si.
@Kulich6 jistě že, nakoupila jsem si těhu plavky na shein a jsou naprosto boží 😂 takže pokud to nebude katastrofa pošlu foto jak je u moře 😊 hlásí nám super počasí tak jsem nadšená 😊 😊
Furt přemýšlim jestli sebou vezmu Angelsounds nebo ho nechám doma. Co by jste dělaly holky? Braly by jste ho sebou na dovču? 😂
@Zuzca.K já bych si ho vzala, radši ani jednou nepoužít než celou dovolenou litovat, že je doma 🤗
@Zuzca.K rozhodne zabalit!! Já odjela k našim hlídat barák a druhy den mi ho musel protel dovést abych ho u sebe pro jistotu měla. Lepší mít než litovat že nemáš 😁
@Zuzca.K Já bych ho teda nebrala (a ani jsem ho teď nebrala). Neuslyšíš srdíčko a poletíš na pohotovost? A kdyby ti nedejbože řekli, že mimčo nežije, tak pojedeš domů dřív, protože z dovolené už nic nebude. Já radši strávím dovolenou v blažené nevědomosti a zkontroluju až doma.
@Marilyn222 Já už jsem čtvrtý den v zápřahu (chození po horách) a zvládám to čím dál líp. Dost jsem vypadla z formy, ale tělo si naštěstí pamatuje. Břicho mě teda nebolelo žádný den, to bych neriskovala, jen svaly (nohy, záda), a to se postupně lepší. Ale napadlo mě, jestli mi tam miminko nemohlo umřít z toho zápřahu (a stresu), ale to se snad moc nestává 🙈. Z toho důvodu jsem si nebrala Angelsounds, aby mě nestresovalo, pokud bych srdíčko nemohla najít.
@katka-365 : Pamatuju si tě, a bohužel i tvůj odchod. Držím palce a moc ti přeju, aby menses nedorazil a vše bylo v pořádku. ![]()