TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2340
6.7.23 20:32

@ms97 máme doma vířivku, vodu nastavenou na 33 °C a úplně v pohodě teda. Nemyslím si, že by voda o tři stupně víc byla nějaká horká. Spíš mi to pomáhá na bolavý záda. Nevím jak s tím tlakem, ale za normálních okolností bych v tom úplně problém neviděla. Já se sprchuju teplejší vodou než 36 °C a vše ok 🙂 když se dívám na porod do vody, je to 36-37 °C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
6.7.23 20:52

@ms97 já bych do toho teda určitě nešla. Obzvlášť když máš nízký tlak. Možná doma a s nižší teplotou. Ale veřejná horká vířivka je za mě no go. I kvůli nějaké infekci třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
6.7.23 20:58

@ms97 ja doma do virivky chodim, max do 36st. Ale do verejne bych nesla, nejak se mi nelibi predstava kdo se tam macel prede mnou, i kdyz je tam nejaka chemie, bala bych se zanetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
6.7.23 21:35

Holky, vy jste proste skvely, nebyt tehle skupinky, tak urcite poridim bud plno nekvalitnich nebo zbytecnych ksuntu a naopak ty uzitecny veci by mi chybely!! Prijdu si jak parazit, kolik uz jsem tady „nakradla“ tipu - uz mam objednane nejake veci z Jukki, videokurz s knizkou od Fyziomamy, tehotenske obleceni ze Sheinu (a padne skvele - i vcetne kalhot, kdo to tu dnes resil) a na „Ponozce“ jsme se shodli na 90%, ze ji vezmeme (jeste dohledam vic recenzi).
Taky pridavam tip na 2 skvele weby s kosmetikou, nadobim a dalsi detskou vybavickou, pokud vas zajima tema NON-TOXIC (ja se o to zacla zajimat nedavno a docela me vydesilo, kolik skodlivych veci nas obklopuje a jak to dokaze ovlivnit zdravi a vyvoj mimca) 👇🏼 👇🏼 👇🏼
https://www.mimiplace.cz
https://nontoxiclife.cz/…ections/deti?…
Hezky je to vysvetlene v Cukrfree podcastu, ale tam uz se resi opravdu extremy a clovek z toho ma pomalu depku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
6.7.23 21:40

Joo a na tyhle teplaky nedam dopustit, nosila jsem je i v zime, kdyz jsem brisko nemela :D navic vypadaji fakt docela stylove, zadna povisla vytahanina (mam XSko, fakt sedi na velikost pred otehotnenim)
 https://www.zalando.cz/…00n-c11.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
6.7.23 21:43

Holky, nasi se vratili z dovolene, a mamca byla uplne v soku jak mi za tu dobu vyrostlo brisko🤰🏼 tak jsem rano vlezla na vahu, a k memu zdeseni zjistila, ze jsem za posledni dva tydny nabrala 2kg, a to prakticky nic nejim, jak je vedro, jsem jen na ovoci a zmrzline 😁 prsa mi lezou uplne vsude, a brisko se mi kdyz sedim opira o stehna 🙈 jako clovek pocita, ze pribere, ale prekvapuji me ty skoky, cekala jsem tohle nekdy kolem 7m, ted jsem konec 19tt 😁 🤦🏼‍♀️
Mate to nektera taky tak? Ze nic nic nic a najednou je z Vas slon? 😁 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
6.7.23 21:47

@TerkaS98 jo!! A to jeste nemam ukonceny 17tt 🙈 rano kdyz vstanu, tak si prijdu jeste jaks taks normalni… ale sotva si loknu vody, tak se nafouknu jak balon a vecer uz jsem chodici zemekoule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 05:34

@ms97 já bych do veřejné nešla, já ve veřejné vířivce na koupáku chytla dost hnusnou infekci a po zkušenostech dojíždění do Prahy k doktoru už tam nikdy nepůjdu. Vím, že to kamarádka myslela dobře, ale vířivku bych radši teď oželila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 05:38

@TerkaS98 chlapeček roste 💙 🤩. To je krásný, já už přemýšlela do jaké velikosti asi taky narostu 😂. Možná časopisem fit a dieta v té porodnici nepohrdnu 😂.

Jinak jsem úchyl, ale včera se mi objevila ta slabá čárka Linea negra u bříška, já tu skákala jak praštěná, jako i když se cítim pořád „netěhotně“ tak prostě mám něco těhotenského 🤩 🎉 🎉.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.7.23 06:27

@Marilyn222
Taky tady sbírám tipy, ale přijdu si strašně opožděně 🤦🏻‍♀️

Nemám absolutně přehled o kočárcích, ani nevím, na co se vlastně zaměřit a jaké jsou rozdíly a tedy dle čeho vybrat.
Vejce mám předvybráno (díky vám tady), ale italské auto a tak budu muset někam kolem Brna na vyzkoušení (kam? 😇)
Pro sebe si nekupuju nic (nic mi není), nosím volné staré skater a Áčkové šaty 🤦🏻‍♀️
A pro malou zatím pro radost dva body sety z Lindexu.

Ale ztrácím se absolutně v tom jakou postýlku (do postele ne), zda nějaká hnízdečka a sety (jukki je ubercute 💜) nebo zda podložku na zem… zda hojdavak nebo koš (máme 2kk malé a žijeme v kuchyňobýváku), látkovky nebo pampersky… fusak vs kombinézka… a když už vyberu typ, tak jaká značka…
Uaaaaa.
Trpím jemně ocd na rešerše, výběry, vše musím mít nejlepší (dle svého svědomí), strávím výběrem klidně týdny… ale teď není čas a je toho TOLIK!! 😄

Pardon. Jemně jsem se opustila. Nemám kolem sebe dětné lidi, s nimiž bych mohla konzultovat nebo sdílet 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 06:49

@darkwulf úplně Ti rozumím, jsem na tom stejně 😆.
Mě brzdu, že nám přijdou teprve v září dodělat patro, takže nechci ani moc nakupovat, protože opravdu to nemám kam dát 🥺.
Ale už koukal, dělám seznam a stejně si pak přijdu bezmocná. Třeba zavinovačka, jednu chvíli ano a pak zase přemýšlím zda bude opravdu potřeba. Ale tento měsíc to objednám, objednám pleny látkové, lahvičky a něco ještě.
Oblečení nechci kupovat, 3 kamarádky se zbavují věci a tak koncem srpna pojedu probrat a třídit, takže potom dokoupim kdyžtak zbytek.
Ale příští pondělí začátek 5. Měsíce a to je mazec když si to člověk řekne, že už bude 5tý.

Jinak holky tento týden jsme si asi téměř všichni dali oraz od kontrol u Dr. Tak myslím, že příští týden to zase začne 🤭.
Ale pamatuju si, že středu budem držet palce @Džejn10 a @Rosiga 🍀 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.7.23 07:13

Ahoj holky, já jsem zatím koupila muchláčka a košík na kolečkách na spinkání v obýváku, protože byl za super cenu z druhé ruky. :palec: Ale jinak se ještě docela bojím nakupovat. Jsem posera. :think:

Do toho nás čeká ještě oznámit zítra manželovo rodině, že nás bude víc a to už jsem v 17tt. Prostě na nás neměli čas no 🤷‍♀️.
Ve středu jsem byla na třešních…a nevím jestli je to tím a nebo úklidem, ale včera večer jsem měla takové bolesti břicha, že jsem se nemohla ani zvednout z gauče a noc byla horor. Nevěděla jsem si jak lehnout. Hrozný křeče :( Po ranním wc je to lepší, ale pane bože! Tohle už 8o :oops: nechci. Taky to někdo máte občas?
My teď do 28.7. žádné kontroly nemáme a toho 28.7. jedeme rovnou na 2.screening. Budou to dlouhý 3 týdny.

Holky taky máte už takové to hnízdění a vyklízení a pocit, že spoustu věcí už jako matka nebudete potřebovat? Já včera srovnala špajz a vyklidila skříně. Obří hromadu oblečení jsem dala na půdu, protože se prostě už v xs a s necítím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 07:25

@Holula moje máma hlavně ať nic nekupuj, že je brzo a přednášky a sama mi posílá fotky co už koupila 😂.

Jinak na Tebe budu myslet, my zítra máme taky rodinou sešlost, tak to bude vědět další část rodiny a největší oslavu máme 22.7. a to se sejde celá rodina, tak to už pak budou vědět všichni 🤭.

Třešně vím, 2 dny jsem jak špaček a v noci musí slyšet celá ves co se děje na WC 😂. Takže Tvoje příznaky jsou z třešní. Oni pomáhají proti tehotenskym zácpám 🤭. Říkám si, že na zahradě je stejně budeme mít už jen tak 3 dny, tak každý večer trávím u stromu :dance:.

Jinak já prehrabuju věci furt, minulý týden jsem byla na půdě a odnesla věci do kterých se nevejdu a sundala věci volné.
Jen se pořád přemlouvám k velkému uklidu a nemůžu se dokopat 🙄. Jsem nějak zlenivěla 🥺.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.7.23 07:56

@Kulich6 nezlenivěla, jen to tělo toho nezvládne tolik. ;) Já včera byla úplně paf, jak rychle jsem z toho úklidu hotová. Manžel mi říká: nebuď hloupá… Do prosince máš času a máme jen byt, ne dům. Jenže já když se zažeru tak to chci všechno dotáhnout do uklizeného konce a ne, že mi tady leží hadry. :?

Ty třešně jsou peklo, ale tak dobrý 🫣 ❤️

A plánujete to nějak oznamovat na sítích? Já přemýšlela, že to neudělám. Mám v okolí taky hodně nezadaných a nebo bezdětných a nechci jim ubližovat. Asi oznámíme až Vítek bude v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
7.7.23 08:02

@Mishell498 taky ne Owlet zaujal, jen si neumím představit to používání z praktického hlediska 🤔 určitě to musí mít mimi na hole nozickce, což můžeme teda vypustit vsechny overalky, takže jedine bez ponozek, přes zimu nevím nebo se ponozka dává na to? 🙈 😃 jsem z toho blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí