TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
622
7.7.23 09:17

@Lusi123 haha jo, včera jsem na to akorát koukala a říkala si jeslti to je normální.. 😂 ale už nic u mého těla mi nepřijde normální 😂
Nejhorší jsou chlupy na břiše.. hrozné mi narostly a ztmavly.. přijdu si jak opice 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
7.7.23 09:25

Jinak holky, dotaz k plenkam. Jsem jediná kdo absolutně nesnáší pampers 😂 všechny děti v okolí se po nich vždy osypaly, jsou strašně drahý a prý smrdí chemií 😂 tak jeslti už je někdo stejný magor jako já a má vyhlednuté pleny které bude kupovat 😂 už mám vyhledané i ceny takže vím kam pojedu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 09:29

@Frey0369 jak opice 😂 😂 😂. No já jsem řešila jak se budu holit když půjdu k doktoru, chudák, ta si bude myslet 🙄 😂.

Plenky? Dáš nám svůj typ když si nad tím strávila čas? 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.7.23 09:41

@TerkaS98 jsem dnes 19+2 a břicho mám na 5. měsíc nějak velké, ale počítám s velkým dítětem, tak mě to ani nepřekvapuje😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 09:45

@M_a R_ třeba se teď zastaví 🤗. Hlavní je, že mimi je veliké jak má být 🤩.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
7.7.23 09:53

@Kulich6 já vlastně ani nevím, jak je velké😂mám dr az ten dalsi tyden, ale v minulém těhotenství mi moje de už ve 30tt napsala do průkazky fetus magnus a asi deset vykřičníků😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.7.23 09:58

Holky k tomu brichu..ja jsem 15+5 a nemam vubec nic jen spek jako pred otehotnenim, a vcera jsem se vazila a zhubla jsem 3kg :,( ale to bude nejspis tema nervama, skoro jsem nejedla. Jsem z toho nejaka nesva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 09:59

@M_a R_ a kolik nakonec měl fetus Magnus? 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
7.7.23 09:59

@M_a R_ tak jsem rada, ze v tom nejsem sama, u nas se taky pocita s velkym klukem, tak jsem zvedava jak budu vypadat v dalsich mesicich😂 ❤️

@Frey0369 A ja si myslela, ze to chlupaty bricho mam kvuli progesteronu, tak ze by ne, a bylo to tehotenstvim? 😂 😂 😂 jinak taky si rada necham poradit s plenkami, jsme oba s muzem atopici a v detstvi jsme byli taky, takze bych rada hned vybrala nejake po kterych se nam maly neosype 🙏🏻 ❤️

Jinak jak se bavite o tech jmenech, tak myslim, ze se da zvyknout na vsechno.. 😁 na co jsem si, ale nezvykla je znamych Gedeon. No co Vam budu, bylo mi toho maleho miminka fakt lito, kdyz na nej mluvili Gedeone 😃 🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
7.7.23 10:01

@Blangie Vubec nic si z toho nedelej, ja po 1.screeningu mela 5kg dole kvuli prujmum, nahoru mi to zacalo jit az ted v poslednim mesici🙏🏻 uvidis, jednou se rano probudis a najednou bricho❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
7.7.23 10:06

Mamka se dala na hackovani a udělala mi takovýho krasnyho muchlacka, takže kdybyste někdo chtěl taky, tak myslím ze nebude problém se domluvit a poslat 😍 případně si najít trochu jiný vzor - pejska, nevím co dal 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
7.7.23 10:08

Dnes mi přišla rolnička myslím, že na ní prcek reaguje. :dance: :srdce:
Pampersky mi taky hrozně smrdí, ale já nesnesu ani navoněné vložky nebo toaleťák. Mám připraveny látkovky, ale koukala jsem i na dada plenky nebo kolorky a jiné eko plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.7.23 10:08

@TerkaS98 dekuju jsem trosku klidnejsi, jako na te amniocenteze ho meril a byl na cm uplne presne 15+2 tak snad dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
7.7.23 10:10

@Blangie neboj, bude všechno v pořádku, to jsou ty nervíky, který si prožila!!! Vzdyt si myslím, že jsi nebyla na dně, ale pod dnem 🥺. Blani, máš zdravého kloučka 💙, tak už mu neposílej žádné stresy 😘. Já jsem na tom podobně, váhově žádné plus a máma mi ve středu říkala, že vůbec by nepoznala, že jsem těhotná, že nejsem jiná ani nic, tak to mě uklidnila, když jsem z toho na nervy 😂 🙄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
7.7.23 10:10

Tady ještě další kousky co dělala 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie